Harmincon túli babázók gyertek csevegni (beszélgetés)
jó kicsi nánás 20 ezer fős itt nincs kórház ,de amugy ez sem nagy szám itt meg nincs hova menni kirándulni...
Tapolca hány fős???Talán 10 ezer.....de nem akarok hülyeséget mondani!:)Kis város.....volt jó kórház....már nincs.....már semmi sincs!::((
Köszönöm mégegyszer a segítséget,mennem kell,mert most nálunk van útban az egyik fogacska.
Jó éjszakát mindenkinek!
hány fős?itt nállunk azért elég sok minden van mondjuk debrecenbe járunk mi is a rehabra de tornára itt:))
Köszönöm szépen az nagyon jó lenne,nagyon örülnék neki.Addig csinálom,amit írtál.Úgy sajnálom szegényt,hogy örökölte tőlem.Nekem már most nagyon tud fájni egy-két ízületem,ha lehet őt ettől megóvnám.
Igen,biztos.....csak tudod itt Tapolcán nincs SEMMI!!!!!!Egy nagy büdös SEMMI!!!!!:::(((
Persze hogy zavarja.....engem is zavarna:)
Sztem a kis labdához Ő még kicsi!Nem hiszem,hogy megértené mit kell vele csinálni!
Érdekes.....ilyet még nem is hallottam....sajnos....mert akkor tudnék segíteni!
nekem annyira nem érdekli csak inkább zavarja...
biztos van rá megoldás nekünk meg pont a nyakizmunkat erősitik:)))
Szegénykém!!!
Adriánomnak is letört egy pici darab anno a dodzsem miatt,de épp kibújóban volt,csak a csücske sérült,és alig észrevehető!De akkor Ő is parázott,hogy mi lesz most???:)
Köszi a segítséget.Nekem azt mondta a doktornő,hogy ennyit tudok tenni,csak én gondoltam,hogyha van olyan,hogy pl. a babák nyakizmát erősíti gyógytornász,akkor talán már erre is van megoldás.Azért kérdeztem erát,mert ő is Tapolcai,hátha tud konkrétan itt valakit.
Szia!
Van egy nagyon kedves barátnőm,aki gyógytornász,holnap felhívom,és megkérdezem kit vagy mit tud ajánlani!
Itt a Hoxán hagyok Neked üzenetet OK???
Egyébként a torna jónak tűnik.
Én még annyit javasolnék,hogy minden fürdés előtt,zsíros krémmel masszírozd át az egész testét,áttapintva minden érezhető izületet!
De mindenképpen rákérdezek holnap!
Addig is pussz:Era
bocsi hogy bele szólok ,de kérdezz meg egy gyógytornász vagy gyerekrehabilitáción is tudnak segiteni,mert mi ahogy járunk a kicsivel van egy kislány akinek ez a gondja és jár tornázni velünk..
azt mondta tiszta jég volt a suli és meg akart fordulni elcsúszott rajta..de ilyen szerencsétlenül??
Sziasztok!Era nem tudnál nekem segíteni?A pici lányomnak nagyon flexibilisek az ízületei,főleg az ujjain látszik.Külön hajlítja az ujjperceit,elég érdekes látvány.Azt javasolták tornáztassam,hogy az izmok és inak megerősödjenek és nem fog később könnyen kiugrani az ízület a helyéről.Mondták,hogy vegyek kis labdát stb.De nemtudnál gyógytornászt,aki foglalkozik gyerekekkel vagy ilyen jellegű problémával?Sajnos tőlem örökölte,de én is megkínlódok már most,szeretnék neki segíteni.
Igen láttam!Olyan cuki!!!!
De Ő pont abban korban van,amikor zavarja!:)
Remélem sikerül megcsinálni!!!
Hogy történt?Mert a naplóban nem írtad....
ez a doki gyerekekkel is foglalkozik azért oda viszem..
láttad milyen?a naplóba van kép.:((
De hát,hogy néz így ki szegénykém???::))
Sztem biztos van rá megoldás!!!
Olyan doki kéne,aki gyerekekkel is foglalkozik!!!!
az egyik ismerősnek ugy hagyták mivel még az álkapocs nő ilyenkor
A sógorom kisfiának is letört,pont így mint Ádámnak,és sajnos csak úgy tudták megcsinálni,hogy koronát tettek rá.
Fel lehetett volna építeni,de azt mondta a doki,hogy arra nincs garancia,hogy jó lesz!
igen hétfőn visszük egy magán dokihoz véleményt kérni mi legyen ő itt a legjobb:))
Húúúú,és Ádámmal mizu????Annyira sajnálom!!!!Hogy történt?Elesett???
Bocsi....vagyok ám,csak Nóri sírt!
Nem a foga....oltást kapott,azért volt lázas!
Most egy kicsit megint lelépek,mert be kell zárnom a tyúkokat....::))
Karesz most botorkált ide félálomban,hogy ...még nincsenek bezárva!
5 perc és jövök....:)
na mi ujság lázas még Nórika nem a foga jön???
Én megengedem.....ehetsz!!!!::))
Itt sokkal tobb ho esik mint otthon.Ma kivetelesen nincs hideg,2 fok van de nagyon hideg szokott lenni.Egy hete -20 ,-25 volt.
További ajánlott fórumok: