Harmincon túli babázók gyertek csevegni (beszélgetés)
Meg rendeltm magamnak egy trénert is, de csak 2-3 hét mire megjön. De addig kerrsgéltem mí az egyik oldalon találtam egyet és még 10 ezerrel le is volt árazva! És tegnap telefonáltak hogy adatot egyeztessenek, és mondták hogy még valani ajándékot is küldenek. Remélem egy személyi edzőt! DD
én is szoktam, pl. babakocsi. tök jó egyszerű vétel volt!
és karácsonyi ajándékokat is a F.P. oldalán rendelem meg a gyerekeknek. 5 lurkónak veszünk ajándékot.
Az biztos!
És én a neten szoktam vásárolni is. Apa nagy örömére. Nem éelmiszert, de elég sok mindent.
Éppen ma hozta afutár a könyveket amit Evienkrendeltem az ünnepekre. És sokkal olcsóbb így, mert eleve olcsobb a könyv mint s boltban, és ha 10 ezer föltött vásárolsz, akkor ingyen kihozzák. Így anyuval összedumáűlunk és úgy rendelek.
Szórakoztatóbb az biztos.
Jó itt dumcsizni, olvasgatni.
Így inkább neteztél! Igazad van.
Laci is korán kel, így ált-ban este 1/ 2 10-kor alszik, de hétvégén sokáig fenn vagyunk.
Meg aztán előfordult már hogy én is felébredtem hajnalban:))))
Igaza van, apa is szokott morogni, de én mondtam neki engem a tv nem köt le, aludni még nem tudok,ha meg úgy van úgyis időben kikapcsolom a gépet. Bár az utóbbi időben nem lehetett semmit sem csinálni, volt ezer bajom ami ezt akadályozta.
Ő nem szól semmit. inkább horkól! DD
Na!Tényleg lépek......pussz!
Na ja! És majd megkérdezed amikor kiteszed neki a az ételhordót, hogy melyik volt jobb. Az esti netezés, vagy a napközbeni!
Te most könnyen dumálsz!!!Nincs otthon a kandúr!!!!!::))
Jó éjt!
Te kis szófógadó asszonyka!
Nem szeretek balhézni....ilyen hülyeségen meg pláne!!!!
Ha ez az óhaja.....majd netezek nappal.....és akkor eszünk menzakaját!!!::))
És még tudod mit csinál? Van neki is egy játék kutyája. Kabala (minden karácsonyra kap egy újjat,mert széttépi). Na szóval húzza Meli előt, mert a kis pinásom meg tejesen rá van cuppanva a kutya játrékaira. Pedig nekiis vetünk már egy kabalát, de azt le se sz@rja.
Nem biztos hogy azt meg tudjuk várni...:)))))
Azt ígértem,hogy időben lefekszem:)
milyen szófogadó feleség lettél:)))
Jól teszed!:))))
Jó éjt.....még lehet hogy visszanézek!
Tusolás előtt? Vagy egész estére kevés netet igértél?
Még jó, főleg ilyen hidegben hogy vinnéd le?
el tudom képzelni mit művelhet, amúgy nagyon édi!
Na igen ez engem is idegesít!
Csajok,tüpizek tusolni!!!!
Csak kis netet ígértem Apának......:)
Mióta megszületett Meli, én kb 10x vittem le a kutyát. De elég amit ithon művel. Képzeld el hozza a játékát hogy játszak vele. És mikor kezd el a játékaival sipolni? Igen mikor Meli alszik. Imádom ezt a dögöt.
Azok nem zavarnak engem sem!!!
Erre gondoltam pedig!!!!
Olyan szar,mindig a legrosszabbkor kúszik be a képernyőbe!!
Ja arra gondolsz? Az nekem is van, de eddig fel sem tünt hogy ugrálnak! Periférikus látásom lenne?
ja, az engem is idegesít.
most leikszeltem, de mindjárt újra jön.
Azt én is szeretem,a mai napig!!!!
Evi majd meg a sógornőmhöz, ha már tanítónő. Majd ő segít ha nekem már nem megy.
Nekem nincsenek iyen beugró reklámok, mert valahol ki lehet kapcsolni, hogy ne legyen. De azt már ne kérdezd hogy hol.
További ajánlott fórumok: