Halálbüntetés! (beszélgetés)
Igen, de max 30 évet kaphatnak!
Attól csak kevesebbet!
Egy jó ügyvéd sok pénzért...
mióta kérem, hogy taníts, de nem vagy rá hajlandó.
:)
nem vettem.
Most mondjátok,hogy nem vagyok zseni:-))))))))))
Csak rám kéne bízni:-)))))))))))))))))))))
A halálbüntetés régen nem csak azoknak járt akik elvettek egy ember életet!
Most meg max 30 évet kaphatnak??
Ezt azzal nem is lehetne összehasonlítani,mert nem bérért dolgoznának.Így gondolom irigyük sem lenne a dolgozó nép közül:)
Viszont logikus,hogy fizetnének járulékokat(kivéve maguk után nyugdíjat,mert ez csak essen ki nekik),így a munkanélkülibe is besegítenének.
Az a gond a halálbüntetéssel, hogy akiket valamilyen szinten érint, ők elvakultak. A humánusok ellene vannak, de a legtöbb ember bizonytalan ebben a kérdésben.
Már írtam, hogy elvileg támogatom, de ha rám bíznák a döntést, nem tudom, hogyan reagálnék. Addig jó, míg ennek felelősségét átháríthatjuk az alkotmányra.
jajhátperszepersze.
Nincs elég infóm, hogy megitéljem, ez mennyire megvalósítható, de mint alap nekem tetszik...mágnessel viszont sajnos abban egyetértek, és ezt írtam eddig is, hogy "normál" embereknek sincs manapság munkájuk.
:(
Sziasztok!
Tegnap hasonlókat veséztünk a Milyen esélyei vannak egy huszonéves férfinak 10 év börtön után? c fórumon!
spinneli!
csak semmi nevetgélés a vallásomon.
;)
Ez működne, de akkor az lenne a baj, hogy nekik van biztos állásuk, nekem meg nincs.
Alapvető előítélet él mindenkiben a bűnözőkkel szemben, bennem is, joggal.
De nincs jó megoldás, sajnos.
Hát igen,sokan csinálnak valamit amivel kihúzzák benn tavaszig.
De most képzeld el,ha mondjuk abba fektetnének lélekbabusgatás helyett,hogy létre hoznának gyárakat ahol termelő munka folyna,a fizetésük alacsony lenne,abból se kapnának egy fityinget sem,semmire nem költhetnének,fenntartanák vele a börtönt,minimális kosztpénzzel gazdálkodhatnának,max napi 2x-i szegény étkezés,plusz egyéb költségek,a többi meg az állam kasszába.Mert azért az nonszensz,hogy sokan bemennek 3 általánossal,kijönnek több bizonyítvánnyal,meg félretett pénzzel.
Ez nem felháborító?
utóbbiban lehet még fejlődnöm kell.
:DDDD
Ez nagyon jó, de rég hallottam:)