Hat "X"-en túl (beszélgetés)
Köszi :)
Gyógyulj :)
nem untam rá és hiszek is benne, de kicsi a szobába az aztal.
Mire szétrakodok a számítógéppel meg a szinezni valóval, tele az áy is. Otthon meg egy ekkora szobám van ahol csak alkothatok, nem kell összerakodnom magam után
sziasztok.
Éva, láttam a mandala festésedet, olyan szépek, ügyes vagy...türelem, ezt az 1-2 napot már kibírod.
Voltam a dokinál tegnap, csak egy kis vesegyuszit talált, addigra a náthám-kezdődő arcüregem elmúlt..sikerült kikúrálnom magam ezek szerint..ma a pincét csinálták, természetesen le kellett menjek kinyitni és megvárni míg végeznek..mit ne mondjak,nagyon használhatott az ott lévő hideg és huzat..főzés és mosás volt..majd az unokám ajándékáért mentem el, de egy kis husit is hoztam, olyan szép volt és le volt akciózva, hogy nem lehetett otthagyni..a délutáni pihenés és jó meleg nagyon jól esett..holnap reggel megyünk az unokámmal a szájsebészetre..
mindenkinek jó éjt és vigyázzatok magatokra
Csodálkozom rajtad. Lehet, hogy ráuntál az intézetre? Vagy már nem hiszel abban, amit csinálnak?
Nyugi, nem csak te öregszel. :)
Már eleve úgy mentél be, hogy jobb lenne bejárósnak lenni! ....meg hál' Istennek nem voltál beteg, csak prevenciónak szántad!
Már csak három nap van hátra, beszéld rá magad, hogy ezt még ki kell bírni! Kitartás, biztos meglesz az eredménye!
(Főzés közben hallgatom Barnai Robertó előadásait - nagyon tetszik és egyetértek vele)
Hát kislányok nagyon nyögvenyelős ez a 2 hét.Nem tudom, most valahogy nem készültem bejönni.
Eddig mindig belenyugodva jöttem be. Mos lázadozva, de ez rá is nyomta a bélyegét az itt töltött időre,pedig minden "luxusom" megvan. Magánszoba, internet, elektromos olvasókönyv, sőt mostanság a fejembe ettem, hogy mandalát színezek, ahhoz is vettem könyvet, színes ceruzákat.
Lehet öregszem?
sziasztok
akác - köszi a kérdésed nagyon nehezen alakulok...
menj a szájsebészetre, mert többel kötöd be, nem szabad hanyagolnod.
Éva..kitartás nem sok nap van hátra...
ma nem mentem a temetésre, nem fázitottam magam újra...már nagyon elegem van a kúrálgatásokból..holnap lelépek a dokihoz, az unokámnak gyógyszeréért, Ő pénteken megy a szájsebészetre-műtétre..ha már ott járok felemlítem magam baját, hátha hamarabb jobban leszek. :)
kellemes további estét nektek
Éva, már lefolyt az infúzió? Már elkezdődött a visszaszámlálás ugye?
Polli jobban vagy már?
Délelőtt jógán voltam, 3 óra után meg érkezik a kisunokám.
Jó egészséget kívánok mindenkinek!
sziasztok
Éva ...pihend ki magad míg otthon vagy...akác...jó babázást és beszélgetést, érezzétek jól magatokat..
én is megyek kúrálni magam..
legyen további szép hétvégétek.
Legalább egy kicsit otthon leszel Éva!
Polli akkor ismét kúráld magad és Kedden jól öltözz fel, mert a temetés is egy lehetőség a megfázásra.
Délután mi egy kisbabát és anyukáját látogatjuk meg.
Szép, pihenős, kúrálós hétvégét kívánok nektek!
sziasztok
Éva...rémes a kórházakban a körülmények...a fiam is szerdán vizsgálat nélkül maradt, mivel a doki szabin volt..betegeit minden külön felvilágosítás nélkül hazazavarták...ha véletlen volt sürgős eset, akkor szegény betegnek peche volt, vagy kibírja vagy sem, míg az orvos újra dolgozik..legközelebb gondolom elgondolkodol, hogy befeküdj-e...
az unokám a vizsgán túl, de az eredmény nem ismert...
Akáv..de jó! - gyógyul az alergiád...reméljük nem jön elő többet..
sajnos nehezen vackalódom ki az újabb megfázásból.. nagyon betett a huzat a talinkon...azt meg már meg sem merem említeni, hogy kedden temetésre utazom...
legyen szép és kellemes a hétvégétek....
Jó reggelt!
Polli - nagyon jók szoktak lenni ezek az osztálytalik! - sajnálom, hogy újból beteg lettél!
Már túl vagytok az unoka vizsgázásán, meg a fiacskád kivizsgálásán. Remélem, mind kettő jó eredménnel végződött!
Éva - sajnálom, hogy ilyen rossz körülmények vannak a kórházban! Akkor tényleg jobb lesz, ha bejárós leszel! Eredményes terápiát kívánok!
Nekem szépen gyógyul a kontact allergiám - a krémet nem tudom használni, amit a doki írt. Szódabikarbónás vizzel mosogatom, "Sókrém"-mel kenegetem és napi 1 tbl.-t veszek be.
Tegnap korán reggel elutaztak a fiamék és mi felügyeltük mindkét kisgyereket estig. Aranyosak voltak, de azért elfáradtam. Ma is jönnek, de nem egész napra.
Esik az eső, meg hideg is van - pedig valamelyik nap el kellene menni a temetőbe.
Vigyázzatok magatokra, pihenjetek sokat!
Jó reggelt.
Igen Akács, olyasmi, de agy egyes funkcióinak javítására szolgáló nootropil az infúzió.
Hát elég mostoha körülmények vannak a korházban. Az ágybetét sima vastag szivacs, igy minden reggel fejfájásra ébredek, mert elgémberedik a nyakam. A szobába földtől plafonig ablak van, ami fémkeretes és el van vetemedve, igy jön be a hideg :( még jó, hogy hoztam polár takarót, abba tekerem be magam. A kaja nem minősíthető. Azt hiszem többet nem fekszem be, csak járóbetegként kérem az infúziót.
Remélem javult az allergiád.
Polli, egy kalappal az unokádnak, a fiadnak pedig jó eredményeket kivánok
Sziasztok
akác..nagyon sajnállak,máskor is volt ilyen?
Otthon is kezelhető --- az otthoni kezelés a gyulladt bőrterület borogatása enyhíti a viszketést, csökkenti a gyulladást. Ha a gyulladt terület nedvezik, 1-2 kanál ecetet is keverhetünk egy liter vízbe, és azzal borogathatunk. 20 percnél tovább azonban ne tegyük, mert a bőr felázik!----a gyógyulás sajnos hosszadalmas...légy türelmes és fokozottan vigyázz...
Éva...gyógyulgass, váljék egészségedre a kezelés..
Sok mindenen túl vagyok, de semminek nem a végén..a nagytakarításom a fürdőszoba és előszoba kivételével kész, most utánam mossa az eső az ablakokat. :( Köszi akác a kérdésed, a szombati oszt.tali jól sikerült a Facebook oldalamon található pár kép.. ebéd alatt olyan huzatban voltunk, hogy újra utolért a megfázás, amiből előtte pár nappal lábaltam ki..már 2. napja kúrálgatom magam újra..szakad az eső felénk és hideg van..unokám a kicsi most vizsgázik holnap, nagyon szoritok neki..holnap megy felülvizsgálatra a fiam a veséjével...különben köszönöm szépen jól vagyok...
legyen szép napotok, vigyázzatok magatokra
Jó reggelt!
Éva, remélem hasznodra válik a preventív kezelés! Az infúzióba agyi keringés fokozót tesznek?
Polli, hogy sikerült az osztálytalálkozó?
Én hétfőn nem tudtam elmenni jógára, mert a keresztelő miatt pénteken be akartam tenni a fülembe a két éve kivett arany fülbevalót, de nem tudtam, mert benőtt a lyuk, - amig próbálgattam, kontact allergiám lett! M.k. fülkagyló begyulladt, égett, fájt, apró göbök jelentek meg rajta, ami ráterjedt a nyakamra, majd az arcomra. Úgy, hogy tegnap olyan bőrgyógyászt kellett keresnem, aki aznap fogadott. Délutánra sikerült! Felírt krémet, meg egy tablettát. A krém borzalmasan csípte és lángvörös lett a rücskös bőrfelület. A tbl. talán használ, most reggelre egy kicsit jobb. .....hát, így jártam4
Szép napot nektek! Most esik az eső nálunk!
megelőző minőségbe :
Nem irom, hogy beteg, mert nem vagyok az :) ez az éves szokásos 2 hetes infúzió kúrám a Rókus korházban. Az infúzión kivül van még torna, fizikós kezelés és masszírozás.
Jó reggelt!
Tegnap keresztelőn voltam!
Szép napot nektek!
sziasztok
Éva...ez nagyon jó ötlet..-KÖSZI és puszi érte. :)
nem is nagyon volt kedvem Akác takaritani, de muszáj..ma viszont teljesen kész a konyhám..nagyon örülök...holnap kenyér,bolt, piac...a nagy szobám ablakait, ami alig 3 m, meg kell, hogy csináljam...ameddig jutok világoson a szobával csinálom..szombaton oszt.tali és ebéd...remélem hazajövet lesz energiám befejezni azt, ami még hiányozni fog a szobából...ma nagyon emlegette a TV a hideget-rossz időt...nálam vasárnap is munkanap lesz..
nektek viszont kellemes hétvégét, jó pihenést kívánok