Ha jár vissza adóvisszatérítés, hány nap után utalja vissza azt a NAV? (tudásbázis)
Sziasztok!
Én január 14.-én küldtem el elektronikusan. Van valaki, aki hasonló időben, vagy netán előbb beadta?
Másik, hogy nem tud valaki csúszásról mint a múltkor?:)
Gondolod, hogy az APEH ilyen gyors lenne?
Majd január végén, vagy febr.elején.
Új év új bevallás .!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A nyomtatvány fent van már az Apeh oldalán nem tudjátok?
Azt mindenki tanulja meg! Nagyon Fontos!!!!
Bármilyen levelet/okmányt/bevallást bármely hivatalnak bead, mindenről legyen másolat.
Még akkor is képesek letagadni ( azt állitani nem vették át ) ha személyesen adod le, és rajta van a bélyegző hogy átvették.
NEm kaptál semmi értesitést?
Valószinüleg nem jó a bevallásod, vagy van valamilyen tartozásod.
De az is előfordul, hogy az elejét nem töltötted ki.
Pl Bankszámlára kéred-bankszámlát, vagy postai uton, akkor a cimet.
Ha postai uton kérted, akkor előfordul, hogy nem voltál otthon amikor kézbesitették, nem kaptad meg az értesitést, és akkor a posta visszaküldi.
Sok-sok minden lehet a probléma.Ezt kivülről nem lehet megmondani.
Hivd fel/ de inkább személyesen menj be, ha van időd/ az ügyfélszolgálatra a saját példányoddal és segiteni fognak.
akkor sem értem mi az oka? pofára megy kinek utalnak?
Mert biztos nem arról van szó,hogy a kis pénzeket küldik ki mert az egyik ismerősöm közel 50 ezret kapott vissza, a másik meg csak 5 ezret.
Nekem a kettő között van.
Az igaz hogy határidő napján adtam be, de beadtam!
Akkor nem csak én nem kaptam meg?
A nevetséges az hogy körülöttem már mindenki megkapta, még az is akinek pótolnia kellet néhány dolgot késöbb!
Csak azt nem tudom fizetnek e késedelmi kamatot?
További ajánlott fórumok:
- Lakáshitel utáni adóvisszatérítés
- Hány nap után utalja ki a NAV az adóvisszatérítést?
- Ha a SZJA bevallásomat márc. 1-je előtt adtam fel, akkor is érvényes a 30 napos adóvisszafizetés, vagy csak márc. 1. utántól számítják? Kösz
- Hány évig igényelhető adóvisszatérítés OTP-s lakás után?
- GYED extrára vagyok jogosult visszamenőlegesen, mennyi idő után utalják?
- 4 éve nyitott önkéntes nyugdíjpénztári számlát mikor lehet megszüntetni, hogy az adóvisszatérítést ne kelljen visszafizetni?