Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Ha jár vissza adóvisszatérítés, hány nap után utalja vissza azt a NAV? (tudásbázis)
Te is kapsz smst ha megjön a lóvé?Remélem megkapod mert akkor én is:)
Na akkor szerintem meg kell jönnie a héten.Bízok benne.
Szerintetek ha 8.án beadtam szmélyesn megjön a héten számlára?
hát hamarabb bizony!!a postán adod fel számold bele 1-2 nap mire megkapják.
Ha személyesen viszem be az apehhoz akkor hamarabb megjön a pénz mintha postán adom fel?
Sziasztok.én február-7.én adtam be személyesen,tegnap még semmi,vajon ma?kapott már ma valaki?
Sziasztok!
Megjött a pénzem, január végén adtam le. Tegnap felhívtam az APEH-ot, azt mondták március elsejétől számolják, akik postán adták fel, de ma megkaptam.
Sziasztok
szia!
velem izgulhatsz, február 15-én adtam be személyesen, és postai űton kértem:-)
még nem jött meg, de talán jövő hét vége felé???:-)))))))
Február 8.án adtam be személyesn és számlára kérem.Szerintetek mikor küldik?Van valaki aki akkor adta fel?
A 2-3 nap csúszás nem mindenkinél van.
Fel tettem egy kérdést mint mások!!!
Te drága olvasd el amiket írtam.....ott a válasz......szia
Sziasztok!
Február 7.-én kapták meg a bevallásunkat és postai úton kértem a pénz kifizetését akkor mikorra várhatom? A posta is ül rajta valamennyit?
2-3nap csúszás várható mondták az APEH-nél !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
te még várjál csak egy pár napt az biztos...a febr 3-ai feladású ma jött meg a számlámra.
Van napközben is utalás pl: fizetésem 11-órakor volt hogy szombaton is megjött.Még várj egy pár napot és megjön én febr 3 adtam fel és ma jött meg reggel 7 -kor...csáó
A tiéddel remélem semmi gond mert ha 27-én adtad fel már meg kellet volna jönni....nem tudom???csáó
Sziasztok .Türelemmel legyetek én február 3-án adtam fel és ma jött meg reggel 7 órakor.Utalással.Tényleg 2-3 napokat csúsznak.Csáó...sziasztok
Sziasztok!
Én január 27-én postán adtam fel, és még mindig semmi.
Anyum később adta fel, mint én, és ő már megkapta.
Hogy van ez?
Pedig ő is V betűs, mint én.
Tatabánya
Böbe! de jó neked én meg várhatok:(
Érdemes volt ma felkelni .Szólt a postásom ,hogy megjött a pénz.Juhhhhhhhhhhééééééééééééé
szia nem utalnak csak reggel 7 körül!
Febr.10-én adtam le ma reggel még semmi nem tudja valaki napközben is utalnak pénzt?
sziasztok!
febr 18-án személyesen adtam le,számlára utalást kértem.esetleg van valaki akivel együtt izgulhatok?
Sziasztok!Én jan.31.-én adtam fel postán és márc.5.-én(szombat!)Reggel érkezett meg a számlámra.
Akkor holnap hátha mi is megkapjuk.
De jó neked akkor én majd 15 után kapom meg mert febr.10.-én adtam fel bár holnap után lesz a 30. nap:(
Február 1-én adtam postára, ma érkezett meg postai úton.
További ajánlott fórumok: