Harry Potter őrület (beszélgetés)
Most is sokan szeretik, van, aki csak a filmeket, de sokan a könyveket is.
Szerintem így lesz ez 10 év múlva is.
Nem, nem arra gondoltam, hogy azért rajong majd, ha felhívja a szülő a figyelmét, hanem arra, hogy kevés szülő teszi ezt meg.
Azért ez a történet már elég régi. Kb. 20 éves, ha nem több. A gyerekem kicsi volt még, ha jól emlékszem, akkor nem volt még 12, mint HP.
Tehát, ő szerette és az ő korosztálya is, de mivel ez egy régi könyv, nem biztos, hogy a szülők előveszik és ajánlják a gyereküknek, bár pont az a korosztály a szülő most, mint a fiam volt, amikor még igazi őrület volt.
Tehát, lehet, hogy tévedek és pont megteszik.
Semmi baj.
A köntöst különben én is elfogadnám, a Mardekár címer nélkül, tök jó puha.
Nem kell a szülőnek felhivnia rá a figyelmet.
Van, ahol kötelező olvasmány.
(Nekem mondjuk nincs vele bajom, én szeretem)
Mondjuk ha úgy érted, hogyha a szülő is olyan, hogy arra hívja fel a figyelmet, hogy túlságosan rajongani is lehet érte, - minden HP-s otthon, folyton idéznek a könyvből, a háttérben mindig megy a film - az már gáz.
A nővérének megvolt az összes kötet, mikor elköltözött elvitte. Vehettem meg újra a kicsinek.
Nem értem, akinek baja van a HP könyvekkel, az mit nem szeret bennük?
Én felnőttként olvastam ki a HP könyvsorozatot, én szeretem, ha ciki ha nem.
A fiammal minden karácsonyi szünetben végignézzük az összes részt, ő is szereti.
De eszembe nem jutna potteres pizsit vagy ágyneműt venni a 12 éves gyereknek, ki is röhögne. 😄Az a dedósoknak való.
Hála istennek, nálunk ezekből az összes kimaradt.
Zabos vagyok, ha Honfoglalón kérdést kapok belőle, azt mindig elbukom :D
Ez sem tudom, csak annyit, hogy az unokahúgom és a két lánya már jó régen szenvednek ebben;)
Én az unikornisos őrületet sem értem.
A 6-90 éves lányok/nők, meg ezért őrülnek meg de, hogy miért...
Hamarosan piacra dobnak egy videójátékot, aztán annak csinálják a reklámot. Jobban vigyék biztos...
Sziasztok!
Mi ez a Harry Potter őrület megint?
Oké, hogy hallom az Auchan reklámot, de ma bementem a Pepcoba ott is minden Harry Potteres.
Új könyv jelent meg?
Új film?
Vagy csak már nincs ötletük?
Miről maradtam le?