Ha megjön 1-3 napig csak feküdni tudok hányingerem van, gyenge vagyok és szabit kell kérnem mindig. Valakinek hasonló? Tippek? (tudásbázis)
Én azt gondolom, hogy ez már pszichés. Most őszintén, mindannyian ugyanannyi vért veszítünk, és másnak nem kap sokkot a szervezete tőle?
Minden rosszindulat nélkül, próbálj meg egy pszichiátert, hátha segít a nőiséged elfogadásában.
Uhh,ez nagyon durva,sajnálom:((
A nőgyógyászod nem világosított fel az injekciós fogamzásgátlás veszélyeiről?
Mert az enyém igen,és ezért nem is kértem belőle! Ötletelni nem tudok,de nem is venném a bátorságot,hogy valakinek tanácsot adjak ilyen dolgokban,mert nem vagyok orvos!Inkább keress új orvost,vagy esetleg egy természetgyógyászt!
Van már gyereked?
Én is ugyan ilyen vagyok. 5 különböző nőgyógyásznál voltam és mindegyik azt mondta semmi bajom, ezt dobta a gép, el kell viselni vagy marad a foggátló. Vérszegény lettem, vénásan vasat kapok 2 évente kúra szerűen. Munkahelyemről kidobtak mert én sem tudtam dolgozni. Nálam is szédülés, hányinger, hányás, hőemelkedés volt. Vezetni se tudok ilyenkor. Azóta itthon dolgozok, de szeretnék dolgozni menni viszont nem tudok így. Kb. 10 éve elkezdtem fogamzásgátlót kapni (injekciós) bár ódzkodtam tőle. Ettől cisztáim lettek és ki kellett venni az egyik petefészkem. Átváltottam gyógyszerre, most is változatlan a helyzet. Sajnos megoldást nem tudtak mondani az orvosok, el kell viselni. Csak a változó korban bízok.
Ha valakinek van ötlete én is szívesen várom mert ez így rendesen megkeseríti az életem. 3 napig ki se tudok szinte menni a házból. :( Úgy irigylem azokat a nőket akik észre sem veszik ha megjön nekik. Nekem mindent ehhez kell igazítani időben. :(
az a legegyszerűbb,hogy elmész egy vérvételre!
Ahogy a képedet nézem,simán vérszegény vagy!
Nem hiszem,hogy az idegességtől van....
Szedek tablettát igen .hát a gyengeségre nem hoiszem hogy van gyógyszer. de lehet az idegességtől is ha van köze hozzá.
a kolleganőm is ugyanigy van, csak ő hány egy napig ilyenkor .
Lehet vashiány, vérszegénység is a háttérben.
Nekem vashiány volt és az amúgy is alacsony vérnyomásom 80-90 körülre levitte.
Én volt, hogy a fürdőben ájultam el majdnem.
2 hónapig szedtem a vasat amit a körzeti javasolt, most virágport eszem mert sok benne a vitamin és vérképző is, valamint találtam cickafark tablettát egy bioboltban és azt szedem.
A legutóbbi már normális volt, nekem a nyáron kezdődött.
El kéne blattyogni a háziorvoshoz vagy a nőgyógyászodhoz,és ő megmondja neked,hogy mi a szitu!
Ez még nem jutott eszedbe?
További ajánlott fórumok:
- Mi használ terhességi hányinger ellen?
- Furcsa hányinger hetek óta
- Lányok, van köztetek olyan, aki megúszta émelygés, hányinger nélkül a terhességet?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Szoptatás közben hányinger!?
- Nyaki tájékon merev izmok. Szédülés, hányinger, volt vagy van valakinek hasonló problémája? Milyen kezelést illetve gyógyszert kapott rá?