Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Harmincon túli babázók gyertek csevegni (beszélgetés)
Lia ne menj már el!Én is voltam már igy,aztán később bekapcsolódtam a beszélgetésbe.Biztos nem direkt csinálták a lányok...tudod ha szófosás beindul..:))))
szia:)
Megtaláltam neked a Feró számát,kiváncsi vagyok ismered-e,nagyon szép:)A csemetés naplómban van.
sziasztok lányok!
Era,hova kell irni a moderátornak naplóügyben?Hoxának?
Bocsi,kicsit nehézkes vagyok ma:(
Sziasztok lányok!
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek,aki gondolt rám,nagyon jól esett:))
Ennyi üzi még nem is várt engem:)))))
Druszám,boldog névnapot!
nekem is volt egy párszor hogy nem vettek észre! egymással ment a dudu a másik meg le van .... de azért itt vagyok és írok! aztán meg elmegyek alucsizni ha megunom!
Ne csináld már!Láttad,hogy beszélgetés ment....én pl sokszor észre se veszem ha valaki csak beköszön,csak akkor válaszolok,ha ír is valamit!
Én meg már ettől vagyok kész,hogy itt állandóan meg van sértődve valaki!!!A francba is az egésszel!:(
Kismilliószor írogattam beszélgetés ment, le se voltam szarva, besokalltam.
jaja
nekem is szólt Imcsi hogy anya látod milyen ügyes vagyok? egyedül felébredtem! De te nem kelsz még mert nagyon régen csörgött az óra!! ekkor volt 7:14!
Ne már!:(Most megint bemorcultál???
Köszöntél,hogy sziasztok.....OK,de írj már valami mást is!:)Abból tudom,hogy itt is vagy!
na már mégy??????????ne már!!!
mi volt telefonáltak aztán ma?
voltunk már jobban is! De szerencsére eszik , ha nem is sokat de legalább annyit hogy ne gyengüljön le!
De nagyon szakadozik neki a váladék!
szia Anya msn-en leszek, innen leléptem :)
Én dettó!:)Arra riadtam fel,hogy Marcika kérdezte,hol van pénztárcája,amit este kikészítettem!:)Ez gáz.....bealudtam az első nap!:(
sziaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!♥
olvastam:( hogy van bence??
én tuti mert reggel is annyira fáradt voltam hogy én aki máskor óra nélkül kelek 6-kor most órára sem ébredtem!
Sziaaaaaaaaaaaaaaa!:)
Ma azt tervezem,hogy korán lefekszem....szerintetek????
jaj én is olvastam! minden tiszteletem! Tudom mi az ha aggódni kell a gyermeked életéért, pedig nekünk "csak" 6 hétig tartott!
Andi!
Kérünk képet a kiscsajsziról!:)
Ja!Sziasztok!:)
Hát nem gyalog-galopp volt az tuti. De most a fiam 11 évesen 157 cm magas, 40 kg, kosarazik, okos és nagy a szája. A magasság azért lényeges, mert apa 168 én 164 cm vagyok.
Igen, dr Szabó Istvánnál. A két nagyot. Nagyon csíptem a dokit, rendes volt.
ANdi most olvastam végig a naplód. Te jó ég. HOgy min mentetek keresztül? az én történetem csip-csup hozzátok képest. A lényeg hogy jól vannak a fiúk
További ajánlott fórumok: