Ha megjön 1-3 napig csak feküdni tudok hányingerem van, gyenge vagyok és szabit kell kérnem mindig. Valakinek hasonló? Tippek? (tudásbázis)
Nem tom...
Nekem kicsit gyengéim ez a "mi bajom lehet"milyen betegsége lehet a kutyámnak" kérdések....
Bírom az olyan hozzászólókat, akik nem is feltételezik, hogy netán már volt orvosnál, hanem kapásból megszólják. Egyszerűbb másba még egyet belerúgni. Na mindegy.
Nekem is hasonló a problémám, és bizony még nem találtam olyan orvost aki megoldotta volna a problémám, pedig kerestem. Aztán szültem, és mégis visszajött a kín, igaz mérsékeltebben talán.
Az 1x1 Vital Magne B6-ja sokat segített. Érdemes megpróbálni.
Honnan veszed hogy nem volt???
én is sokáig szenvedtem ezzel, szerencsére a fogamzásgátló ideig óráig megoldás.. de azt se szedhetem örökké..
Én lemeccseltem. a nőgyógyász urológushoz küldött, az urológus meg nőgyógyászhoz.. aztán meg most lehet hogy neurológiai ok van és a gerincem okozza... :D mert kiderült hogy ferdülésem van a derekam környékén. és attól is lehet.. na lol..
Jóvanna,nem vagyok....inkább türelmetlen:))
Igazából,csak arra lennék kíváncsi Fáncsi,hogy miért kell éveket várni egy ilyen problémával,úgy, hogy nem tini az illető.
Meg annyi,hogy idöközben gyogyszerallergiam lett megköelitöleg majdnem mindenre szoval semmilyen gyogyszert nem veszek be.
Olyankor kicsit több vitamint vigyel be es gyogyteazz.
Ugyanannyi vért veszít mindenki? Nekem 2 hónap se egyforma, nemhogy ugyanannyit veszítsek, mint más.
Amúgy egy vaskezelést követően 4 év alatt veszítek annyi vasat, hogy ismét gyógyszer kell.
Inkább pár évente vas, mint bármilyen hormontabletta.
Nekem lanykorom ota hasonlo meg a csipöizuletembe es a combcsontjaimba is sugarzik. Es szules utan is ugyanez. A doki mindig annyit mondott hogy vegyek be görcsoldot.Mert semmi korost nem lat.nehany eve petefeszekcisztakkal mutöttek,akkor nagyon kivizsgaltak mindent,de semmit nem talaltak akkor sem. :S
Annyit teszek,hogy nem hagyom el magam akkor nem annyira eszrevehtö es elmulik.Ugyanugy teszem a dolgom mint maskor.Miota rendszeresen tornazom azota egyebkent merseklödött,kifejezetten.Mar egyaltalan nem visel meg.
Miért? Te belénk látsz vagy???...
Honnan tudod kinek mennyi vér távozik?
Nekem is változott az évek során a mennyiség, nem maradt ugyan az. Honnan veszed ezt a badarságot?
Na ez úgy volt hülyeség minden ahogy van...
Nem fogadja el a nőiességét azért van?
De még ennél nagyobb hülyeség az is, hogy mindannyian ugyan annyi vért vesztünk.
Jesszus!
Azzal nem értek egyet, hogy mindannyian ugyan annyi vért veszítünk. Barátnőim elmondása szerint teljesen mások a tapasztalataink. (nem részletezem a mennyiségeket)
25 éve ezzel küzdök úgyhogy már sok oldalról megközelítettem a problémát. Most abban bízok, hogy a változó kor hoz majd megoldást. Egyik ismerősöm is hasonló cipőben járt, most hogy ő már a 40-es évei közepén van teljesen rendbe jött mert csak 3-4 havonta jön meg neki.
Mondta a doki, hogy mint minden gyógyszernek ennek is van mellékhatása. De mivel már annyira vérszegény voltam, hogy nem tudtak annyi vasat adni, hogy tudják pótolni a veszteséget nem nagyon volt más lehetőség. Tény hogy amikor kaptam a szurit akkor sokkal jobban voltam. Most a gyógyszerszedésnél is van rendesen mellékhatás és már gondolkodok azon, hogy abbahagyjam. Nagyon félek, hogy megont nagy lesz a vérveszteség.
5 különböző orvosnál voltam. Anyukám ugyan ezzel küzdött. Őt a munkahelyéről többször elvitte a mentő mert olyan rosszul volt.
Gyerekem nincs, félek is szülni mivel a vas fontos a fejlődéshez és ha nem lesz elég a szervezetemben akkor a baba sem fejlődne rendesen. :( Persze ha már nem jön meg akkor nincs vérveszteség... Szóval már agyaltam rendesen de most párom sincs. :(
Természetgyógyásznál voltam, nekem nem segített.
További ajánlott fórumok:
- Mi használ terhességi hányinger ellen?
- Furcsa hányinger hetek óta
- Lányok, van köztetek olyan, aki megúszta émelygés, hányinger nélkül a terhességet?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Szoptatás közben hányinger!?
- Nyaki tájékon merev izmok. Szédülés, hányinger, volt vagy van valakinek hasonló problémája? Milyen kezelést illetve gyógyszert kapott rá?