Házasság szex nélkül? Működhet? (beszélgetés)
Akkor is azt vallom, hogy ide izgalom szükségeltetik és ha másképp nem, hát csempészni kell a kapcsolatba...
Ott a pont. Amíg nem volt kapcsolatom, addig mindig megvoltam szex nélkül. Most meg nem bírnám ki, ha havonta csak 1-2-szer lennénk együtt.
Persze, de elvileg ők ismerik egymás habitusát.
De ha még a férfi nem is kívánja, akkor legalább annyit tegyen meg, hogy a feleségének megadja azt amire a teste vágyik.
Na igen.. a párom 33 éves.. és a múltkor egy hónapig külön voltunk - kint dolgozott. - Aztán mikor hazajött... hát elég ha csak annyit mondok, hogy K.O. volt. És akárhonnan is nézem, egy 34 éves férfi élete virágában van.. Bár ott van a kulcsszó nálad: potens. Bár gondolom arról tudna a fórum indítója, ha valami gond lenne.. bár ki tudja.
Nők szerintem jobban bírják szex nélkül, de nem kapcsolatban...
Néha a sokk-100 jobb terápia, mint bármi más.
A kolleganőmmel számoltuk, és közben ott bőgtem.
Ennyit erről.
Nem randira kell menni, szerintem csupán sugallni kell, hogy nem ő az egyetlen férfi a világon, neked pedig igényeid vannak. Biztosan neki is vannak igényei, de valahol megrekedtetek...
Csak azt hiszed. Lenne orkán-az bizti.:DDDDD nálunk is volt 1 óra alatt 70 hívásom volt mobilon-le volt némitva a telom.
70.
Megtanulta a leckét? meg.
Csak annyit tudok mondani nem természetes, hogy egy 34 éves potens férfinak havi vagy kéthavi egy-két szexuális együttlét elegendő.
Akkor is mosolygok, ha nők azt mondják jól bírják szex nélkül akár hónapokig is. Férfiak esetében ez hatványozottan igaz.
Dehogy nem-csak meg kéne ismerni a kulcsot az adott személyhez.Van akinek 25 év sem elég, hogy megismerje a vele egy fedél alatt élő embert.Ki is ő valójában.
Végre valami, amiben igazat adhatok neked. Egy férfi nem gép.. De az erős tévhit, hogy mit hisznek a nők. Ezt te hiszed.. egy férfinak is hangulat kell hozzá, ez igaz. Ha nincs meg a hangulat, akkor ott baj van, amire ha mindkét fél akarja, lehet megoldást találni.
Ha ezt megtenném,akkor kitörne a háború. Ha közölném vele,hogy randira megyek.
Egy férfi nem gép.Érző érzékeny lélek, aki nem csak a f,-ka után megy. Itt hibázik sok nő, mert azt hiszi, hogy a pasinak nem kell hangulat hozzá-csak mint egy felhúzható játékbaba, előkapjuk akkor amikor nekünk szükségünk van rá.
Van olyan ffi aki meg ráadásul érzékenyebb mint az adott nő.
Ha valaki a felesége előtt nem nyílik meg aki elvileg ismeri minden rezdülését, az azt gondolom egy vadidegen ember előtt sem fog kitárulkozni.
Úgy-úgy! Itt amúgy is kevesebb a férfi, és hát a másik oldal véleménye/tapasztalata talán segíthet a topik indítójának.
Velem is volt régebben az egyik kapcsolatomban, hogy nem figyeltem az akkori páromra. Beszélgetni kezdett egy volt tinédzserkori szerelmével valamikor később és azt vettem észre, hogy birizgál a dolog... Emlékszem rá, hogy vittem neki a konyhából egy almát és pont azon gondolkodtam a pillanatban, tehát akkor tudatosult bennem valami... Megosztottam vele és megbeszéltük a dolgokat, a többit a fantáziátokra bízom...
Szerintem hagyd sakucheryt.Nem veszi az adást:((( Ne pazarold rá az energiád!
Maradjunk az eredeti témánál próbáljunk a fórumindítónak segíteni.Te férfiként biztos tudsz jó tippeket,tanácsot adni.
Úgy gondolom itt egytől egyig átlagos emberek vagyunk. Amennyiben úgy érzed magasabb szintet képviselsz nagyon rossz helyen jársz.
Neked akkor valami tudományos fórumon lenne a helyed nem itt az átlagos pórnép között.
Figyelj, én nagyon szemét és kegyetlen is tudok lenni ha akarok...de ahhoz akarnom kell, és a nyiltság az sokkal fájdalmasabb némelyeknek, mint a csend.
Mert valakinek egy randi egy szexalkalmat jelent, van akinek (főleg ha 2 kicsi apró gyereke van, és felelőséget érez irántuk)akkor egy kolleganővel való beszélgetést jelent.
De azt nem kell a másik orrára kötni, hogy számára az adott pillanatban mit is jelent a randi. Viszont arra elég, hogy egy kicsit megtáncoltassuk azt, aki magas lovon van.
Ez a story valós.
Mi, mindenki.. csak ő nem. Holott már máshol is megvan a véleményük róla, de mindegy.
Amire még gondoltam, hogy ki lehetne próbálni.. egy esélyt legalábbis megér.. a szex. dilidoki? Bár én nem hiszek bennük, de elvileg jók valamire ha már vannak.
Mi van akkor ha a másik ember nem akar beállni a sorotokba? hm? és nem hajlandó az álságos beszédeitekre? Akkor ez a módi, hogy kiforgatjátok a beszédjét, meg jöttök a stílus stb-vel..?
Nem, ezek az apró dolgok arra elegendőek, hogy a másik fél lássa, hogy van másik egyén is a kapcsolatban, aki nem követő, hanem egy külön vélemény.
Sajnos a fórumindítónk jelenleg nincs itt, tehát az igazi okokat nem tudhatjuk, de azt biztos, hogy ilyen helyzetekben lépni kell és azután beszélni. Véleményem szerint is a kommunikáció a legfontosabb a kapcsolatokban, de főhősünk valószínűleg "mindössze" gyermeke anyukáját látja, ezért kell tenni valamit...
Ha elolvastad a fórumindító szavait,akkor utána kezdett el kezdeményezni többször,miután már a férje magától nem tett semmit.És szerintem ez nem jelenti azt,hogy erőszakos.Nem hiszem,hogy kikötözte és megerőszakolta.A kezdeményezés abból is állhat,hogy simogatja és csókolgatja gyengéden.
Kicsit gondolkodj! Ha olyan ember lennék aki mindenben csak a hibát keresi akkor feltehetőleg más mondanivalójába is belekötöttem volna.
Továbbá úgy vettem észre nem csak nekem nem tetszett a megnyilvánulásod.
Kicsit törd a fejed ki is akkor a hibás.
Aha..+Bármit irnék, neked akkor is hibás lenne. Bármit, bárhogy.
További ajánlott fórumok: