Hajhosszabbítás saját tapasztalatok (Nem szakmai vitafórum!) (beszélgetés)
Anyukádnak titokban mű haja van! :D:D
Ha ugyanúgy égtek, nyilván ugyanaz az "anyag", magyarul haj.
1hajszálnak nem hiszem, hogy olyan nagy szaga lehetne.
Szép a hajad, hordod is egy ideje, látszik, hogy nem műanyag.
Nem tudom, de nekem jó így ahogy van, Azt tapasztaltam, egyenesíteni nem szabad, de nem is kell.
Se az enyemnek, se anyu hajanak nem volt szaga. Marmint mikor meggyujtottuk ... szoval nem tudom mi van :D
fogásra, de leginkább abból, hogy mondta, hogy az eredeti haj ha meggyújtod büdös és kunkorodik. Az én hajamnak se szaga se semmi.
Szerintem ha egyforma akkor no para:-p eredeti!Büdös?
Lenne egy kerdesem!
Ugye irtatok hogy ami muhaj es meggyujtod, az egyben eleg, viszont ami emberi haj az pedig felkunkorodva eg es budos.
Nos, en tettem egy probat! A pothajam egyben elegett. Utana kertem anya fejerol is egy hajszalat es azt is felgyujtottam! :D Es az igy ugyanugy egett, mint a pothajam. Ilyenkor mi van? :S
Nem mintha munek ereznem, csak megis kivancsi voltam.
Voltam azóta más fodrásznál is, az is azt állapította meg, hogy nem eredeti. De engem nem zavar, csak tudjam, hogyan kell kezelni, és szép lesz.
De akkor tuti h nem eredeti a haj?
Azért, mert egyenesítettem, és mint utólag kiderült, nem eredeti, azt meg nem szabad egyenesíteni, kicsit töredezett volt a vége. De nem kell egyenesíteni, anélkül is szép. Igazából nem is lett volna muszáj, csak megigazítottam a végét. Ennyi.
És hogy hogy le kellett vágni a hajad végét?
Ajánlani tudom a DM-ben 1200 ft körül volt ebelin márkája hajkefe, szépen ki lehet vele fésülni a hajat, és nem roncsolja!
Nem találtam vaddisznó sörtés hajkefét!!!!!!!ááááááá
az létezhet hogy a hajam nem gubancolódik? Lassan 2 hete csinálták meg. Bár annyi negatív tapasztalatom van, hogy mivel nem tudtam hogy nem igazi a haj egnesítettem, és a vége seprű lett, és 1 cm-t levágtam. De nem fogom egyneesíteni, óvom a hőtől, és rendben lesz.
Na vettem egy gliss kur sprayt, egy 1 literes LATTE pakolást, és Wella hajbalzsamot:-)Mind a három töredezett gubancos hajra való!Remélem megérte beruházni!:-)
amúgy tényleg nagyon jól áll!
Régóta akartam hosszabbítatni a hajamat, de nem volt 80 ezer forintom... a vaterán böngészgettem céltalanul és megláttam, hogy keratinos hőillesztés 20.000 ft-ért. Megnéztem mi ez, láttam, hogy ebben a haj ára is, és a munka díja is benne van. Volt spórolt pénzem, mert úgy költök, hogy maradjon, és ha fogy, akkor spórolni kezdek, és munkát vállalok, hostesskedek suli mellett. Anyukámnak nem mondtam meg, csak webkamerán mutattam meg. Az első rekaciója az volt, hogy nem vagyok normális. Amikor hazamentem, azt mondta nagyon szép. 1 hétre rá, meg azt mondta meg tudja érteni (ő is igényes a hajára, és egy tüdőrák végett a kemoterápiától kihullott félhosszú egészséges szőke haja). A gliss kur samponok különbözőek, de én úgy gondolom, ami gliss kur termék, az mindegyik jó az én hajamra.
Szia Ribizli! Megkérdezhetem, hogy Te melyik egyenesítőt használod? Azt, amit a Hajasék ? Esetleg priviben megírnád a szalonod elérhetőségét és a hajegyenesítés árát? Köszönöm
És amúgy hh megcsináltattad?a környezeted mit szólt hozzá?az én ismerőseim pénzkidobásnak gondolják.különböző sampont vettél?
keratinos hőillesztéssel raktak fel 100 tincs 50 cm-es aurópai szőke hajat kompletten 20 ezerért. Állítólag nem igazi, de elégedett vagyok vele, ha egy év után a hajat cserélni kell, akkor is megéri. Nem gubancolódik, a saját hajamtól nem üt el, mert az is vékonyszálú, szinte olyan szerkezetű, mint az enyém. Compfba is szoktam hordani, úgy se látszik, hogy hőillesztve van. 2 x 5000 ft-ot ütöttem le vaterán, egy kartondobozba küldték.
az avonosat én is láttam teszveszen meg vaterán olyan 150ft-ért meg ilyenek
csomagban vetted a gliss kurt neked hőillesztve van a hajad igaz?
nem tudom, vaterán szoktam böngészni, beírtam keresőbe hogy gliss kur és kiadta. Érdemes a vaterán nézelődni.:) Természetesen használok hajvégápolót, az avon advence termékét használom. Hajpakolásnak meg vmi kókuszos literest veszek fodrászkellékesbe 950 ft-ért.
hajvégápoót is használsz??
kitől vetted a cuccot?
Én vaterán vásároltam 10 db gliss kur sampont és 10 db gliss kur hajsprayt 10.000 ftért + 525 ft postaköltségért! Egy darabig elég lesz:D
valamelyik újságban láttak akciós a gliss kur spray, 800 ft!
Ma megyek bevásárolni!:-)Gliss kurt meg balzsamot:-)
ribizli!!nekem is lécci!!engem is érdekelne a tapasztalatok is meg minden!
köszi
További ajánlott fórumok: