Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Haragszom a volt férjemre, semmit nem segít a fiunknak,... fórum

Haragszom a volt férjemre, semmit nem segít a fiunknak,... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

1 2
ápr. 27. 20:58
Ezért mondom mindig, a gyereket, magunknak szüljük 😞🤷🏻‍♀️
42. srcrss (válaszként erre: 26. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 27. 14:48
Gazdag embernek számít, akinek adóssága van? Szerintem is adjatok el valamit. 😄
ápr. 27. 13:55

A soraidból ítélve te sem vagy az anyukák gyöngye.

Túl vagyok a hatvanon de egyáltalán nem érzem magam vénülő embernek.

Számlaszámot nem lehet csak úgy átíratni valakire.

Kell annak a hozzájárulása is.

ápr. 27. 13:53

Akkor nagyon gazdag a fiad.

Adjon el egy ingatlant vagy autót és anyagi gond megoldva.

ápr. 27. 13:31
Egy 20 éves fiatal felnőtt miért stresszel otthon hétvégén? Miért nem csinál programot? Nincsenek barátai?
38. K-né Zsóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 27. 13:26
Hagyd békén a fiadat, ne haragudj az ő nevében. Így csak azt látja, hogy jogosan neheztel az apjára, hiszen te is azt teszed. Inkább arra biztasd, hogy önálló legyen, talpraesett, aki segítség nélkül is megél. Ne a sérelmeit dédelgesse és fetrengjen az önsajnálatban. Te se sajnálkozz, nem egy szánalomraméltó embert neveltél.
37. K-né Zsóka (válaszként erre: 30. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 27. 13:22
Ahhoz, hogy számlát nyisson a gyerek nevére, kellett a gyerek beleegyezése is. Amennyiben még kiskorú volt, akkor társtulajdonosként ott kellett legyen valamelyik szülő. Számlaszámot pedig nem írnak át más nevére.
36. andi6020 (válaszként erre: 26. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 27. 13:12

Adjatok el mindent. Anyagi gond megoldva, plusz még jó nagy halom borsot is törtök az orra alá, ergo lehet kárörvendeni is. Bár meg sem érzi, ha milliomos :D

Amúgy ma már mindenki soktízmilliomos, akinek van egy saját ingatlana.

35. hottie (válaszként erre: 27. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 27. 12:59

Ahogy olvasom a fórumot, a válaszaidat, nekem az jön le, hogy neked van feldolgozatlan problémád a volt férjeddel.

Előbb ezt kell(ene) tisztáznod magadban.

Az apa és a fiatok is felnőtt emberek közös program szervezése az ő dolguk. És minden egyéb is, anyagi támogatás, stb.

34. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 32. - Enissa)
ápr. 27. 12:08
De nem értem, ha ennyire zavarnak a fórumaim akkor miért írsz hozzá? Görgess, vagy hagyj figyelem nélkül......
33. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 31. - Enissa)
ápr. 27. 11:55
Biztosan jól tudod, kedves Miss Marple... Lepereg rólam mint minden más is.
32. Enissa
ápr. 27. 11:19
egyett. jav. egyet.
31. Enissa (válaszként erre: 29. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 27. 11:17

Na, most buktál le, hogy tényleg jól gondoltam. :)

Egy anonim után, hogy lehetne nyomozni? A stílus ami a szemet megüti, arról meg nem tehetek, hogy nyitott vagyok ezekre a dolgokra.

És mond, ez mi, ha nem a pénzre gondolás?

Igazából önálló életet kellene már élnie de a jelenlegi fizetéséből nem tud. Ez is aggasztja, hogy szeretne már saját életet, de nem tud. Anyagilag is tudna az apja segíteni, de az sincs. Ott az anyagi.

Valamiért szereted, ha sajnálnak, inkább legyél tökös, életrevaló, hogy irigyeljenek, ne minden fórumod arról szóljon, ki miért nem szeret, mi miért nem sikerül?

A problémákat még nickel is tudnád vállalni, akkor is segítenének a fórumozók hidd már el.

Nem muszáj természetesen, de amint kiírsz egy fórumot, arra lesznek reakciók, lehet nem a kedvedre valók, felnőtt embernek ezt is el kell viselni, hogy nem mindenki ért veled egyett.

30. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 28. - Enissa)
ápr. 27. 11:11
Nincs barátnője egy undok magányos vénülő ember, aki csak magát nézi. Igen, megörökli meg a terheket is amit hagy majd maga után. A gyereknek most lenne rá szüksége, nem 20 év múlva mit kezdjen vele? Már számlaszámot is íratott a gyerekre ott tartogatja a pénzét, aztán majd a gyereket veszik elő a bank, ha éri valami. Csodás egy apuka mondhatom!
29. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 21. - Enissa)
ápr. 27. 11:08
Vedd már egyszer végre tudomásul, hogy nem tudsz mindent. Hiába nyomozgatod a fórumokat, te sem vagy tévedhetetlen. Kár volt belszólnod, te terelted el az egészet a pénz felé. Most ez nem jött be..........
28. Enissa (válaszként erre: 26. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 27. 11:01

Nem, tényleg nem így indult, úgy indult mintha 5-10 éves gyerekről lenne szó.

Így legalább garantáltan a gyerek megörökli, nem az állambácsi, vagy a barátnője, mert akár azt is megjelölhetné. Mindig nézd a kevésbé rosszat és a gyereket is neveld arra.

27. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 22. - Andi6020)
ápr. 27. 11:00
Ugyan már! Nyomjátok egymást Enissával, miért ne lehetne egy 20 éves gyereknek ugyan olyan szüksége egy apára? Nem korfüggő, a gyerek az gyerek marad örökre. Nem kell anyagi támogatás, támogatom én ahogy eddig is.
26. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 25. - Enissa)
ápr. 27. 10:54
Ez a vallomás nem így indult, szó sem volt pénzről, ezt te ferdítetted el. Én lelki támaszt várok tőle, azt csak hozzá tettem hogy tudná támogatni is. Egy milliomos emberről van szó, nincs másik gyerek közel 60 éves. De arra jó neki a gyereke hogy minden ingatlant meg autót a nevére tett, mert adósságai vannak. Ennyit a szegény apukáról.
25. Enissa (válaszként erre: 23. - Regin_a)
ápr. 27. 09:29

Tudhatö hány gyerekre kell még költeni az apának?

Lehet ő is alig tud egyik lábáról a másikra állni.

Ha jól következtetek, akkor ennek az apának kell még a fiatalabb testvér után fizetni.

Amíg nem ismerjük mind a jét történetét, maradjunk annál, 20 éves álljon a tálcára, mert 40- 50- 60-80 évesen is élhetetlen marad, nyalogatva a valós, vagy vélt sebeit, nem fog felnőni, csak az évei repülnek el.

24. Regin_a (válaszként erre: 23. - Regin_a)
ápr. 26. 21:17
28 éves korom körül/22 az a 28 sőt...:)
ápr. 26. 21:15

No no! Húsz évesen akármi a végzettsége nem kereshet annyit hogy önálló élete legyen

Kizótünt ugy hogy targoncázik. Ezt a vizsgát jellemzően segéd vagy betanított munkások végzik el, bizonyára nem kevés pénz ez sem

Én 28 éves korom körül kaptam komoly műszaki dolgokat anyámtól, a fizetésemböl nem tellett volna pedig szakmunkás voltam, majd technikumot végeztem

Szerintem észrevehetné az apja, hogy még rászorúlna anyagilag és mentálisan is

És akkor még ott van hogy pánikos + betegség/?/

22. andi6020 (válaszként erre: 16. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 26. 18:17
Nem ment át ellenségesbe, csak közben kiderült, hogy nem egy apa után sírdogáló 5 évesről van szó, hanem egy anyagi támogatásra szoruló 20 évesről.
21. Enissa (válaszként erre: 16. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 26. 18:09

Dehogy vagyok ellenséges, csak neked nem tetsző választ adtam.

" Anyagilag is tudna az apja segíteni, de az sincs. Tényleg rossz így látnom, pedig nagyon jó és dolgos gyerek."

Persze, ha tud adhat, de már nem elvárható.

Azt hittem valami pici gyerekről van szó, azt írtad, nem viszi el, de 20 éves, magától kell, hogy menjen, ha akar.

20. Boch
ápr. 26. 17:56
önálló, bocs.
19. Boch (válaszként erre: 14. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 26. 17:54

Miért más egy 20 éves gyerek a 15-nél?

Ez még kérdésnek is gyermeteg, kedves Fi.

Az egyik teenager gyermek, a másik meg felnőtt, önnáló ember.

ápr. 26. 17:17

Miért kellene egy 20 éves, önálló keresettel rendelkező felnőttet az apjának anyagilag támogatnia?

Megteheti, ha akarja és van rá lehetősége, de elvárni nem lehet.

17. Amaunet (válaszként erre: 14. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 26. 17:14

20 évesen már önállóan hozza a döntéseit, nem?

Megbeszéli az apjával az időtpontot és megy.

Más hétvégeken meg ott vannak a haverokkal közös programok.

16. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 15. - Enissa)
ápr. 26. 16:49
Átmentél ellenségesre, most rakta le a targoncás vizsgát, saját maga fizette. Nem kell anyagi segítség,én csak azt írtam azt is megtehetné. Sajnálom hogy így látod.
15. Enissa (válaszként erre: 14. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 26. 16:33

De itt nemcsak arról volt szó, hogy találkozni szeretne vele, hanem anyagi segítség is kellene. Hogy nem keres annyit, amennyit szeretne, az nem az apja hibája.

Egy 20 éves fiatalnak már a saját jövőjéért kell felelősséget vállalnia. A szülők múltbeli döntései nem akadályozhatják meg abban, hogy tanuljon, dolgozzon, fejlődjön. Az önállóság fontosabb, mint a régi sérelmek dédelgetése vagy az anyagi függőség fenntartása.

14. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 13. - Enissa)
ápr. 26. 16:08
Dehogy is, mi abba a kihasználás ha szeretne vele lenni? Miért más egy 20 éves gyerek a 15-nél?
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook