Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Ha szeretővé lettem a szeretőmmel... fórum

Ha szeretővé lettem a szeretőmmel... (beszélgetés)

1 2 3 4 5
79. massalhangzo (válaszként erre: 76. - Scarlettado)
2017. márc. 6. 20:59

nekem az jut eszembe a hasonlo helyzetben levokrol, hogy nem fogjak ezt kesobb nagyon megbanni? nem a szeretotartasra gondolok, mert egy unalmas, egyhangu vagy rossz maganeletbe ez hoz valami izgalmat, jot legalabb. hanem magara az eletre.

egy rossz kapcsolat, hazassag annyira beledongoli az embereket a taposomalomba. amikor valaki veszi a batorsagot a valtozasra, valtoztatasra (legyen szo maganeletrol vagy barmi mas teruletrol az eletben), annyival erosebb lesz, annyival kinyilik a vilag, hogy aki nem teszi, az el sem tudja kepzelni.

nem akarnek 60, 70, 80 evesen ugy visszanezni az eletemre, hogy bar maskent csinaltam volna, bar csinaltam volna egy csomo klassz, izgalmas dolgot. es a szexet nem extranak gondolom :D

78. Érdekes73 (válaszként erre: 76. - Scarlettado)
2017. márc. 6. 20:37
Ha szerinted ez így jó mert mások ezt teszik akkor mi a probléma ?
77. csikil4ny (válaszként erre: 76. - Scarlettado)
2017. márc. 6. 20:25

Nem értek veled egyet: idejössz, hogy megnyugtasd a lelkiismereted, hogy más is csal, neked is szabad. Amikor meg szembekerülsz azokkal a gondolatokkal, amelyek neked is megfordultak/fordulnak a fejedben, akkor más a hibás.

Döntöttél, viseled a következményeket. Ennyi!

Én személy szerint örülök, hogy vannak még olyan emberek, akik elítélik a megcsalást, mert így van esélyem arra, hogy nem csalnak meg. Vannak már olyanok is, akik kapcsolatába mások is beleférnek, de ezt nyiltan felvállalják a "társuk" előtt.

És annak is örülök, hogy lelkiismeret-furdalás nélkül élhetek. Ez meg az én döntésem.

2017. márc. 6. 11:40

Lehet, hogy becstelenség. Illetve mindenképp az. Senkinek nem kívánom sem azt a helyzetet, ami miatt ide juttattam magamat. Tény, hogy ítélkezni, pálcát törni mások felett a legkönnyebb.

Igen, vannak, akiknek hiányzik a gyengédség. Vannak, akiknek feloldódás a szex. Vannak, akik évek hiábavaló próbálkozása és harca után megcsömörlenek. És vannak akik olyan gyávák, hogy mégsem mernek kilépni a kapcsolatból. Hogy sajnálatból, szeretetből, az anyagiak vagy a gyerekek miatt-értékrendje válogatja.

Nem sok kétségem van afelől, hogy a férjemnek már régesrég volt olyan kalandja, amibe én belekeveredtem most. Volt idő, amikor féltékeny voltam. Már rég nem vagyok. Van egy biztonságos életünk, számíthatunk egymásra ha kell. Nekem ez fontos.

Hogy mocskos dolog szeretőt tartani? Erről az én lelkiismeretemmel kell elszámoljak. Az eddigiek alapján hiszem hogy sokkal többen vagyunk, mint ahogyan azt sejtenétek!

Ja: a szeretőmmel igenis letisztáztuk a dolgokat előre, tudok minden dolgáról, nem okoz meglepetést vagy gondot a kapcsolat szintje.

75. gribedli*** (válaszként erre: 64. - Scarlettado)
2017. márc. 3. 19:25
Szerintem a házasság a tolvajbecsületről is szól. Ha ez nincs meg, akkor az nem egy jó házasság. Más dolgok is összetartanak egy házasságot de amikor nincs tolvajbecsület, akkor ott a többi faktor sem tud érvényesülni.
74. gribedli*** (válaszként erre: 69. - Globus)
2017. márc. 3. 19:22

Az még hagyján, mert lehet, hogy ha idáig jutottak, akkor a férjnek is van. De majd ha a szeretőről derül ki, hogy van valakije, akkor lesz csak igazán megbántódva.

Nagyon sokszor hallottam ezt a dumát nőktől, hogy csak szex kapcsolat, meg ilyen laza meg olyan laza, hogy semmi kötődés csak vonzalom meg szex. Meg hogy ezt fontos az elején tisztâzni a pasikkal. Persze... Na,akkora hisztiket levágnak, amikor megtudják, hogy a pasi is így gondolta, hogy csak szex meg semmi kötődés, és van még neki több ilyen nője is.

Utólag meg megy a sirám, hogy bunkó, kihasználós, stb. De kérdem én, olyankor hova lett a kezdetben vagány nő, aki azt szajkózta, hogy szabadság meg minden? Szóval szerintem ez az esetek többségében csak megjátszás. Bár valahol meg is érdemlik.

73. e8da813d29 (válaszként erre: 72. - Panna.33)
2017. márc. 3. 19:18

Láthatóan létezik, akinek mindennél többet ér.

...........

72. Panna.33 (válaszként erre: 70. - E8da813d29)
2017. márc. 3. 19:15
Az fontos, de kevés.
2017. márc. 3. 18:55
A házasság szerintem olyan is, mint egy meg nem támadási szerződés. lehet közöttünk nézeteltérés kisebb nagyobb cirkusz bármiért de ha a másik védelemre szorul (egzisztenciálisan, egészségileg, anyagilag bármilyen okból) akkor mellette a helyünk és ha bárki próbálja bármilyen okból támadni megvédjük. ha ebbe belekerül egy harmadik az már nem szövetség. és még egy nagy igazság a harmadikkal kapcsolatban amit olvastam valahol de nagy igazság "először csak a répára tart igényt aztán a pénztárcára is".
70. e8da813d29 (válaszként erre: 68. - Panna.33)
2017. márc. 3. 18:17
Viszont megmarad az anyagi biztonság.
69. globus (válaszként erre: 57. - Scarlettado)
2017. márc. 3. 17:23
Milyen véleménnyel lennél róla, ha egyszer kiderülne, hogy férjednek van valakije? Csak elméleti síkon játszadozz el a kérdéssel.
68. Panna.33 (válaszként erre: 64. - Scarlettado)
2017. márc. 3. 17:20

Igen, a házasság sokkal többről szól. Egyfajta véd- és dacszövetség, két ember szoros köteléke.

De ha beengedünk egy harmadikat, a szövetség, a kötelék veszélybe kerül.

67. Érdekes73 (válaszként erre: 64. - Scarlettado)
2017. márc. 3. 17:12
Miről szól ? Az már kiderült hogy lazán megcsalod.
66. csikil4ny (válaszként erre: 58. - Scarlettado)
2017. márc. 3. 15:58

Érdekes felfogás ez. Annyira szeretem, hogy felszarvazom. Mi lenne ha nem szeretnéd?

Akkor neki is lehet szeretője, vagy ez csak a te kíváltságjogod?

65. 8cc24eb355 (válaszként erre: 64. - Scarlettado)
2017. márc. 3. 11:40

Így van!Egy házasság arról szól,hogy jóban rosszban!

Menekülni egy harmadikhoz?gyengeség!

Le kell ülni megbeszélni!

Ez megoldás amit csinálsz?

Arról nem beszélve,ha egyszer megcsalod megteszed majd többször is,és a srác sem lesz melletted mindig!

Mint már írták,mindig kiderül?Jó lesz akkor a férjed szemébe nézni?

Légy karakán,egyenes nő!!

64. Scarlettado (válaszként erre: 62. - Panna.33)
2017. márc. 3. 11:30
Természetesen őrlődök rendesen. Mégsem dobálózom olyan könnyen a válás gondolatával. Azért sokkal többről szól egy házasság...
63. f52a0b4925 (válaszként erre: 58. - Scarlettado)
2017. márc. 2. 20:14
Ez azért változhat... ha vannak alapok és nem szűnt meg minden érzelem... azaz nincs közöny még
62. Panna.33 (válaszként erre: 61. - Scarlettado)
2017. márc. 1. 08:32
Ilyenkor nem jobb elhagyni? Nem őröl fel a sok fájdalom?
61. Scarlettado (válaszként erre: 59. - Érdekes73)
2017. márc. 1. 08:24
Valószinű. Gondolom, az lehet, hogy más annyiszor megbántott és semmibe vett, hogy megszűntem őt tisztelni.
60. Érdekes73 (válaszként erre: 57. - Scarlettado)
2017. febr. 28. 21:22
Mindig kiderül és lesz aki sérül.
59. Érdekes73 (válaszként erre: 51. - Scarlettado)
2017. febr. 28. 21:21
Ennek oka van.
58. Scarlettado (válaszként erre: 55. - Gribedli***)
2017. febr. 27. 15:43

Hogy miért vagyok a férjemmel? Mert valahol szeretem. Vannak olyan tulajdonságai, amik nagyon értékesek. Sok dolog összeköt bennünket, fontosak vagyunk egymásnak. Csak a sok ilyen-olyan konfliktus miatt egyes dolgok kihűltek.

Unatkozó háziasszony lettem aki vérfrissítésre vágyik???

57. Scarlettado (válaszként erre: 56. - Gribedli***)
2017. febr. 27. 15:41

Mindent megteszek azért, hogy soha ne derüljön ki az, hogy mi valami szándékkal vonzódunk egymáshoz. Legkevésbé sem szeretném, hogy bármi gondot okozzak akár a barátomnak, akár a párjának. Miután már említettem, hogy kapcsolatot-még csak szeretői kapcsolatot sem akarok vele, egyszerűen csak alkalomadtán összejövünk, aztán mindenki jól érzi magát. Értem én, hogy görény dolog utána hazamenni és azt játszani, hogy semmi nem történt, de valamiért belesodorja az ember magát.

Neki is ugyanúgy megvan a magyarázata, oka-még ha ezek nem is elég indokok ahhoz, hogy megcsaljunk valakit-arra, hogy miért lép félre. Ugyanolyan görény vagyok én is, meg mindenki más is aki hasonló helyzetben van, mint ő.

56. gribedli*** (válaszként erre: 51. - Scarlettado)
2017. febr. 27. 14:07
Az egy dolog,hogy a pároddal szemben nincs lelkifurka, mert nyilván régóta tanakodsz ezen, hogy ilyen rossz meg olyan rossz. De a szeretőd felesége mit vétett neked? Az is egy dolog,hogy a szeretőd görény módon viselkedik, de azzal, hogy vele vagy,közvetetten megbántasz még egy csomó embert, akiknek köze nincs ahhoz, hogy a te házasságod elszaródott. Ez egy ilyen szitu.
55. gribedli*** (válaszként erre: 53. - Scarlettado)
2017. febr. 27. 14:03
Akkor miért vagy együtt a férjeddel?
54. túrógombócka (válaszként erre: 39. - Scarlettado)
2017. febr. 27. 13:23
miért vagy együtt a férjeddel? ez egy teljesen kihűlt kapcsolatnak tűnik.
53. Scarlettado (válaszként erre: 48. - Gribedli***)
2017. febr. 27. 13:19
Nem kizárt.
52. Scarlettado (válaszként erre: 45. - B598e4912b)
2017. febr. 27. 13:18

Szeretek vele lenni. Jó vele beszélgetni, vagy csak mellette lélegezni. Nagyon jó hatással van rám.

De sajnos annyira különbözik az életünk, hogy fel sem merül a kapcsolat lehetősége.

51. Scarlettado (válaszként erre: 44. - Érdekes73)
2017. febr. 27. 13:16
A legkevésbé sem. Tartottam tőle, hogy majd bántani fog a lelkiismeret, de sajnos meg sem szólalt.
50. 04424e865e (válaszként erre: 49. - Flóra76)
2017. febr. 27. 08:50
Még én is csak barátkozom a gondolttal.
1 2 3 4 5

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook