Harmincon túli babázók gyertek csevegni (beszélgetés)
Szia!
Ó de kár lemaradtunk egymásról!
Hogy vagytok?
Látom nincs senki!:(
Ez az én formám!:(
Sziasztok csajok!
Most ráérek kicsit!Jöhetek még???:::))))
jézusom! vigyázz mert lefogysz!
éjjel nem is szabad enni, csak úgy mondom, mert a szervezeted az alváshoz van szokva és leáll az emésztésed, esetleg könnyű ételt pár falatot.
és kávézni se szabad.
Éjjel nem is szabad enni sokat, meg sem tudnád emészteni rendesen, inkább délután egyél többször keveset.
jól van várunk holnap, sört behűtjük!
Még lehet hogy pezsgőt is veszek, múltkor pezsgőztem és jól esett!
a formák már ki voltak vágva, csak ragasztani és díszíteni kellett, de tényleg ügyes.
Anyós is hasonlót kapott...nagyon megbecsülte:(((
Én mindent elteszek amit Evitől kapok, mert szívből adja és úgy örül, ha örömet okoz.
TEgnap annyira édes volt anyák napján, körbeugrált minket, úgy teletömött kókuszgolyóval alig tudtam hazajönni:))))
Hát az utolsó napokat végülis nem bírtam, meg nem tudtam enni, de az most nem baj. Mióta dolgozok híztam két kilót.
Holnap majd megyünk, már kiváncsi vagyoka lakásra, berendezve még nem láttam.
Én úgy emléxem nagyon kivoltál éjszakás után!
Este felé már nem fúj annyira a szél mi akkor megyünk majd le kicsit.
Szia!
Én is hogy imádtam a pénteket, bár most is!
Én is lekopogom, maradjon így! fúj a szél most vigyázzatok még, és hideget ne igyon!!!
hogy bírod a melót? fáradt vagy nagyon?
Sziasztok.
Végre kicsit tudtam jönni. De már az utolsó nap. Hurrá. És anyós is hazament, duplán hurrá.
Bencusnak boldog hófordulót kívánunk.
Dávidka már hétfőn mehet bölcsibe, és jelentem öt hét után megszűnt a köhögés. Na ezt gyors lekopogom.
Csak vicceltem!
Meg kell tanulniuk, hogy nem cibálhatnak minket és mindent kedvüre.
Szívesen!
Hát persze, hogy nem véletlenül kapta ajándékba a kis Zsebibaba!
igen úgy látszik a foga miatt, bár a múltkori betegség is rátesz, nem lenne hurutos.
a testékszert nem veszem ki, alig tudtam visszatenni!!!! tavaly nyáron elhagytam, és most vettem csak másikat!!!
Szia Banyuska! Köszi!!
Reggel apával bebetonoztuk a vasakat a vödörbe!! 48 óra elég neki mi?
Sziasztok CSajok!
Látom az eltévedtek is idetalálnka néha. DDD
Örülök, hogy Viki jobban van már. Akkor lehet tényleg a foga miatt volt neki az egész gond.
Évi!
Anyajegyeket letakarni, testékszereket kivenni. DDD
én is hányszor nyujtottam már a szemetes felé
de mindig megesett rajta a szivem!