Ha fiatalabb a pasim....zavaró? (beszélgetés)
Van olyan ismerösőm ahol 8 évvel fiatalabb a pasi. Köszönik szépen jól vannak, már vagy 10 éve.
Az ellenkezőjére is láttam példát. ötveneses pasi, huszonéves lány. Ez így nagyon rosszul hangzik, de a csaj az akinek több pénze van. A személyiségük pedig hihetetlenül egymáshoz passzol. Szerintem egy kapcsolat müködhet így is, úgy is. Nem a korkülönbségen múlik. Persze nem tudom mi van akkor amikor már tényleg megöregszik az egyik fél, a másik pedig nem. Esetleg az idősebb már nem kívánja a szexet a párja viszont igen.
Korkülönbség?
Szerintem ez nagyon egyéni dolog.Attól függ ki milyen személyiség.Vannak korvén fiatalok és örökifjú idősebbek.A korkülönbség két emberen múlik és azon hogy nekik mi a jó.Nekem volt már 14 évvel idősebb férjem és nem a korkülönbség miatt váltunk el.Volt 10 évvel fiatalabb fiúm és nagyon jól működött.Szóval nem a kor számít,bár a nagyon sok különbségnél vannak kultúrális és egyéb szokásbeli különbségek,neveltetés miegymás ami akadály lehet,de le lehet kűzdeni.
Azért a nagyon gazdag 60-as pasinak biztosan nem szerelemből van 20-as barátnője,akármit is mondanak.Ilyen kapcsolatom is volt,higgyétek el borzasztó!Akátmilyen jól tartja magát,egy hatvanas ember az hatvanas és gyomor kell hozzá!Ezt nem azért írom hogy bántsam az idősebbeket,mert én sem vagyok már fiatal,hanem azért hogy legyünk észnél!
Az én férjem 2 év 2 hónappal fiatalabb nálam, de nem látni köztünk, hogy én vagyok az idősebb, mert hál' Istennek fiatalos géneket örököltem.
Ami tizenévesen zavart, hogy 5 évvel fiatalabbnak látszom, így 30 körül, már jól jön.
Nekem akkor zavaró a korkülönbség, ha szinte az anyjának lehetne nézni az illetőt, de ha boldogok, felőlem lehet 20 évvel is idősebb a nő.
Engem zavarna ha fiatalabb, ha idősebb pasim lenne!
Fúú! Még belegondolni is rossz! :-)))
szia !
Amikor a szerelem , mar nem lobog , akkor ugyanaz a problema az egykoruak között is ! Nezd , szerintem ha 1-harminc eves pasit zavar a korkulömbseg , akkor az szoba se all 1 40-es 50-es vagy 60-as növel , egyalltalan eszebe sem jut plane hogy udvaroljon !
Az is termeszetes hogy a nagy korkulömbseg 2-ember között a szerelemben ritkasag ! De muködik ! En is az egykoruak között gondolom azt hogy legjobb az esely az "örök" boldogsagra , de az elet nem ilyen egyszeru , sokszor rendkivul , kulönös parositas nagyon boldog tud lenni ! Mig az elfogadott , nem kibeszelt stb szetesik ! Ugyebar az ember nem tudja "elhatarozni" hogy kit szeret meg , es miert ? ! A szerelem az csak jön az ember eletebe es fogalmunk nincs , hogy mi az ami langragyujtotta , szerintem.
:)
este gyönyörü mert sok rajta a vakolat!
aztán amikor reggel meglátja az ember úgy néz ki mint a windszörny!
... mondjuk a kedvesem mindig reggel kócosan álmosan hunyorogva a legszebb minden festék és vakolat nélkül.
nyami!
azt hiszem megnézem a netpincért!