Harmincon túli babázók gyertek csevegni (beszélgetés)
jaj szegénykém!! jobbulást nektek!! Lehet jobb volna ha tényleg hanyagolnátok a bölcsit , mert meg kell neki erősödni!!
Mi is így voltunk Imcsivel, májustól júni végéig volt kórházban!! sajnos náluk elég könnyen alakulhat ki szövődmény!!
Ha meg tudod oldani szerintem pihentessétek a bölcsödét!! szeptemberig tuti megerősödik!!!
Sziasztok. Hát már megint a szokásos hírrel jöövk. Dávid éjjel ismét belázasodott, köhögött, reggel irány az ügyelet. Elmondtam a négy hét történetét az ügyeletes doktornőnek, aki nagyon kedves volt, mondta hogy időben vittem a Dávdiot mert ha várok hétfőig valószínű hogy már tüdőgyulladása lenne. Kapott ismét antibiotikumot, sajna ez van. Köptetőt továbbra is kell használni. Lázcsillapítás, orrcsepp. szegény Dávidkám most megint nagoyn lázas volt, de alszik szerencsére. Az antibiotikumtól piros a popsija, úgyhogy arra meg bepantent vettem neki.
Jövöhéten Andrással itthon lesznek én meg már azon gondolkozom hogy kiveszem a bölcsiből és itthon maradok a francba. Majd keresek hétvégi melót de most már nagyon elvagyok keseredve. Ez már mindig így lesz?
Itt sincs senki!!!:(
Mi van itt?::((
Bezzeg mikor nem érek rá.....akkor írtok!:(
Jó.....csak vicceltem.....de még egy jó darabig nem fogok ráérni.....:(Tanulok!::(((De minek????
Szia. örülök hogy jól sikerült a buli. Már nagyon kiváncsi leszek a képekre.
Küldök még egy lapot tesóm megkért rá.
Sziasztok!
Csak bekukkantok, és utána megyek még pakolgatni!
a szülinap nagyon jól sikerült!
Meli mindenkinek és mindennek nagyon örült.
A tüzijátéktól sem félt a tortán,és jól meg is gyúrmázta a tortát, majd evett belőle.
Annyira elfáradt hogy abban a pillanatban el is aludt, ahogy betettem az ágyába!
Annyira aranyos!
Képeket majd holnap teszek fel, mert most nincs időm feltölteni és kiválogatni a képeket. Igaz anyunak nagyon sok képe és videója van, remélem majd ő hamarabb tesz fel képeket!
én max 2 naponta mosom :S amíg Dettit vártam addig hetente kellett.
Ha beválik nálam is akkor majd ajánlom Neked ezt a szert, de már sokaknak bevált a baráti körünkben ...
Na az se semmi. Nekem is még mindig hullik a hajam. Azt hittem majd idővel jobb lesz de nem.
Ráadásul már három naponta kell mosnom mert annyira bezsirosodik.
na ne is mondd tegnap 11 ezret költöttem arra, h vegyek a hajhullásomra és a haj pótlására valamit.
De ez legalább tudom, h használ csak a fogamat előbb kihúzatnám, mint h azt a pénzt kiadjam. Apa kifizette de akkor is...
Most olvastam hogy köhögéscsillapító is.
Most nagyon hideg van nálunk éjszaka, jól beöltöztetem a Dávidot. Nincs fűtés ugye, kinnt sincs most annyira jó idő.
igen és tényleg használ. :)
bocsi csak fürödtem, az meg nálam mostanság 20 perc a SPA kezelés miatt :)
Mi is remléem hamarosan nekiállunk tapétázni. Én szeretnék parkettát is de András nem akar.
De én is várok még az adómra. Már allig várom hogy a számlámon legyen.
De már tökre unom hogy elkezd javulni és valamiért visszaesik. Már négy hete ez megy.
Most kapja az antibiotikumot és mégis. Azt hiszem hétfőn veszek neki lándzsás utifűt és azt adom neki. Ha nem javul attól se akkor világgá megyek
Sziasztok.
Lia nagyon jóóóóóó a fülbevaló. Helyes vele nagyon.
Banya milyen volt a buli?
Dávid már megint köhög mint állat, folyik orra. Rohadtul kezd elegem lenni, pedig kapja az antibiotiukumot. Szerintetek most mit csináljak? Adjak neki majd lándzsás utifű szirupot? Már nem viszem vissza dokihoz mert mindig betegebb lesz. Áh...
Sziasztok Csajok!
Először is kicsi Melinek nagyon boldog 1. szülinapot kívánunk, és sok puszit küldünk Domcsival együtt!:-))
A másik: alig látom amit írok, Domi valami billentyűt elnyomott, és a hoxa oldala csak fele képernyőn jön, a betűk meg akkorák csak, mint egy kisebb hangya! Hogy tudom visszaállítani? :-))