Harmincon túli babázók gyertek csevegni (beszélgetés)
féltem nagyon...soha nem műtöttek ez az egyik...és utána fájt a hasam...de megérte !!!!!
a nődokim azt monda ha akarok 3. babát akkor várjak 2-3 évet a hegrepedés veszélye miatt..és számoljak azzal hogy a 38. héttől már fekszem a kórházban:)))
de igen..nekem. Apa nem akar...és ha belegondolok anyagilag tényleg nehéz lenne...meg azért sok idő kell 3 gyerekre ... és abból van a legkevesebb főleg mikor dolgozik az ember.
meg egyelőre még egy császárba belehalnék...annyira rossz volt...nehezen jöttem helyre...
Na szóval...itt vagyok!
Te Drága Életem!Én nem is tudtam,hogy Neked ilyen gondjaid vannak!:(
ráadásul nekem lenne esélyem ikrekre pedig nincs acsaládban de nekem mindkét petefészkem inekciok nélkül is 5-8 tüszöt termel minden honapban...csak apa kis lurkoi naon lusták:-DD
8-as iker :-DDD ááááááááááááááá
De miért nem engedi ide feltölteni?
Pedig százszor csináltam,nem én vagyok a béna!:(
Jövök mindjárt!)
Igen csak még azt nem értem miért pazarolják az inszemináciokra és lombik egyik fajtájára a pénzt és időt...mindekettő ugyanagyibba kerül még sem tuti az eljárás.
nekünk az ICSI volt ez abbol áll ha leszivják a petesejtet kiveszik a legerősebb leggyorsabb spermát és befecskendezik ez tuti,mert ott elindul az osztodás..kérdés meddig ez a jo modszer.
a másik,hogy a petesejthez több millio spermát raknak és vagy befurja magát vagy nem...ez szerintem felesleges pocsékolás,mert mi van ha vastag a petesejt fala???..
az inszemináciot pedig egyenesen hülyeségnek tartom ugyan ugy kell inekciozni és mikor megrepednek a türszök akkor felhelyezik a spermát ha sok sok ideig nem sikerült egynek sem bejutni miért pont akko rmikor orvos teszi be.....és ugyan ugy drága.
Era...elcseszed az időt...gyere már dumálni!!!:)))
még jó hogy ittam kávét este 6-kor anyósomnál...lehet éjjel 2-ig ébren leszek amúgy is kialudtam magam:)))
hát igen...először lett volna jó...de Era és Julika is 3 gyeremekes anyuka...jól bírják:)))
Én nem hiszem hogy lesz...jól van ez így ahogy van!
ERa meg tudtam nézni.
felmentem a picasádra...tök cuki Nóri!!!!
anyám hogy ül a motoron:))))
ebből konkrétan 10 babot kaptam vissza 5 sérült a felolvasztásnál 3-om pedig tul sokáig huzták a napokat,hogy osztodjon és leállt az osztodás.
az első leszivásnál mivel jol sikerült kivitték 5 napos korukig,és mivel a második is jol sikerült ugy gondolták megprobálják azokat is de azok nem birták 5 naposan nagyobb az esélye,hogy sikerül.
18 embrio....18 kisbaba...
hát 2-őt tezsnek vissza ha jol tudom 30 felett hármat vagyis lehet kérni 3-at is de átlagban 2-öt raknak vissza.
Évi!
Mindjárt megőrülök!!!!!!!!!!!!A köcsög picasa szórakozik velem!
Hiába töltöm fel,nem jó a kód!Áááááááááááááááááááááááá::::::::(((((((((
és hányat ültetnek be???
nagy az esélye az ikres terhességnek...:)))
nagyon drágák az injekciók...tudom.
most akkor egy fagyasztott van?
és a két leszívásból a 18-al mi lett?
nem nem nem adom fel még van 2 szuris esélyem és egy fagyi babám addig megyek amig nem lesz persze ha ez elfogy akkor már lehet megállunk ,mert a fagyi babát ma már 100-ezerért teszik vissza ,az inekcio 300-500 ezer de nekem 2 leszivásbol 18 babom lett igy remélem az a 2 szuris kura majd jo lesz megint:)
az lenne a legjobb ha az az egy fagyi baba sikerülne,mert ugye murphi törvénye,hogy tuti most lesznek ikrek ...:-DD
Vagy ha megvan a leszivás és sok babo sikerül megint de az sikerül amit nem fagyasztanak akkor a többivel mi legyen???
na mindegy ezen ráérek akkor agyalni.
szia neked is most pont elmentetek jo éjt nektek:9
Majd legközelebb megismerkedünk:)