Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Háziorvosi rendelés fórum

Háziorvosi rendelés (beszélgetős fórum)


ápr. 7. 16:47
Nálunk úgy van egy kapucsengőn becsengetsz és egyszer csak kijön az utcára a doki és ott mondod el hogy mi a stájsz...
17. Guruljka (válaszként erre: 16. - Qwasy)
ápr. 7. 16:43

Ez kb. olyan, mint itt.

Itt se lehet a közérdekű tudnivalókkal frissíteni a községi honlapot. Valami miatt a hirdetőtáblára, vagy az önkormányzat ajtajára sem lehet kiragasztani a rendelést, vagy ha az orvos szabin van.

Nem. Aki beteg, másszon fel az emelkedőn, esetleg teljesen hiába.

16. Qwasy
ápr. 7. 10:38
Nnna. Elmentem már megnézni miújság, mert a telefonjukat hiába csörgettem. A kinti kapun ki voltak rakva tájékoztatók, rendeletek, stb, de a rendelések szüntelenül mennek tovább. Jó. Beljebb lépek, faliújság, kiírva, az orvosom délelőtt rendel. Hmm. Jó. Bemegyek, fel a háziorvosos részhez, sehol senki. Majd az ajtóra volt kiírva egy lapon, hogy a rendelés szünetel, egy mobilszámmal, hogy ott kell receptet kérni 😄 ahj. De legalább megvan.
15. Guruljka (válaszként erre: 13. - Qwasy)
ápr. 6. 16:52
És ha felhívod a rendelőt, és az asszisztens megmondja a számot?
14. papája (válaszként erre: 13. - Qwasy)
ápr. 6. 16:03

Nálunk a rendelő kapuján felszerelt postaládába kell bedobni a cédulát, amin a gyógyszer, beutaló és egyéb igényünk van. Szerepel rajta a lakcím és a TAJ szám. Az asszisztens felírja és másnap a patikában átvehető.

Kérdezd meg az asszisztenst, nálatok hogy működik.

13. Qwasy (válaszként erre: 10. - Fincsi5)
ápr. 6. 14:51
Igen, egyik héten délelőtt, másik héten délután. Közben kaptam egy olyan infót, hogy a rendelőből egy másik orvos úgy alakította, hogy nem jár be a rendelőbe, hanem van vmi telszám, amin lehet hívni, és ha olyan van, kimegy házhoz. A rendelőben meg csak az asszisztensei vannak. Sejtem, hogy ez lehet az enyémmel is. Csak tökjó, hogy neten sehol nincs feltűntetve, hogy hol lehet elérni. Kénytelen leszek átutazni.
12. Enissa (válaszként erre: 7. - Globus)
ápr. 6. 12:09

Nálunk nincs abban a műszakban, amelyikben az én orvosom rendel.

Kapott egy mobilszámot és azon lehet keresni, felhőbe tette fel a receptet.

Ha beteg valaki, nem tudom hogyan kivitelezik a vizsgálatot.

ápr. 6. 10:41
Hát figyelj, főleg lustizgatnak. Töredékére csökkent a munkájuk, akit lehet, elhajtanak, ha ugyan elérik őket telefonon, a rendelések meg ki tudja hogy vannak... Én hasonló helyzetben kezdtem nyomozni múlt héten. Jó sok kutakodás, kérdezgetés után olyan infót kaptam, hogy az orvosom a facebook oldalára kiírta, hogy mikor merre. A FACEBOOK OLDALÁRA!!! Röhejes.
10. fincsi5 (válaszként erre: 5. - Qwasy)
ápr. 6. 10:24
Hogy? Egész héten délutános?
9. globus (válaszként erre: 8. - Péter 83)
ápr. 6. 10:19
Oda is telefonálni kell most, és ha szakorvos által felírandó gyógyszer, azt megkapja e-recept formájában, fel fogják küldeni felhőbe. Ha sima engedélyes, azok automatikusan meg vannak hosszabbítva év végéig.
8. Péter 83 (válaszként erre: 1. - Qwasy)
ápr. 6. 10:00

Azt olvastam, hogy valahol már nincs is rendelés, az orvost csak mobilján lehet elérni. A honlapokon nincs vagy hiányos információk vannak.

Rokonomnak szakorvostól kellene gyógyszer, de a honlapon az áll, hogy csak sürgős szakorvosi beutalóval engednek be az épületbe is, de arról nincs infó, hogy gyógyszerfeíráshoz milyen telefonszámot kellene hívni.

7. globus (válaszként erre: 6. - Bnedora)
ápr. 6. 09:47

Még nem szervezték át, mert a helyzet nem indokolta.

Akkor is maradna valaki a rendelőben, ha életbe lép az átszervezés.

ápr. 6. 09:43
A háziorvosokat átszervezték (én így tudom). Próbálj meg az önkormányzatnál érdeklődni. Csak tipp.
5. Qwasy (válaszként erre: 3. - Zsuzsanka43)
ápr. 6. 09:21
A rendelést 20-án írták ki, és elviekben ugyanúgy van, mint eddig. Múlt héten délutános lett volna, akkor délután próbáltam zaklatni.
4. Qwasy (válaszként erre: 2. - Lávli*)
ápr. 6. 09:21
Szia, nincsen sajnos.
3. Zsuzsanka43 (válaszként erre: 1. - Qwasy)
ápr. 6. 09:15
Nem lehet, hogy délután van csak rendelés?
ápr. 6. 09:14

Szia!

Email lehetőség nincs?

ápr. 6. 09:13

Sziasztok!

Lehet, hogy butaságot kérdezek, és csak a faradtság miatt nem tudok átlendülni egy egyszerű problémán, de inkább kérdezek, okosodok. A háziorvosom, aki másik településen rendel, szokott nekem kiírni receptet, amire ismét szükség volna. Úgy tudom, hogy mostanság nem lehet csak úgy besétálni a rendelőbe, így múlthéten is, most is próbáltam hívni, de senki nem veszi fel a telefont. Rendelő honlapján semmi információ, hogy ne lenne az orvos. Végső esetben holnap elkocsikázok oda, és lesz ami lesz, de addig is, jobb ötlet?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook