Hamis parfümök (beszélgetés)
rész evalóban = része valóban
Stb. :-)
az avon és oriflame dolgok nagy rész evalóban hagy kivetnivalót maga után
De szerencsére van eyg két dolog, ami tényleg jó.
Csak sajnos nekem mindig a kedvenc parfűmömet vonják ki a forgalomból :-)
Az egyik parfűmöm avonos, és már kb. 4 éve használom és imádom.
De a többi bolti, jó, ha az ember érzi az illatot, még akkor is, ha a megszokott parfűmöt szeretné venni.
Szia!
Ne felejtsd el az internetes vásárlást, csak nézd meg jól, hogy hol és kitől vásárolsz.
A gyanúsan olcsó dolgokkal főleg légy óvatos.
én sosem vettem utánzatot.
nekem megvannak azok a parfümök amiket használok. egyik másik 10 ezer ft felett vannak, de hosszú ideig elég, és tartós.
nem éri meg utánzatot venni.
sőt megmondom hogy az avontól, oriflame-tól sem rendeltem soem. valahogy nem bízom bennük hogy tényleg jók is.
ugyhogy inkább bolt.
Nekem nagyon dícsérték az internetes pardűmérákat, én eddig boltban szoktam vásárolni, de úgy gonsoltam kipróbálom.
Nem volt sem olcsó sem drága (mármint a bolti árhoz képest, de ahhoz hogy egy hamísat vegyek 15.000 Ft sok!
A bolt a legjobb, ha valamilyen drogériában veszed meg ott valószínűleg nem vágnak át....
Szerintem minden internetes rendelés zsákbamacska, én katalógusból rendeltem úgy ruhát, hogy vissza kellett küldeni mert egyáltalán nem olyan volt mint a képen, de még csak nem is hasonlított rá:O(. És az is csak ráfizetés volt!!
Én Naomi Campbellt használok amit többnyire drogériákban veszek. De vettem már a tescoban is ott is eredeti volt.
Sziasztok!
Interneten rendeltem egy parfümöt és befürödtem vele. Becsapottnak érzem magam. Nagy valószínűséggel vettem egy hamis Chanel Chance p.
Van valaki másnak is internetes rendeléssel tapasztelata???? Vagy felejtsem el az internetes rendeléseket.
Ne használd őket! Felesleges pénzkidobás.
Szerintem
További ajánlott fórumok:
- Légyszíves ajánljatok jó illatú női parfümöket! Leírom nagyjából, hogy milyet keresek.:)
- Mik a tapasztalatok az FM parfümökkel kapcsolatban?
- Csalódást okozó parfümök
- Melyik biofogkrém nem tartalmaz semmilyen mérget, parfümöket, színezékeket, xenoosztrogéneket és tartósítószereket?
- Édes parfümök
- Illatfelhő, Iparfüméria, Parfümcenter - Erdeti parfümöket árulnak?