Ha nagyon jó a szex..de nincs érzelem... (beszélgetés)
Mindig irigyeltem azokat az embereket, akik félmegoldással is megelégszenek, biztos, hogy könnyebb, komfortosabb az életük a "vagy - vagy" nál ... - de csak ilyen szempontból!
Én vagy eszek, vagy nem, de félig jóllakni nem szeretek ... :)) ... és így tovább ... :)
Vonzalom azért van:) és szándék arra,hogy a másiknak örömet szerezz,és ez van viszontirányban is. Ez afféle szimpátia,de mélyebb érzelmek nélkül.
Csókolózni meg ölelkezni pedig úgy is kellemes,ha egyszerűen csak egy szimpi emberrel csinálod-mondjuk olyan az arca,a szája,a gesztusai,hogy egyszerűen szívesen megcsókolod-ahogy magadhoz ölelsz pl,egy kedves,szép állatot.Az ölelés pedig sokkal többféle személytől eshet jól,ahhoz tényleg nem kell szerelem.
De megint leírom:szerelmesen azért ezeket sokkal jobb művelni.
Egy szerelem nélküli viszony valóban csak árnyéka a valódi szerelmesnek,de még ez az árnyék is tud adni annyit,hogy az ember eléggé komfortosan tudja magát érezni.
Értem.
Nagyjából így is képzeltem, mármint a technikai részét ... :)) ... de hogy érzelem nélkül hogy megy?! ... Érinteni, csókolni ...
Mindegy, ez legyen az én bajom.
Lehet, hogy túlmisztifikálom a lelki eggyéolvadást:))
Mivel nem tudod elképzelni,ezért írok saját tapasztalatot:
-élvezed a másik testét,és gesztusait,és szövegét és ő is a tiédet
-ha te is benne vagy a szexben,akkor azt is élvezed,amit te csinálsz,nemcsak azt,amit rajtad művelnek,tehát köze sincs a guminőhöz
-a műfütyi nem beszél hozzád,nem liheg a füledbe,nem ölel,nem csókol,nincs súlya...jóval kevesebb,mint egy másik ember.
-egy jobb szexben,még ha érzelem nincs is,van vágy és vonzalom,és ölelés és csók.Persze ezek nyilván jobbak,ha szerelmes IS vagy.
passzolás: (a méreten kívül):ha úgy tud hozzád nyúlni a másik,hogy pont érzi,mit mikor hova,és mikor elég,és mikor kell több..egyszerűen ha oylan a habitusa a másiknak,ami passzol az enyémhez.
Nem siet az előjátékkal,de nem is lassú..van kedve menet közben lassítani,és elmélázni valahol,mint nekem,és iylesmik. Ha hasonló a teherbírásotok,hasonló pózokat szerettek és tudtok is együtt csinálni.
Adri!
Életem egyik legmeghatározóbb szexuális együttléteit nem szerelmes kapcsolatban éltem át.Sőt még csak az esetem sem volt a pasi,de annyira eltalálta a gyenge pontomat, amit velem tett az egyszerűen nem volt a többihez fogható.
Ugyanakkor az érzelem hiánya egy idő után elvitt más vízekre.Anélkül nem megy.
Mi az, hogy "passzoltok"?
Méretileg?
Egyszerre mentek el mindig?
Vagy hogy?
Van azért egy harmadik alternatíva is, mikor érzelmek is vannak, meg a szex is csodás ... ;)
(Igen, mondom én ... ;))
Most talán sarkítok, de számomra a szex érzelem nélkül (amit a valóságban tényleg nem tudok elképzelni):
- használom valaki testét, és ő az enyémet
- valakivel kölcsönösen ingereljük egymás erogén zónáit
- lehetnék éppen guminő is akkor
- lehetne akár műfallosz is akkor
A szeretkezést nem körvonalazom, úgyistudod!!!:)))
Olyan nehéz ezt nekem elképzelni!!!
Nagyon jó szex ... de nincs érzelem ...
Akkor mi a nagyon jó benne?!
Azért azt hiszem, ez nem hiányozhat :DDDDDD
Habár nincsen csak egy fejem
de én ezt már nem szégyellem!
Egy fejjel is lehet sokat
csinálni sőt okosokat!
Ja :D leesett.
Az nem ba...gatás volt ám :D
Pont az ellenkezője :D Úgy látom nem vagyok mindig érthető :D
Aha, ebben igazad van, akivel a legjobb a szex, az lépje túl az összes standard követelményt, ez logikus. De rózsaszín köddel még szebb, ha van egy titkos perverziód és neki ugyanez a titkos perverziója, hogy úgy illetek egymáshoz mint a candy crash cukorkái, érted:)
Természetesen nem arra értettem, hogy na, valaki szép és kedves meg minden, akkor be kell vállalni, hogy pocsék, vagy közepes az ágyban. Arra értettem, hogy nehezen tudom elképzelni, hogy ha mindkettő arról számol be, hogy a szex nagyon nagyon nagyon jó, viszont egyik vagy másik oldalról nincs érzelem, netán egyikről sem, ott vagy mindkettő játszmázik, vagy az egyik játszmázik, vagy az, aki tényleg nem érez semmit, na, neki mégsem a legjobb szex volt. Vagy nem képes az érzelmeit tisztán látni.
Én vagyok a bús királylány,
akit elrabol a sárkány,
csak hull, csak hull, hull a könnyem,
senki sincs, aki megmentsen.
Álmodtam egy királyfiról
engem szeret, nékem dalol…
csak hull, csak hull, hull a könnyem,
senki sincs, aki megmentsen!
Maradok az eredeti témánál :DDD
Ó, ha rózsabimbó lehetnék
Rám szállnának szépen a lepkék
Kicsi szívem vélük dobogna!
nem lennék ilyen nagy otromba
Ezt a vágyam senki se érti,
se gyerek, se nő és se férfi!
Senki, senki itt a világon,
mi is az én titkos nagy álmom!
További ajánlott fórumok:
- Új kapcsolat, érzelem és szenvedély, de nincs szex. Ilyenkor mi van?
- Férfi vagyok! Csak érzelemmel tudok szexelni
- A yorkink kimúlt császározás közben, sajnos új kutyusra nincs pénz, a kislányom nagyon hiányolja mit tehetnénk?
- Csak szexből mégis alakul érzelem?
- Ha egy háasságbaan egyáltalán nincs vagy csak nagyon ritkán van szex, annak vége?
- Ha nagyon fáj, akkor ott még van érzelem?