Harmincon túli babázók gyertek csevegni (beszélgetés)
Addig még van idő, ne idegeskedj előre, biztosan jó lesz!
Azért az durva volt,amikor szeptember 7.-én melegrekord dől Szegeden, 38,4 fokkal. Én sokszor azt se tudtam mit adjak a gyerekre éjjel.
Az nagyon utáltam én is. Szegényt ahogy fogtam csöpögött róla az izzadság. Gyöngyözött a homloka is!
Mi is másjus 23-án vagyunk hivatalosak az esküvőjükre. Élvezet lesz Melivel az tuti!
Igen elég hideg volt mikor hazajöttünk a kórházból, aztán bejött a kánikula, egy szál kis body-ban volt és mikor szopizott összeizzadtunk.
Dehát hiába mondogatom nekik, hogy Bazsinak már van egy csomó kinőtt ruhája, ami csak rájuk vár...
Bogin múlna, már terhes lenne.
Én a kecskédi koncertjeikre mentem el mindig!
Én meg a húgomékat cukkolom, hogy ne sokáig várjanak. Igaz, jövő májusban lesz az esküvőjük. Ja, és Ő is hoxázik... :-)) Megfertőztem :-))
Igen ők is megénekelték: valami véget ért, valami fáj!
És érett a kapcsolatuk egy babához?
Akkor benne vannak a kórban!
Én meg Agárdon voltam Edda táborban mikor a Kun Peti meghalt ott motorbalesetben, én akkor úgy jöttem haza, életem első tábora szülők nélkül elengedve, hogy vége a világnak, soha nem heverem ki. Nagyon szerettem!
A Bonanzás időszakban nekem is tetszett, aztán a későbbi stílusuk már nagyon nem.
Tesóm 28 éves, a barátnője 30.
Bazsinak is baromi melege volt nyáron a pólyában. Aztán jött egy hét hideg, és dupla takarót kellett rá tenni.
Mi meg Meli kersztszüleit piszkáljuk mindig!
Ugye jobb volt télen pocakot növeszteni? :-) Én is így voltam vele. Sajnáltam is, akik júli-aug. környékén szültek, iszonyú lehetett nagy pocakkal abban a dög melegben.
Tesód hány éves? és tervezik amúgy?
Éppen ma nosztalgiáztunk apával, amikor a búcsúkoncerten voltunk. Komolyan akkor úgy éltem meg a felbomlásukat mintha a világ is véget ért volna.
Addig is hallgattuk Ákos dalait, de utána már nem tetszett anyira.
Jobb tavasszal vagy nyár elején szülni, igaz a babák szenvednek a kánikulától, de lehet ellene tenni, viszont sokat sétáltunk, csavarogtunk.
persze nem a déli órákban:)))))
Viki elég barna bőrű volt kicsinek, meg is jegyezteék, hogy napoztatom a gyereket???
Ennyi hülyét !!! persze télen szoliba viszem!
Én tesómékat ösztönzöm, hogy jöhetne már a kis keresztgyerkőc!!
Pedig a kislányok inkább hamarabb szoktak érkezni, a fiúk meg késnek. Be is fektettek a kórházba és ott kellett várakoznod?
Na én Eviviel nyáron voltam terhes, Melivel meg télen. Ez jobb volt!
Bonanzát én is szerettem!!!
Hát, ja!
Mert a szociális hálójuk az nem ösztönöz, hanme akadályozza a fiatalokat!
Mi is!!!
tudod mi április május és júniusi-ak vagyunk zömmel.
Én május 29-re voltam kiírva Vikivel, és júni 9-én született.
Meli is imádja ha énekelünk neki. Én változó mit éneklek neki: Bonanza, Piramis, Berercky-Szinetár, Csézy, Edda.
Attól függ milyne ahangulatom.
Ma pl. mese dalok voltak a porondon. a neten keresgéltem szöveget, és a család együtt nyomta a Süsüt, a pumuklit, a hupikéket, a vukkot.
Én nagyon örültem ,hogy pont télen voltam terhes, és mire bejöttek a dög melegek már megszültem.
Valami csak nem tuti velem, fáj a fejem, meg a nyakam, vállaim. Dögrováson vagyok...
További ajánlott fórumok: