Hat "X"-en túl (beszélgetés)
Jó reggelt!
Nagyszerű lehet a csontleves Éva!
Nálunk talán véget ért a "rémálom" -hét!
A fiaméknál mindenki beteg lett, kedden a pici volt itt egész nap, mert az anyja nem tudta volna ellátni. Este jött érte az apja, hozta a nagyobbikat itt aludni, hogy reggel innen menjen oviba. Este 10 óra körül elkezdett hányni és reggelig félóránként - éjfél után már csak kevés epeváladék szerű jött. Reggel meg hasmenése is lett. Egész éjjel ágyat húztam, mostam. Szerda dél körül már kicsit jobban volt, akkor meg a fiamon is kezdődött ez a nyavalya.Tegnap ebéd után tudtuk hazavinni G. unokánkat. Én meg csak mosok-mosok, de talán ma a végére érek. Iszonyú hét volt. Annak viszont örülök, hogy mi nem kaptuk el. Úgy látszik, ennyi idősen már nehezen viseljük a nem alvást.
Vigyázzatok magatokra - én a hétvégére pihenést terveztem! - remélem sikerül.
Sziasztok. Polli most már pihenj. Mi ma eljöttünk az anyósomhoz, én is kimentem a piacra, és vettem egy téli dzsekit, hazaérve hurkát sütöttem, meg feltettem csontokból (marha vastag csontok)levesszerűt főzni. Ez gyógycsontleves, 12 órát kell főzni minimum, de csak só, bors és babérlevél kell bele, esetleg a végén egy kis fokhagyma.
Na ezt most vagy 15 liter lesz. le fogom fagyasztani úgy fél literenként
sziasztok
végre leültem, 3 napja csámborgásban vagyok..hétfőn a tornát követően, jó kicombosodva :))) betértem a piacra egy kis krumpli,zöldség és hagyma beszerzésre..majd mosás következett..kedden a színházban voltam "Vidám kísértet" volt, de a tetszésemet nem nyerte el..haza felé nagyon fáztam, lehűlt a levegő rendesen..ma hajnalba -7 óra- már a fiammal ellenőrzésre a korházba mentünk...ember-ember hátán, de 10-kor be is hívták..nagy séta,s már 1 órakor haza is értem...közben havas eső, hó minden volt, szerencsére csak a járda lett vizes egy kicsit...most pihenek, lóg a nyelvem....
vigyázzatok magatokra
Jó reggelt!
Igen, a reggel is hideg! Fagyott! Megfogadom a tanácsod, jógára melegen öltözve megyek!
Vigyázzatok magatokra, legyen szép napotok!
sziasztok
nagyon hideg az éjszaka, most jöttem be kintről...holnap melegen öltözzetek...
jó éjt mindenkinek
sziasztok...
szép hétvégét mindenkinek....nálam kacsa és piros káposzta lesz....egy kis kedv csinálónak :)))))
Biztos jólesett nekik a forró leves ebben a csúnya ködös időben!
Kellemes hétvégét kívánok Nektek!
sziasztok
nagyon ronda borult az idő felénk...vigasztalom magam egy kis babgulyással, jön a család vacsira...
sziasztok
egész éjszaka ömlött az eső...reggel ragyogó napsütés, kellemes hőmérséklet, némi széllel...szép őszi napunk lett...nagyon jól esett a torna, igaz két hete voltam utoljára...hazafelé boltokban jártam, télikabátot keresek, de rémesek vannak...most megy a mosógép és folytatom tovább a könyvem...
legyen kellemes további napotok.
sziasztok
szép csendes napom volt...olvasok és pihengetek...
kellemes hétvégét mindenkinek.
felénk már elég sűrűn szemetel az eső.
Jó reggelt!
Hogy vagytok? Mit terveztek mára?
Sziasztok!
Tegnap reggel egy rossz mozdulatkor éles fájdalom nyílalt a derekamba. Fájdalomcsillapítót kellett bevennem. Kicsit jobb lett és ma reggel elmentem jógára és bírtam csinálni a gyakorlatokat - most nem fáj!
Jó egészséget kívánok mindnyájatoknak!
sziasztok
jó unokázást és pihenést nektek...
én ma a munkát választottam... :))))
további szép délutánt
Jó reggelt!
Vége a 4 napos ünnepnek! Elfáradtam rendesen a jövés-menésben és a vendéglátásban.
A mai nap a pihenésé lesz!
Ti is pihenjetek, ha szükségét érzitek!
sziasztok
remélem jutott időtök egy kis pihenésre is?
a szombati temető és vasárnapi unoka és haverja ebédeltetést követően én is csendes nyugalomra mentem...egy kicsit olvasgattam, és élveztem a napocskát, nagyon jól esett a nyugis nap...ma viszont ágyat húztam, elővettem a téli ágy garnitúrát..természetesen a fehér ruhákat kimostam..a fiam hozott a múlt héten alma utóját, hát nem azért, de nagyon bió volt már ez a mennyiség..ma azt is megpucoltam és lekvárnak feltettem...2 üveggel lett...most pihenem a nap nyüzsgését :))))))
vigyázzatok magatokra, további jó pihenést...
Akkor pihenjél!
Én ma is főzök, egy részét már holnapra. Délután ismét a temetőbe megyünk, most más településre, a szüleim sírjához.
Emlékezzünk az elhunyt szeretteinkre!
Jó reggelt mindenkinek!
A napokban sütök, főzök, meg a temetőket látogatjuk!
Jó reggelt!
Szép vasárnapot kívánok Nektek!