Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Vízérsugárzás. Hallottál róla? Hiszel benne? Védekezel ellene? fórum

Vízérsugárzás. Hallottál róla? Hiszel benne? Védekezel ellene? (beszélgetős fórum)


1 2
35. hotyka
2008. okt. 17. 13:00

Sziasztok!

És mi a helyzet a mágneses derékaljal?? Azt olvastam, kiküszöböli a föld- és vízérsugárzást...h ez igaz, akkor egyszerűbb megoldás lenne, mint a szoba átrendezése, főleg, ha lehetetlen is, mert mondjuk az ajtóba lehetne csak tenni az ágyat....van valakinek ilyen derékalj??

34. contu (válaszként erre: 33. - Solyo)
2008. okt. 9. 22:27

Szia!


Ez nem jó hír. Mármint, hogy rossz helyen van az ágyad. Minél előbb próbáljátok átrendezni, nehogy még több gondot okozzon!

Elárulod, hogy mennyi volt? Meg tudod adni a szakember elérhetőségét? Én is szeretném beméretni minél előbb. Előre is köszönöm!

33. Solyo
2008. okt. 9. 08:53

Sziasztok! itt vagyok!

Megtörtént a bemérés.

Képzeljétek, olyan helyen fekszem, ahol van Hartman kereszteződés (hasam van ott) és vízér a lábamnál. Ennél rosszabb helyen nem is feküdhetek.

Megkerestettem az ideális helyet az ágynak, meg is találta a szakértő, de sajnos még nem tudtuk átmozgatni, mert a lehető legbonyolultabb az átrendezés. Viszont így sem maradhat, van elég sok egészségügyi problémám. Minél előbb lelkierőt kell venni és megcsinálni az átrendezést. Ami az árat illeti, nem volt drága.

32. 5f3b9a27bc (válaszként erre: 30. - Solyo)
2008. okt. 7. 21:53
Na mit mondott??
31. contu (válaszként erre: 30. - Solyo)
2008. okt. 3. 02:08

Sziasztok!

Solyo!

Megtörtént a bemérés? Mik a tapasztalataid? Én is szeretném beméretni egy szakemberrel. Ha vki tud egy megbízható személyt, azt megköszönném. Nem szeretnék egy vagyont kiadni egy szélhámosnak.

30. Solyo
2008. szept. 17. 19:17

Sziasztok,

Végre rászántam magam és felkutattam egy embert aki meg tudja állapítani hol van a lakásban vízér és Hartman vonal, és jövő szerdán eljön hozzánk. Nagyon izgatott vagyok. Ha kiderül hogy tényleg rossz helyen van az ágyunk, akkor megpróbáljuk áthelyezni és remélem az egészségem is helyreáll.

2008. jún. 8. 10:52

Én is sokáig vízérben feküdtem, ráadásul a szoba közepén még egy Hartmann féle kereszteződés is van. Állítólag ez a legveszélyesebb.


Hát minden bajom volt tőle, azonosíthatatlan gyulladások, izületi fájdalom, asztma, migrén allergiák.. hogy csak néhányat említsek.


De ezek a vízerek vándorolnak, igaz nagyon hosszú idő kell hozzá.


Szerintem én még mindig bent fekszem egyben, a szobámban alig van biztonságos hely :(

28. anngi
2008. jún. 1. 15:18
es aki fent lakik a tizediken?
27. anyaka
2008. ápr. 9. 20:05
Kiváncsi lennék a macskák és a kutyák véleményére:-))))
26. alyce
2008. ápr. 9. 13:41

Körülbelül 10 éve az anyaméhdaganatom egy vízér okozta. Pont egy vízér fölött volt az ágyam, de aztán egy természetgyógyász segítségével hála égnek meggyógyultam, és az ágyam is áthelyezte vízérmentes övezetbe:) Azóta már máshol lakunk, és lehet be kellene újra méretnem a szobám...

Amúgy én úgy tudom, hogy a kutya fekszik oda, ahol nincs vízér, és a macska fekszik oda, ahol van!

25. anyaka (válaszként erre: 14. - 53cc09e608)
2008. ápr. 9. 12:41

Én úgy tudtam a macska pont oda fekszik ahol semmi bizgentyű sincs. Akkor most ez, hogy is van?

Egyébként hiszem, hogy vannak. és hatással is vannak az emberre. Sajnos rossz hatással.

2008. ápr. 9. 11:58

Nekem a 4.5 éves kislányom feküdt egy vízérben fejtől derékig, és még hartman zóna csomópont is volt pont ugyanott.Mikor odatettük az ágyát kb.1.5 éves korában, szépen lassan fokozatosan leépült értelmileg.3 éves kora előtt diagnosztizálták, hogy autista, és ne is vigyem sehova vizsgálatokra, mert úgysem lehet nála kimutatni semmit, ezt nem lehet gyógyítani.Ehhez képest (persze csak megcsináltattunk egy csomó laborvizsgálatot)kiderült, hogy súlyos nehézfém mérgezése van,szerves toxinokkal is telített, nem tudja normálisan lebontani a glutént, és a tejfehérjét, gombái vannak a tápcsatornában, az immunrenszere abnormálisan működik, stb.Külsőre nem látszik rajta semmi, nézzétek meg az adatlapomon.

Most nemrégen bemérettük a lakást, és kiderült, hogy a lehető legrosszabb helyen feküdt.Még aznap átrendeztük a szobáját, és úgy tűnik, hogy tényleg használt.Régebben sokszor felébredt éjjel, és lecuccolt a földre a szobája közepére aludni, most soha nem fekszik már a földön, nyugodtan alszik az ágyában reggelig.Ja! És már hízott is egy kicsit, mert szinte minden leesett róla, olyan sovány volt.

2008. febr. 26. 20:46

Nem hit kérdése, tudományosan és statisztikailag is igazolt!

Sőt, nem csak a lakásban számít a vízér, hanem a munkahelyen is, ahol sokat tartózkodik az ember.

Ha jól emlékszem, talán Somogyban van egy útszakasz, ahol rengeteg megmagyarázhatatlan karambol, baleset történt, szakemberek bemérték és kiderült, hogy egész hosszan egy hatalmas vízéren fut az út!

A régi templomok, ketadrálisok pedig mind tiszta területre épültek, se vízér, se komolyabb Hartman. Szóval elődeink is tudtak valamit!

2008. febr. 26. 19:37

A vízérbemérő gurubá'.


A gugliban biztos találsz infókat...

2008. febr. 26. 19:33

sziasztok!


Ki méri be a vízereket?????

2008. febr. 26. 19:20

Sziasztok!

Nekem a hátam fáj egy-két hónapja (7 éve van itt az ágyunk!!), nekem is azt javasolták, hogy méressem be, mert okozhatja ez a dolgot. KÉrdeztem, hogy de akkor csak miért most okoz problémát. Hát állítólag, mivel a föld belseje folyamatosan mozog, így ezek vízerek vagy mik is folyamatosan mozognak. Tehát lehet, hogy ma itt van jó helyen az ágyam és egy év múlva már nem is jó.

Egyébként nekünk két macskánk van. Az egyik ágyban alvós, és mindig a lábamhoz bújik. Ha átmegyek a gyerek mellé, akkor is, ha a nappaliban alszok akkor is, ha helyet cserélünk az ágyban a párommal (kipróbáltuk), akkor is. A másik macskánk pedig soha nem feküdt még be a helyemre. Így szerintem a macska nem ad pontos képet.

2007. dec. 15. 18:16
Tudom hogy van,én is mértem már..
2007. dec. 15. 17:26

A régi kemencék akkor tuti mind vízér fölé lettek építve:)

(tsak vicc vót)

17. 53cc09e608 (válaszként erre: 15. - LoLiNa)
2007. dec. 15. 17:23
Ha egy napra beengeded akkor, oda fog legelöször lefeküdni !!!!!
2007. dec. 15. 17:22
Igen ,ha van cicád ott szeret aludni ! Nem tesz jót az emberi szervezetnek ! Érdemes beméretni !
15. LoLiNa
2007. nov. 2. 05:07
Cicáim kinti lakosok))))) nélkülük honnan tudhatom meg, hogy merre vannak ezek a víz izék?
2007. nov. 1. 19:30
Igen hiszek benne ! A macska jól jelzi hol van , mert imád ott heverészni !
2007. okt. 27. 17:45
Igen, hiszek benne. Magam mértem be az ágyak helyét ingával.
2007. aug. 28. 15:39

Hmm, mi is kimérettük, a kisfiam hempije volt vízérben, szinte egész napját ott töltötte, most át van minden fekhelye, pihenője tolva, a meglévő problémája nyom nélkül megszűnt!

A mi benti ágyunk is rossz helyen fekszik, párom feje, nekem a térdem van rossz helyen, még nem rendeztük át, de nem is tudunk bent aludni, kint a nappaliban kempingezünk a légkondi miatt is... :) szerintem megéri. Nálunk egy 1-2 arányban derékszögbe hajlított rézpálcával mért a fiatalember, nagyon érdekes volt...valami lehet benne, nekünk használt.

2007. aug. 7. 22:00

Sziasztok,

en mint hozza nem erto, hogyan tudom megallapitani van-e vizer, vagy nincs? Azok akik kimerik, milyen eszkozzel dolgoznak?

Tud valaki erre valaszolni?

Koszonom elore is a valaszt

2007. júl. 13. 14:17

Sziasztok!


Mi ha minden jól megy most fogunk családi házat venni. A kérdésem a következő, tudnátok ajánlani olyanokat, akik ki tudják mérni a házat? És nem szélhámosok?


Előre is köszi!

9. edb6c38cef (válaszként erre: 8. - Moncsiga)
2007. júl. 1. 17:52

Teljesen egyetértek!

Mi is kimérettük a lakást, hát, hülyén néz ki a dolog a hálószobában, mert véletlenül sem a falakkal párhuzamos a franciaágy oldala. Viszont aki látta, egyből tudja, hogy miért áll olyan csálén, tehát elég széles körben elterjedt a kiméretés.

Nekem mondjuk nem vízérben, hanem Hartmann-zónában volt a fejem, 10 évig voltak alvászavaraim, már dilidokinál is jártam gyógyszerért. Kitoltuk onnan az ágyat, azóta alszom, mint a bunda. Akinek volt már ilyen gondja, az tudja, mit jelent ez.

Negatív példa családunkban: apám leukémiás, már hat éve. Kapja az immunglobulin kezelést a kórházban, ott vígan van, s mihelyt hazamegy, rá két napra már lábra sem tud állni. Kimérettük az ő házukat is, hát 1,2 m széles hosszanti vízérben fekszik szegény, már 26 éve. Szépen, lassan, fokozatosan tönkrement az immunrendszere. S ha a kórházból hazament, akkor is, amit a kezeléssel erősítettek rajta, a vízér két éjszaka hazavágta. Na, ő aztán nem hitt benne, de a család átrendezte a hálószobáját, azóta stagnál az állapota.

Szerintem érdemes kiméretni. És semmiféle elhárító meg kütyü nem jó ellene.

2007. júl. 1. 17:16

Mi kimérettük a lakásunkat. Nagyon helyesen, mert magunktól beletettük az ágyunkat a legnagyobb piszokba! Vízér, földsugárzás kettős csomópont. Garantáltan kifeküdtem volna rákban 2-3 éven belül!

Nem hülyeség! Csak figyeljetek oda kivel méretitek! És semmi vackot ne vegyetek meg! Eltéríteni, kivédeni, blokkolni nem lehet a sugárzásokat! CSAK a szobarendezés segít. ...és az ingyen van...

7. Solyo (válaszként erre: 4. - Ancsi105)
2007. márc. 21. 16:22

Szia,

Kisfiad azóta jól alszik, mióta az ágyát áthelyeztétek?

Nekem is van egy 3 és fél éves fiam, ő nagyon nyugtalanul alszik ebben az ágyban, sokszor helyet és helyzetet változtat az éjszaka folyamán.

6. Solyo (válaszként erre: 3. - Krokics)
2007. márc. 21. 16:19

Szia,

Hogyan nézte meg apukád hogy van-e ott vízér? Más is érezte a vízér hatását, vagy csak ő?

Köszi!

1 2

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook