Harmincon túli babázók gyertek csevegni (beszélgetés)
És általában mindn kicsi gyereket zavar a csatt, és hajgumki. Legalábbis nekem mind a két lányom nyulkált a hajához és kiszedte.
Na akkor inkább rövid és ápolt haj.
Most töltöm a képeket.
hát később meg ha nagyon megnő sajnálja levágni, de milyen csúnya az mikor egy kismacska farka látványú copf van a gyerek fején! Nincs az a gumi ami megálljon benne!
Jaj meg attól tudok még sikítófrászt kapni, mikor erővel rakják bele a csatot és szegényt zavarja!!
Én nem vagyok híve, hogy egy ekkora gyereknek már növesszék a haját. Elég sok naplóban látom, hogy csattokkal, gumikkal aggsatják tele a gyereket.
És mellesleg tisztántartani is könnyebb a hajat ha rövid. Úgy is nap mint nap hajmosás van nálunk, mert megizzad, kaját ken bele, homokos lesz, stb. És üvölt a hajszárítótól, így csak türülközővel lehet neki megszárítani egy kicsit.
Evinek is ovis korától kezdük el kleósra növeszteni a haját.
Ja és ő is ma rövidre vágatta a haját.
Azt el is hiszem!
Azért el lett volna, ha 16-án kapja meg, a köv hétvégén!
Nagyfiaddal együtt ünnepelek!
CSak én már a 33.
PErsze, mert nem akarok még zörögni mert a kisasszony szenved az elalvással.
Ja nem is mondtam megszünt a ringatás nálunk. Aludjon el magától. Már olyan súlyos egyéniség, hogy nem bírom a popóját rázni, és úgy betenni az ágyába, hogy fel ne ébredjen. Így egyedeül altatja el magát.
Elég kisfiús sérója lett, de szerintem egy ekkora kislányak nem kell még hajat növeszteni. Előbb erősíteni kell, és utána növeszteni.
Evinél is így csináltuk, és szép, és sok haja lett!
sziasztok.
Brigi biztosan fog tetszeni a hinta Bencusnak. Majd képeket rakjál ám fel.
Banya de ügyes Meli hogy nem sírt. Na majd megnézem a képet a végkifejletről.
Tesókám boldog hófordulót Vikinek, Afrodita Domijának meg nagyon sok boldog születésnapot kívánunk. Képeket küldtem ám.
KÉpzeljétek, Meli első hajávágásán esett túl. egy kcsit meg volt szeppenve, de nagyon ügyi volt. De sajna képek nincsenek, hogy vágája a csaj a haját, mert örültünk hogy nem sír.
Igaz mikor rá lett téve a kendő elkezdett pityeregni, de kapott a kezébe csattokat így megnyugodott.
De a végkifejlet meg lett örökítve!
Képeket kérünk majd!
És én is kíváncsi vagyok mit szól hozzá a nagylegény!
Szia Banyus!! Áll a hinta!! olyan szupi!!
Már csak holnap rögzítjük és kész!! jaj már annyira várom a reakciót!!
na az tuti nem! de nem is kértünk seknkitől se!! :D
na mindegy átfestem délután aztán nem érdekel!! :D
na csajok nem semmi!
Megyek ki az udvarra, (most telepítjük a homokozót a hinta helye mellé! ) erre ahol volt a régi homokozó, ott a kerítésen át be van dobva két autó gumi!
volt ilyen 2 db leásva felállítva ugrálónak(régen voltak ilyenek az oviban is) de hogy ez hogy került ide? azért az ilyet meg szokták kérdezni nem? mármint hogy kell-e vagy valami!!!
Szia!
Ó nincs is annál jobb ilyenkor jó időben! én is imádom, kár hogy ritkán van rá lehetőségünk.
Sziasztok csajok!
Csak bekukk!:(
Este megint nem tudtam jönni....vendégek voltak!:)
Mióta jó idő van,elég sokszor kint vagyunk esténként,és beszélgetünk.....eszünk ,iszunk!Tök jó!!!:)Hogy vártam már!!!!
Viki babának és is gratula.....mindjárt gyártok valami meglepit!:)