Ha a férfi akaratos (beszélgetés)
Lanyok,
ma delutan anyummal nagyot setaltunk, fagyiztunk es dumcsiztunk. Kocsi nuku, gyalog jartuk be megint a kornyeket, miutan az elinteznivalom megvolt. Egyetlen karos szenvedelyem a hintazas, nagyon jo volt. Sokan azt gondoljak otthon, hogy iszom es dohanyzom, talan meg drogozom is. Pedig nem! Cigit tizenevesen a padlason kiprobalva szivtam el, italt az utobbi idoben mar visszafogtam...
Parom pedig onfelaldozo! Ha a szukseg ugy kivanja, bevallal olyat, amit egy svajci bevallal. Szavat adva, holtbiztosan. Ha mar egy szigoru nemzet, legyen a hazajuk fia is szavahiheto es meresz!
Bocsi, de nem derült ki számomra, hogy ez az ismeretség párkapcsolatot jelent? Mert akkor menekülj!
Miből ered ez az önfejűség-idősebb tőled, anyagilag függesz tőle, vagy ő egy agglegény önálló egzisztenciával? Vagy csak egyszerűen ilyen a felfogása, hogy asszonynak ksss! De akármelyik is igaz rá:MENEKÜLJ! Ilyen ember még barátnak sem jó!
13 eve ismerem a paromat, aki rendkivul makacs es rendithetetlen. Nehany dologban idegesitoen aprolekos es piperkoc, de ezzel parhuzamosan a donteseiben, elhatarozasaiban rendithetetlen. Nekem mint nonek az alazat jut, az elfogadas. Az eletunk donto kerdeseiben MINDIG o mondta es mondja ki a donto szot, akar megfenyegetessel is. Egyszerre tud jo lenni es ijesztoen felelmetes. Rugalmatlan kockafeju.
A rengeteg vita miatt csak a tavkapcsolat johet szoba.
További ajánlott fórumok:
- Két éves kislányom egyre akaratosabb.Más anyukák ezt hogy küzdik le?
- Mit lehet kezdeni egy makacs, akaratos, öntörvényű férjjel?
- Nagyon akaratos a gyermekem, mit tanácsoltok?
- Kisfiam 1 éves, rettenetesen akaratos, gyakran hisztizik. Normális ez a viselkedés az ő korában, vagy valamit elrontottam?
- 9 éves lányom az utóbbi időben egyre szemtelenebb, akaratos, és visszabeszél. Tanácstalan vagyok
- Tetszik egy nő. Céltudatos akaratos vonzó talpraesett erős...