Hasplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Én a kórházban másnap .
Minden reggel egyel meg egy danon natúr joghurtot és este lefekveskor is.
Illetve nappal zöld teát főztem le három filter egy nagy kancsi víz és azt ittam egész nap. Herbaria zöld tea.
Három liter vízzel fozom le.
Én minden nap ezt iszom amúgy is mert mióta nem cigizek nem megy a ....
3-4 hónap mire a nyitok rendszer helyre áll addig hol jobban hol kevésbé dagadni fog.
Ez vele jár.
Ember függő mennyire és/vagy dagad e.
Függ az alap szövettol.
Minden ember más de a dagadas normális ebben az esetben.
Sziasztok!
16 napja tul vok a haplasztikan,de olyan a hasam mont egy hordo,volt valakinek ilyen tapasztalata?a nadragjaim sem jok.
Az idő!
Első pár éjjel itthon minden felkeltem. Szorított a harisnya szorított a minden.
Szerintem
Egy hét után aludtam át az egész éjszakát mikor először véletlen kinyújtott lábbal aludtam.
Szent gellért magánklinika szeged
Dr Fierpasz Ferenc és dr viczian csaba
Sziasztok!
Nem tudok aludni napi max 6 óra kinek mi vált be kinek mi segített (alvási pozíció stb)??
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy ki melyik orvost ajánlaná hasplasztikára.
Két gyermekem van a masodik 4650 gr volt mikor született. Nem császárral szültem. A hasam hiába ment vissza lóg a bőr.
Nagyon gondolkodom a műtéten.
Köszönöm
Igen ez egész biztos.
Csupán az tart vissza hogy a megyei kórház sebészeti osztály osztályvezető főorvosa az illető és nekem meg három gyerekem van.
Ne történjen ilyen se bármi egy keztores vagy vakbel... és ide kerülünk az ő osztályára. Hat nem tudom milyen ellátást kapnán egy per után.
Két esélyes a dolog. Vagy nagyon ki lenne nyalva a poponk vagy úgy szúrnak a gyerekbe a branült hogy a szomszédnak is fájna.
Nem
Tudom eldönteni melyik lenne.
Emiatt nagyon felek a pertől.
Viszont írásos véleményem van több ízben arról h hibázott biztosan per nyertes lennék.
Csak felek a bosszújától.
De ha megunom leszarom e a megyek a birosagra
További ajánlott fórumok:
- Voltál már TB által finanszírozott hasplasztikán?
- Kihez menjek hasplasztikai műtétre?
- Létezik még hasplasztika TB-re?
- Van valakinek információja Dr. Balajthy Tibor plasztikai sebészről? (mellfelvarrás implantátum nélkül és hasplasztika) Esetleg ár infók?
- Zsírleszívás, hasplasztika egészségügyi okokból
- Mire számíthatok mini hasplasztika+hasi zsírleszívás után?