Ha van tetoválásod, ird meg kérlek, mekkora és mennyibe került, lehetsz áldozata is az ezen meggazdagodni vágyóknak! (beszélgetés)
Mothertiger...
Németeknél is jársz ?
sziasztok!
Sz.B.vagyok..csak mostmár Sz.Violin:D
Sajnos én még nem vettem észre, hogy a sorozat hatására bárki is akart volna tetoválást.:(
Pedig jöhetnének... Jövő hónapban meg elhúzok Ausztriába, ott már egyre többen várnak.:)
Hmm, szerintem azok össze vannak vágva... Lehetetlenség egy egész hátas tetoválást megcsinálni egy vagy két alkalom alatt, szerintem...
Ciki, nem ciki, én bizony beveszek egy-két szem fájdalomcsillapítót alkalmanként. Nem izgek-mozgok, nem nyafogok, szerintem így könnyebb mindenkinek. Az élmény meg azért így is megvan! ;)
Ja :) Vicces :)
De basszus, amikor valakire rátetoválnak egy valamit, és egy laklommal, ami amúgy kb. 2-3 alkalom lenne, az durva. Én majd betojtam amikor egy órán keresztűl tetoválták a hátamat. Nem bírtam volna ki ha teljesen megcsinálják.
Láttam a Miami Inkbe, hogy egy csaj, az apja iránti tiszteletből egy keresztet meg valami vizet akart magára tetováltatni. Megrajzolta a tetkós... Elég gagyi lett. aztán marast csak a kereszt.
Szia! :)
Egyetértek, kár, hogy már nincs a Viasat-on, csak a Discoveryn... :(
A múltkor mellettem a csaj/Kat von D arccsillagait csináltatta meg egy kiscsaj... :OO
Csajok, a legjobb reklám egyébként nektek is! Biztos a sorozat hatására is sokan kedvet kapnak tetováltatni! ;)
Csak ne felejtsétek el megkérdezni: "-.... és miért csináltatod ezt a tetkót, mi a jelentése???", meg " -Gyere vissza pár perc múlva, addigra rajzolok valamit!" :DDDD
Ja, és sárkány közepén van a nevem kínaiul :)
Erre is azt mondta a tetkós, hogy ha nem hiszem el, hogy valóban a nevemet jelenti, menjek be min. 2 kínai étterembe és ők megmondják. Nem mentem be, hittem neki és bízom benne, hogy azt jelenti.
Ja, nem írtam le mennyi idő alatt csinálták meg, és konkrétam mekkora.
Hát, nehéz igy utólag megmondani...
A legutóbbi a sárkányom, az olyan 1-1.5 óra volt / alkalommal, és 2 alkalommal volam eddig. De az egész hátamon van. A többire sajnos nem emlékszem.
De mindig hozzátette a tetkós, hogy nézzem meg jól és ha bármi gond van vele, garanciába megcsinálja. Eddig 2 tetkós dolgozott rajtam. De az utóbbi munkája, korrektsége tetszik a legjobban.
Nekem van több is. Imádom őket. Nem mindegyik árára emlészem...
Van egy a derekamon, asszem az 12 ezer volt.
Akkor van a teljes hátom egy sárkány, ami eddig 20 ezer volt, és még a színezés hiányzik ( versenyre akartak vele vinni :) ).
Van egy bal lábamon, ami a lábujjaimtól kezdődik és a térdhajlatomig tart. Erre már nem emlékszem mennyi volt, de sok, talán 15-20 ezer körül.
És végül van egy a bal karomon. Azt többen csinálták, első körben ha jól emlékszem 4 ezer volt, de mivel "mákos" lett, újra kellett üttetni és az már 8 ezer volt.
ezen kívül vannak még piercigjeim.
Sajnos itt Mo.-on még annyira nem fogadják el a tetkót és piercingeket. Mindenki megkérdezi, hogy "és mi lesz ha öreg leszel?" Erre azt felelem, hogy nem fogok mesztelenűl mászkálni, akinek meg nem tetszik, nem néz rám. Én büszke vagyok rájuk, mert mindegyik engem tükröz. Soha nem válnék meg tőlük.
Annamária: hát... most fázok...:DDD
Meg nyáron könnyebb "ugrálni"... Sajna Pest nem itt van.:P
Jaaaj, Kálmi olyan szépen kitakarított meg kimosott, mikor kinn voltam Anyunál tavaly! Nem azé' hogy irigykeggyé', de aaaaannyira tuti pasim van!:)
De a tiednek legalább van humorérzéke...:)
Reni: így van ez, mikor az ember belejön!:)
Derekamon van egy közepes méretű nonfi.
Nagyon tetszik de többet nem csináltatnék.
Igy is kissé elszaladt velem a ló ugy érzem.+Orrpiercing,köldökpiercing.
Ehh de fárasztó ha az embernek lusta a férje...
Takaríthatok egyik kezem a fürdőben mos a másik a konyhában főz..
Az uram nem mosott inkább vett uj cuccot...
Pasiiiiiiiiiiii:)
Csak nyáron??
Hát hogy van ez?:))
Megint el akar hagyni:(
Billy Billy:D:D
:)
na az jóó!:)
Nekem Bécsben élnek jó barátaim!
felvételi után szerintem ki fogok menni egy hétvégére!
de az még egy pár hónap!:)
Kicsit kimegyek Anyuhoz Ausztriába dolgozgatni.
Ott legalább már várnak rám...
jaja!
én is örülök Neki:)
remélem minden rendben van!
Annyira örülök, hogy megint itt van!:)
Olyan elveszett voltam nélküle.:(
jujjjj de jóóóó!!:D:D:D
már nagyon vártunk ám!:D
szupppi!
pihenj is amennyit csak tudsz,és nagyon várunk!:D:D
Szia!!!
Nem csuklottál?? Én már a páromnak is emlegettelek, hogy vajon hogy lehetsz? :)
Annyit gondoltunk Rád itt sokan!!!
Gyógy :* -t küldök! ;)
kesanya
Hát még mi hogy örülünk, hogy hazakerültél :)
Pihengess otthon nyugodtan, megvárunk :)