Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Ha jár vissza adóvisszatérítés, hány nap után utalja vissza azt a NAV? (tudásbázis)
Énis Februá 4-én adtam le és semmi!!!!!!
Újpesten kapott már valaki postai uton???
Hát nem jött meg a pénzem pedig már letelt a 30 nap.Február 4-én adtam le.Nagyon csalodot vagyok:(Nektek hány nap után jöt meg a pénz??
hát szerintem csak jövő héten kapod meg sajna.én tegnap kaptam meg!!! 02.07-én adtam le személyesen.ha te postán küldted akkor számolj rá+2 napot mire megkapják,és onnan ketyeg a 30.nap..
Most irtam egy emailt de szertintem válaszra sem fognak méltatni telefonon sem érhetők el..
Ja azok de legalább megkaptad..én meg várhatok még ki tudja mikor....most jön a hosszú hétvége az 4 nap:(
Alig küldtem el a hozzászólást, csengetett a postás. Hozta a pénzem.
Csakhogy én a bankszámlára kértem!!!! Direkt.
Aranyosak ugye?
Egyetértek veled....én már a 30 napnál tartok és nagyon kellene a pénz...de ha én tartozok 1 nap múlva már jön a felszólitás:(
Érdekes a dolog...
Ügyfélkapus vagyok, tehát megnéztem a folyószámlám.
03.08-án rákönyvelték a kiutalást.
Bankszámlára kértem. Hétköznap van, nem hétvége, és még kedd (8.-a) óta nem jött meg a pénzem.
De ha én nem fizetek nekik időre, akkor jön a feketeleves..... (02.04-én küldtem el az ügyfélkapun)
Most néztem a gépet nincs rajta pénz:(Ma még utalhatják vagy esteleg holnap?
Reggel vagy nap közben is utalnak ill. szombaton?
Ha személyesen viszed be,onnan számolják a 30 napot.
Ha postán adod fel,akkor a beérkezés napjától számolják a 30 napot.(tehát feladás + 2-3 nap)
Március 1-től kezdődik a kifizetés(kivétel elektronikus feladás,az február 1).
február 7-én adtam postára,ma jött meg a számlámra.
Kitartást!
Sziasztok!Én feb-4 én adtam fel a postán a mai napig nem érkezet meg.Szerintetek mikor jön meg.Ja próbáltam telefonon érdeklödni de valami kódót kérnek .TISZTA vicc az egész.De amikor le kell vonni a füziböl az milyen gyorsan megy nekik.
Megjött a pénz nekem is!!!!!!!!!!!!
De jó!!!Mikor jött meg??Hánykor??Na akkor szerintem bizti megkapom holnap
Szia nekem ma megjött a pénz!!!! remélem te is megkapod holnap!!!!
Ha megérkezik a pénz megírom nektek.Én Pest megyei vagyok.
Én úgy tudom a postára adás napjától számitják a 30 napot..
Sziasztok,
február 9-én postára téve,11-én érkezett meg az APEH-hoz.Postán kértem a pénzt remélem jövő héten megérkezik.A Pest-Mwgyei APEH elég szófukar,alig akartak felvilágosítást adni.
nem tudom. de ha én kapok,majd írok neked!!!
De lehet ez megyefüggő hogy utalják.De lehet én csak jövő héten kapom meg.
Hajdú-Biharban kapott már valaki idöben vissza?
Lehet az utalás megyénként függ nem???Valaki olvastam pont a 30.napon mgkapta.
Nekem sem:)De remélem megkapjuk a héten
igen jön sms.de még nem jött!!!hát neked?
febr.10.-én adtam fel és még semmi,holnap lesz 30. nap ha nem kapom holnap meg akkor csak 16.-án a 36 napon ...szivás lesz
További ajánlott fórumok: