Hajhosszabbítás saját tapasztalatok (Nem szakmai vitafórum!) (beszélgetés)
csajszik
kispestem nagyon meseszép hajat vettem és nem mű!!nagyon szuper árban éás eu haj!!! volt és veszek még
képet majd teszek nemsokára:)
Szia!Igen a hajhosszabbító szakemberek ezt javasoljáj:)
Én is valamikor ugy alszom de hiába mert kicsuszik a gumi mert én nem szoktam erösen bekötni,mert igen:) ott marad a gumi helye és azt nagyon nem szeretem:)) probáld ki h nem kötöd be:)
Szia
Butaság, hogy póthajban van műszál?? Akkor Én biztos rosszul láttam egyszer 10dkg-os copfban fekete cérnákat:)
Volt ilyen...
Gondolom úgy értette a parókás, hogy kevert szálirányú! (nem műanyaggal kevert, mert az butaság)
Ebben az esetben igaza van, mert ha hordanád, akkor berasztásodna! Egy jó parókásnak ezt meg kell tudni állapítani!
Hol vetted a hajat? (sok esetben már ebből is meg tudjuk állapítani, hogy lehet-e kevert szálas)
szia!!
nagyon szép lett a hajad
szia!
Írtam neked priviben.
csajszik szeretnék s.o.s be 55-60cm sötétbarna indiai vag yázsia hajat minimum 110grammot vagy 100at kérlek segtsetek ebben hol van jó árban
ja és tresszeltet köszi
Mi.Erika, hajazok!!!!!
Ha küldök nektek postán egy tincset, megállapítjátok nekem, hogy a haj valódi e vagy kevert, vagy műanyag?
Csak mert tegnap a parókás közölte vele, hogy nem tresszeli fel a hajam, mert ez "kevert" haj, és nagyon csúszik....nem csinálja meg....Na, ehhez most mit mondjak?
Megírnád Nekem hogy merre vetted a hajad és mennyi volt Priviben:))
köszike
A hajat sem Nálik vetted ez indiai natúr??
Szia
További ajánlott fórumok:
- Hőillesztéses hajhosszabbítás tapasztalatok
- Mennyire elterjedt a hajhosszabbítás Magyarországon? Sokaknak van póthajuk? És közöttetek kinek van?
- Melyik hajhosszabítási, hajdúsitási metódus, ami nem bántja a saját hajat és jó?
- Akik csináltattak már ilyet! Nektek mennyi volt a hajhosszabbítás? Mennyi Ft/tincs?
- Ragasztócsíkos hajhosszabbítás (Tape in) tapasztalatok: Nekem viszket és nagyon húzza a fejbőrömet, a saját hajamat. Ez normális?
- Keratinos hajhosszabbítás