Ha striás lettem hizás miatt (lábam, kezem) akkor fogyás után lehet még olyan feszes a bőröm, mint régen? (a csikok nem zavarnak) (tudásbázis)
Én is ilyen gondokkal küzdök... max súlyom olyan 115 kg volt, most vagyok 102.Lassan, de biztosan... Cél Kb:85... egyenlőre a bőrömön nem látok semmit, én idáig úgy csináltam, hogy szakaszosan fogytam, most van a második tunus, ebben 3 kg-ot fogytam.
Nos a kérdés, hogy 33 évesen mennyi esélyem van?
(mondjuk striáim már 50 kg-an is voltak pedig akkor 5.-es voltam, de az nem zavar, engem a lógó bőr zavarna...mint a Péternek a hasa a nagy fogyásba, nos az elég gusztustalan, igaz, ő 105-ről fogyott..)
Üdvözletem Hölgyeim!
ismeretem szerint a striák kialakulásának egyik fő oka - természetesen a test méret hirtelen növekedése mellett - a cink hiány. Tehát logikusnak látszik, ennek pótlására is gondolni a fogyás közben. Emellet érdemes elgondolkozni azon is, hogy a kötöszöveti gyengeséget mi is okozhatja.. Tepperwein szerint: túlzott engedékenységemmel önmagamat sértem meg, egedékenység, utolagos és csekély rugalmasság. Tehát biztonságérzetet, lelki ellenállóképességet és alapvető bizalmat érdemes fejleszteni.
Általában úgy rakódik ránk a plusz kiló, hogy izom(hús)-zsír-bőr. Belülről azt jelenti, hogy az izom felől ledolgozni a felgyülemlett hájat.
Vannak erre speciális tornagyakorlatok.
Köszi a válszodat!
Nem értem pontosan, milyen mozgásra gondoltál?
Jobban meg kellene dolgoztatnom a belsőcombomat?
Ez attól függ, milyen gyorsan / lassan fogysz.
Ha lassabban fogysz, van a bőrödnek is ideje alkalmazkodni az új helyzethez, talán nem ráncosodsz be ---annyira.
Az sem mindegy milyen mozgással fogysz, van, amelyik először belülről szedi le a zsírt. amellett nulla stria.
S jó, ha fürdés után valamilyen testápolót vagy krémet kezdesz használni. Olyant, ami a ránctalanító összetevőt tartalmaz.
:)))
Aranyos vagy :):)
Hát ez jó! :D
én 87-ről 67-re. aszondom, a belő combün levők: nudli :) ne nagyon nyitogad a lábad :DDD
á, ez a tanács nem rám vall, vissza is szívom: nyitogasd! :)))
Nekem csak a belsőcombomon van egy pár, még pirosak...már egy éve!
Én 80-ról indulok...minimum 65 akarok lenni.
a köldököm körül. gondoltam, napocska alakban kiteováltatom :DDDD
25 évesen fogytam 1 év alatt 20 kg-t, úgyhogy erre számíts..
ja, és sportolok, de a kötőszövetnek ahhoz nem sok köze van. :(
Nekem rosszabb lett... de megpróbálom elfogadni, ezen csak a plasztika segítene. A fogyás után nemcsak csík van, hanem ránc is :(((
nesze neked mínusz kilók :DD
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet otthon, fogyás után a bőrt feszessé tenni?
- Tudsz valami jó megoldást a terhesség utáni terhességi csíkok eltüntetésére és a has feszességének visszaszerzésére?
- Hogyan őrizhető meg a bőr feszessége fogyás alatt?
- Szerintetek a hízási csíkok fogyással el fognak halványulni vagy tünni?
- Hogyan lehet eltüntetni a fogyás hízás miatti csíkokat? Pl derék has mell részről? Nem piros csíkok hanem fehérek.
- Fogyás után hogyan feszesíted a bőröd?