HAARP, CHEMTRAILS...hallottál már róla? (beszélgetés)
A chemtrail az az, amit a repülők húznak maguk után?
A kondenzcsíkok?
A HAARP az passz, gőzöm sincs, mi lehet...
igen, sajnos igy van
nem csak itt nem kelendo
hanem a valo vilagban sem
Lehet nem is akarnak tudomást venni ezekről a dolgokról,tipikus strucc szindróma...
Hát ez van!
Meglepően látom mennyire nem "kelendő" ez a téma itt...
nem biztos,hogy maskepp fog gondolkodni..
akinek sotetseg van a fejeben, az nem fog maskepp gondolkodni sose:)
Szerintem aki ezt megnézi,az másképp gondolkodik a dologról!
Mondjuk egyszerűbb a "semmitmondó" dolgokról beszélgetni mint erről...
Itt ma is vagy 10 csík volt hajnalban az égen ami szép lassan elterült az égen...és sajnos ez egyre sűrűbben előfordul...
Jönnek azzal hogy kondenzcsík,meg magasság stb...
Akkor miért nem napi szinten látjuk ezt,hiszen a repcsiknek is van menetrendjük ????
Igen, erdekes lenne, csak sokan meg a letezesukben sem hisznek...
konnyebb azt mondani, hogy csak osszeeskuves elmeletekrol van szo,mint szembe nezni a kemeny valosaggal...
mert ilyen az ember...
lusta arra,hogy szembenezzen a valosaggal. ...konnyebb a fejuket a homokba dugni...es elni az eletet valahogy...
nem tenni semmit a vilagert, az emberekert, egymasert...
azert, hogy nehogy "hulyenek" nezzek!
Nagyon sajnálom hoy ez a fórum itt nem működik.Pedig nagyon érdekes a téma! Szerintem legalábbis!!!
Chemtrail...nos nálunk rendszeresen így néz ki az ég...
És a Haarpról is olvastam,néztem videókat,számomra nagyon érdekes és igen-igen elgondolkodtató mindkét téma...
azert nem jutott semeddig ez a tema, mert mint azt mar elottem leirtak paran, nem sex, meg mukorom, meg mikor utaljak a csaldipotlekot ...tema...
az embereket sajnos nem erdekli a vilag..
ha beszeunk nekik a valosagrol, hulyenek neznek, meg okoskodonak..es azt a kerdest szeretem a legjobban:
"de miert mergeznenek bennunket??"
azert mert nepirtas folyik a hatterben, csak a hule ember ezt kizartnak tartja...mert ugye miert csinalnak ilyet??!!
mert sokan vagyunk,es egyre tobb ebredo van, es lassan tul sokan leszunk,es a tomeg mar veszelyes...kezelhetetlenek leszunk, es a hatamom azt szereti ha iranyithat...
csak vannak akiket nem lehet..pl engem:D
es meg sok mas embert sem, de a tobbseget sajnos lehet etetni..
amig a tv-n nonek fel a gyerekek,es sajnos a felnottek is..addig azt fogja hinni a fluoridrol is, hogy az jot tesz a fogaknak...
mint a Haarp is...
jo dolog amugy ez a haarp, mert ralehet fogni a joistenre meg a termeszetre a sok katasztrofat, hurrikant, foldrengest...szarazsagot, jegesot...meg mindent !
ebreszto emberek!!!
mar regen egy olyan vilagban elunk, ahol minden ki van tervelve az emberiseg irtasarol..
jo pelda erre Bill Gates...aki szinten az emberiseg irtasan dolgozik...csak csendben jegyzem meg...
na, csok!
A HAARP működő project, ha az összeesküvés elméleteket leszámítjuk a jenki haderő és pár egyetem részt vesz a kutatásban.
Ugyanis nem arról szól, hogy halálcsillaggá alakítják a Földet, vagy az echelon tanú ( Háháháhá:))Molnár F. Árpit el akrják raboltatni a galaktikus szövetséges ügynökökkel, hogy aztán élveboncolják...
Ez egy kommunikációs rendszer kiépítésére irányuló kutatás, fejlesztés és persz megvalósítás. Ahogyan az ember kerítést épít a kecója köré és elkérik a szomszédok egymás telefonszámát baj esetére - meg ugye ha "Kéne egy kanál lisz a rántásba Rózsikám", vagy "Icuka van egy aszpirined?" és persze a "Hallottad, hogy a Karcsiék válnak?" - ugyanúgy teljesen normális alapelképzelés.
Bizony tegnap láttam ilyen csíkokat, ahogy felnéztem az égre. Párom elintézte azzal, hogy katonai gépek szálltak alakzatban. Azért vannak a csíkok. De ennyi?__és össze-vissza! Felettébb gyanus ez, főleg hogy minden országban észlelik. Itt bőven olvashatsz róla!
A haarp-ról olvastam már a másikról nem. Igazából nem akarom elhinni, de sokszor már én is azt mondom hogy igaz.
Egyébként itt ilyenekről tényleg nem lehet beszélni csak az említett témákról.
Az embereknek kaja,pia,szex kell azt el van mint a befőtt.
HAARP-ról már igen Chemtrails-ről most először, de utóbbi igen nehezen hihető, egyelőre baromságnak tartom.
HAARP sem a középiskolai fizika ismeretek szintjén működhet (ha létezik) szóval azt is nehéz elképzelni.
Nem hiszem, hogy ezen a portalon lelsz beszelgeto partnereket ebben a temaban.
Engem pl erdekel, de az egy eves kislanyom mellett olvasni rola talalok idot, de csevegni nem.
További ajánlott fórumok:
- Új abortuszvita kibontakozóban... Hallottál róla?
- A föld nemsokára belemegy a null síkba. Hallottál róla?
- Edita Sipeky: A fogyás magasiskolája - Olvastad? Hallottál róla?
- Vízérsugárzás. Hallottál róla? Hiszel benne? Védekezel ellene?
- Hallottál már a tantráról? Mit tudsz róla?
- Hallottál már róla, hogy a baba első mozgását figyelembe véve meg lehet saccolni a szülés időpontját?