Hat "X"-en túl (beszélgetés)
kösz a jó tanácsot :), de leredukáltam marhalábszár pörkölt, tarhonya, töltött csirkecomb rizs és uborka saláta.
Az ablakpucolósnak vegyél valamilyen vásárlási utalványt és csempézd bele a táskájába :)
Jó reggelt!
A svéd asztal remek ötlet, különösen, ha sokan vannak, és nem férnek el az ebédlő asztalnál!
"Anconai szerelmesek" - hmmm- ismert olasz dalok.....utána nincs nagy kedve az embernek takarítani! .....persze Polli Te nagyon ügyes vagy, egy-kettőre kész leszel vele!
A héten teljes gőzzel unokázunk, a nagyobbik nem megy oviba - jó náthás, én kúrálgatom - ő egész nap itt van, a kicsi meg délelőttönként.
Jó egészséget és jó munkát kívánok Nektek!
sziasztok
örülök, hogy megvagytok és az egészségetek is...
olyan isteni szép idő van, remélem sokáig tart..
Éva...csinálj hidegtálat..azon lehet, töltött,sült,husik minden fajtája, valamint joghurtos, majonézes és csak fűszerekből+olaj+viz hozzáadásával saláták...svéd asztalt csinálsz és kiszolgálni sem kell senkit, mindenki azt eszik, ami jólesik neki...
hála az égnek én is gyógyulgatok, de még nem az igazi...batárnőm sajnos elment..jó volt, hogy itt volt. :)) így hétfőn a torna és pedikűrös, unokámmal való csacsogás foglalta le az időmet. tegnap színházban voltam, nagyon jó kis darabot néztem "Anconai szerelmesek" címmel..ma végre a nagytakaritás környékére eljutottam, a konyhaszekrény belsejét sikeresen kitakaritottam...nem találok ablak takaritáshoz senkit, aki meg,megcsinálná, nem fogad el érte semmit...ez meg nagyon kellemetlen, -örök adósnak érzem magam....így nagyon lassan fogok haladni, de 1x csak készen leszek..
szombaton osztálytali lesz, remélem szerencsésen odaérek...
legyen további kellemes szép napotok.
kellemes délutánt.
Pénteken vacsora vendégeim lesznek, tippen sincs mit csináljak, mert nem tudom mit szeretnek mit nem :(
Olyan nagyon hétköznapit meg nem akarok főzni
Jó reggelt!
Szép napot kívánok mindnyájatoknak!
Talán még ma is szép, napos idő lesz!
Már sokfélét kipróbáltál! .....ha a neurálth.-tól javul az állapotod, akkor végezd azt!
Ki vezette a germán medicina tanfolyamot? - és miből állt? - előadásokból?
germán medicináról volt tanfolyam, azt a férjem elvégezte.
A hátam pedig a neurálterápiától nem fáj, merthogy folytattam. Most október közepéig szünet, utánna a fogamnál megismételjük, majd azt hiszem belevágok a gerinc csigolyák közötti feltöltésbe
Örülök, hogy nem fáj a hátad! Talán a fürdő és az ödéma kezelés jótékony hatása összegződik és ennek eredményeként csökken/szűnik a fájdalmad.
Én még mindig a törülközős gyakorlatot és a meridián-tornát végzem naponta - nekem ez jött be, nem fáj semmim hál' Istennek!
Mostanában dr.Budai L. Károly előadásait hallgatom a YouTubon! Az algákról és a germán gyógymódról beszél! Érdekes! (na, meg továbbra is paleozom)
Jó reggelt.
Érdekesen vagyok. 80 %-kal csökkent a hátfájásom.
Ez az ödéma kezelés is jó.
Még a végén jól leszek :)
Ez a "nem fáj a hátam" még rettenetesen szokatlan
Jó reggelt!
Kellemes beszélgetős hétvégét kívánok Polli!
Éva hogy vagy?
Mi délután a hat éves unokámat köszöntjük névnapja alkalmából! Tegnap vásároltam neki őszi ruhákat - játéka már nagyon sok van, most azt nem vettem!
Kellemes hétvégét kívánok nektek!
sziasztok
akác...nem volt buli..a szűk családi kör volt hivatalos az ebéden..én itthon főztem mára és holnapra..ma az unokám jött későn délután, és vitte holnapra az ebédet, - vizsgázik - így kész ebédre érkezik haza...holnap, hajnal 7-kor érkezik a barátnőm,- 2 nap felhőtlen csicsergés következik....egy kicsit elfáradtam mostanra, mivel már a piacot is megjártam, mire főzéshez hozzáfogtam....azt hiszem ma este korán megkeresem az ágyacskám....
további kellemes estét, és szép hétvégét mindenkinek....
Sziasztok.
Kellemes délutánt
Jó reggelt!
Polli érezd magad jól az esküvőn! - utána lesz egy kis buli?
sziasztok
akác...csak így tovább, a következő vizsgálat eredménye ennél csak jobb lehet...jó unokázást..
ma bevásárló körúton voltam, természetesen jól leizzadtam, pedig meleg sem volt...ágyhúzás és mosás következett..megpucoltam a zöldségeket a holnapi főzéshez...holnap egy kedves ismerősöm esküvőjére megyek...
vigyázzatok magatokra...
Jó reggelt!
Az Inzulin-szintem még a norm, érték felett van, de jóval kevesebb, mint májusban.Továbbra is diétázom (részemről paleo), meg mozgás.
Ma de.és du. is jön a 16 hónapos Dávidka, lehet utána menni - ez is egyfajta mozgás.
Jó egészséget kívánok mindnyájatoknak!
sziasztok
mindenkinek gyógyulást.
én nagyon igyekszem
Jó reggelt!
Polli - valami makacs vírust beszereztél.....Mielőbbi gyógyulást kívánok!
Éva - akkor most preventív kezelésen veszel részt - remélem sikerrel jársz!
Én ma megyek a laborba, Inzulin-szint meghatározásra!
sziasztok
akác..jártam sajnos én úgy, hogy ismételni kellett a beírást.. :(
Éva...írigy vagyok...én majd csak a jövő hetet követő héten tudok hozzáfogni az őszi csutakoláshoz...
a jobbulásom időszakos...alaposan végig megy a szervezetemen a megfázás...úgy érzem most, hogy soha nem lesz vége...ömlik a viz rólam egyfolytában...na!- majd csak meggyógyulok 1x :)))
további szép napot nektek
igazából nem ödémás semmim.
Pár évvel ezelőtt mindkét lábamon a bokámnál körbe körbe keletkezett egy uszógumi szerű puffadás. Orvosról orvosra jártam, mindenki azt mondta, hogy nem tudja mi ez. Végül kikötöttem az ödémás orosnál, aki azt mondta, hogy nem ödéma, de kaptam 2 hétig kezelést. Mire a kezelés elkezdődött ez az izé elmúlt :) pont olyan hírtelen ahogy jött (igaz akkor voltam agykontroll ismétlőn), de elmentem a kezelésre és nagyon megtetszett:), igy hát évente eljárok.
Jó reggelt!
Itt írtam pár sort, majd a "Ment"-re kattintottam és töltött-töltött, mignem kiírta a gép, hogy "időtúllépés" miatt nem sikerült menteni az írásom.
Tehát eltűnt amit írtam - Ti még nem jártatok így?
Polli jobbulást kívánok, gyógyulj meg az esküvőre!
Éva - csak a lábaid ödémásak, vagy máshol is? Mi okozhatja?
Hali. Igen készen az őszi nagytakarítás, bár takarítónők végezték
Mától 1 hétig nyiroködéma kezelésre járok
sziasztok
akác..gratulálok az unokádnak, ügyes.....neked milyen időtúllépésed van?,- hogy panaszkodtál lentebb rá.
Éva ...lészen vagy a nagy takaritással?
felém nem sok a változás...a megfázásom rosszabb, mint télen előkapó...nehezen hagy el, mire a náthán túl estem, elkezdtem köhögni, majd sűrűn járkálni a kis helységbe...ma vettem rá gyógyszert, remélem segít...péntekig rendbe kell jönnöm...egyik barátnőm esküvője lesz, majd szombaton jön a barátnőm... végre 2 napot jó kis csevegéssel eltölthetünk....addig kitalálok valami finomat, hogy ne sok bajom legyen a konyhában...
ronda, hűvös és borult az ég felénk...olyan őszi..
vigyázzatok magatokra...további szép délutánt
Jó reggelt!
Tegnap a 6 éves unokám részt vett a több fordulós Bozsik-kupán és rengeteg gólt rúgott, ő kapta az edzői dicséretet oklevél és csoki formájában! - nagyon boldog volt!
Büszkék vagyunk rá!