Ha a Horváth tengerpartra szeretnék pár napra menni, milyen hasznos és praktikus tanácsot tudtok adni? (tudásbázis)
Nem akarok senkit lebeszélni,de annyian dicsérték/dicsérik és nekem hatalmas csalódás volt.Pedig 2-szer is kimentünk,mert először azt hittük talán mi mentünk rossz helyre.Ráadásul kocsival voltunk,tehát nem az volt,hogy egy üdülő helyet nem találtunk jónak,hanem vagy 10-et...az,hogy a tengerbe csak akkor tudsz bemenn ha van olyan gumi cipőd,mert különben szétszúrja a talpad a rengeteg tengeri sün,csak egy dolog.De sok helyen az sem ér sokat,mert egy nagyobb hullám meglök és már bele is tenyereltél,ültél.Tele van sziklákkal ráadásul.
Ami használhatóbb rész mert mondjuk szállodák épültek a tövébe és a szálloda rendben próbálja tartani a partot,az meg olyan tömött,hogy a heringek az olajos dobozba effekt simán megvan.Na meg én nem rajongok a kavicsos tenger partért,persze ez az én egyéni szociális problémám,de sok utazási katalógusban volt,hogy tele van Horvát ország homokos tenger partokkal.Ez még az első utunknál volt.Nos azóta felvilágosítottak,hogy az valójában a homokos alatt a horvátok a kavicsosat értik...Jah,hát nem baj az,csak ezt mondhatták volna,mert én homokos tenger part alatt azt értem ami Görögországban van...
Ebben is béna vagyok,mert a saját hozzászólásomra válaszoltam :-((
Mentségemre legyen mondva : a lány itt ugrál a nyakamban :-))
Ti azután gyorsak vagytok :-))
Hát én már csak ilyen műveletlen vagyok de köszi,h kijavítottál :-))
Miért ne menjünk?????
Kocsival mennénk,5 éves gyerekkel.Hol érdemes megszállni ,mit érdemes vinni,a gyümölcs meg az étel mennyivel drágább...
Köszi aki válaszol :-)
Azt,hogy ne menj inkább!de ez csak az én véleményem.
Egyébként ami nagyon hasznos az a gumi cipő/papucs amit a tengerben tudsz viselni,mert különben szét fogják szúrni a lábad a tengeri sünök!
innivalót vigyetek, amennyit tudtok, elég drága...főleg a pia, de az üdítők is...
összességében sem olcsó semmi, néhány tartós konzerv, ilyesmi nem árt ha van...
További ajánlott fórumok:
- A kádárkockákat anno tényleg praktikusnak és "élhetőnek" tartották? Mi lesz ma a sorsuk?
- Tusolsz, vagy fürdesz? Mi a praktikusabb 50 felett?
- Milyen finomságot szoktatok készíteni ha vendéget vártok? Igazán finom receptek ide jöjjetek! Gyors, praktikus, és igazán finom recepteket..
- A praktikus kötényruha hova tűnt a divatból?
- Miért vágyakozik az emberek nagy része a tengerpartra?
- Van előszobád, praktikusnak tartod, vagy feleslegesnek?