Harmincon túli babázók gyertek csevegni (beszélgetés)
És nem hízol hogy ilyet eszel este? Én már két kilót felszedtem volna. DDDD
mert van olyan hogy te ugy érzed hogy szárazon köhögsz ,de mégis hurutos ,nekem ádám ilyen nehéz eldönteni hogy is köhög...
1 éves és micsoda energiabomba, gyors, mint a nyúl, okos, értelmes, lehet vele nagyokat kacagni, szinte mindent megért már, ja, és jól le tudja fárasztani a családtagokat!:-))
ne írjatok 10 oldalt :) elmegyek BK-t nézni :D
Lehet hogy akkor az volt a gond hogy nem tudott felszakadni a cucc neked nem?
nem azért irtam ,csak elég sokat vettem már Zsanett miatt,és ismerem őket ,de nincs harag????????????nem okoskodni akarok :(((
De tanultam a gyógyszerészetet csak abba hagytam:((
Bakker, nekem száraz köhögésem volt, majd megfulladtam, ezt kaptam , és nagyon tuti volt.
Na most már értem. Köszi Julika
MILYEN TÍPUSÚ GYÓGYSZER A RHINATHIOL TUSSO TABLETTA ÉS MILYEN BETEGSÉGEK ESETÉN ALKALMAZHATÓ?
Bármilyen eredetű akut és krónikus - elsősorban száraz (váladékképződés nélküli) - köhögés kezelésére szolgál.
Köszönöm szépen!
Olyan furi hogy nem is olyan régen még a pocakomban volt, majd teltek a hetek, aztán hónapokat köszöntöttünk és már 1 éves!
Ha kérek valami spéci kaját akkor igen.
Most diétásat vacsizok :D
fél szál lecsókolbász , 2 paradicsom, 20 deka trappista sajt és 2 kovi ubi. Kaptam ma a piacon, már majdnem megettem az egész kovászos uborkát. Imádom :DD
Szóval Zsuka, kérdezd inkább a patikust!:-)
És miért nem jó az ambroxol? Afrodita azt írta hogy ez száraz köhögésre van.
1. MILYEN TÍPUSÚ GYÓGYSZER AZ AMBROXOL-Q 30 MG TABLETTA ÉS MILYEN BETEGSÉGEK ESETÉN ALKALMAZHATÓ?
A készítmény ambroxol (brómhexin-származék) tartalmú, nyákoldó, köptető hatású gyógyszer.
A nyák besűrűsödésével járó heveny és krónikus légúti megbetegedések: akut és krónikus hörghurut, tüdőasztma, hörgőtágulat kiegészítő kezelésére alkalmazható, valamint a nyákoldás elősegítésére az orr-, garatüreg, az orrmelléküregek, és a gége gyulladásaiban.
Érdekes mert mikor evi született akkor is lefagyasztoták a méhlepényt. Most meg kidobták!
Igen Banyus, isten éltesse előre is a Kisasszonykád!:-)))
Ja igen. Ambroxol. Dávidnak is recept nélkül vettem.
erre nem jó az ambroxol ,Rinatiol tusso-t vegyél rá!!!!
Igen! REcept nélküli gyógyszer!
Ez ugyan olyan mint amit a gyerekeknek lehet adni szirupban.
Igen, Zsuka, recept nélküli gyógyszer.
BAnya holnap lesz a nagy nap. Sütiről, tortáról kérünk képeket ám. Na meg persze a buliról is
Hát úgy Csillám, hogy az ajtótól 3 méterre volt a folyosón egy hatalmas mélyhűtőláda, felrántotta a tetejét és beledobta!:-))
Afrodita és ezt recept nélkül lehet kapni?
De jó neked Lia!:-)) A párocskád otthon is megfőz, ugye? Már amikor nem melózik...
Nagyon ari a maci a nagy szivecskévelés a sok-sok rózsával!!!!
Hű ez durva. Ezek után még jobban fogom utálni. DD
További ajánlott fórumok: