H1N1 oltás - pro és kontra (beszélgetés)
Ha valaki ezen a fórumon az oltás ellen voksol, hiába van a címében, hogy PRO ÉS KONTRA,annak rögtön a torkának ugranak.
Érdekes, az általam belinkelt cikket senki nem kommentálta... bár nem is fontos!
Nem beszélve arról, hogy nem én használtam "eszetlen, lelketlen, gonosz, szánalmas, szemét", stb szavakat :D
Na eeeez az abszolút nulla intelligencia.
Ha ennyi alapján elég lenne ítélkezni, akkor az egész világ ilyen lenne, mint ti.
Isten ments.
A véleményalkotásom pedig szabad, a topic címe is adott hozzá.
Az a bajod, hogy a férjedet a barátodnak neveztem? Elnézést, nem magoltam be az életed. Úgy értettem, hogy a férjed barátját. Boccs.
Tőlem aztán mondhatsz, ammit akarsz rám, attól még nem vagyok az...HISZEN NEM IS ISMERSZ :)
És épp ezért, ha ilyet írsz, Magad minősíted.
Milyen barátom barátját?? mit olvasol te mondd????
A legjobb barátunk..a férjem legjobb barátja...de tudod, mit?? Nem számít..lelketlen, és gonosz vagy:(
Nekem elég az, amit én megtudtam.
A szavazásodra ezt írtam a beszélgessünk a szav. témájáról fórumon:
Mi alapján döntöttél H1N1 oltás mellett vagy ellen?
Ellen, és önmagam hoztam meg a döntést, de megerősítésként rengeteg orvos véleményét kértem ki erről. HáziorvosOK, szakorvosOK, általános orvosOK, még oltópontos orvosOKét is, és professzorét is, ezen kívül ismerősön keresztül további orvosokét. Nagyon sok közül egy orvos volt a döntésem ellen.
Ennyi volt csak.
:D most is csak a hozzászólásom elküldése után olvastam ezt a következőt.
Miért csalódtál bennem? Nem ismertük egymást soha, csak szimpátia volt. Az meg nem baj.
Miért szégyellném magam? Mert elvonatkoztattam?
Ha az én családomban történne, akkor nyílván megviselne, ez egyértelmű, de TUDOM, hogy "benne van a pakliban" ez is. Sajnálom a barátod barátját, mint írtam. A stílusodra nem reagálok, mert közömbös.
Hogyne lenne értelme, attól mert számodra nem jelent semmit.
= aki már elért annyit (amit előtte írtam), az már nem olyan, mint a többi orvos, akinek pl. meg kell húznia magát. Írnék konkrétumot, de nem teszem.
"Aki már elért annyit, az már nem olyan, mint a többi."
A mondatodnak semmi értelme.
Egyébként meg minél többet elért egy orvos, annál inkább belátja, hogy létezik az orvostudománytól független, fölöttes erő.
Baromijókedv, akkor ő most hanyadik, az 59.?
Mert a számot kell sajnos nézni. Egy 10milliós országban 7 hónap alatt. Attól függetlenül, hogy veszteség.