H1N1 oltás - pro és kontra (beszélgetés)
A férjem orvos, neurológus. Van egy 21 hónapos lányunk...Van egy pár orvos barátunk, közöttük gyerekorvosok, neonatológus, gyermekkórházi osztályvezető, olyan is aki a gyermekkori fertőző betegségekkel foglalkozik. Sőt gyermek intenziven dolgozó is van...A férjem egyetemi legjobb barátja gyerekorvos!!! Nem képzeled, hogy nem kérdeztünk végig minden ismerősünket, hogy szerinte mia helyes??? Mit tesznek a kórházi osztályokon???? Mi a véleményük????
Ennyi... de ez a fórum már nagyon kimeritette ezt a témát... nem hiszem, hogy bárkinek az álláspontja, gondolkodása bármit is változna!
További szép napot mindenkinek!
Egyetértek, kiszólt a lyuk a gödörből :-D
Mi tuti nem adatjuk be, és úgy járunk ide beszélgetni az oltásról. Viszont akiben már benne van, az jön ide nyugtatgatni magát, pedig annak aztán, aki beoltatta magát, igazán "nem kéne" már még ezzel is foglalkoznia :)))) De ha jó kis kapaszkodó, akkor hadd csinálják, egy kis szórakozás és szín a napjainkba.
Kedves Talian!
Ezt nagyon nem találtad el..már ha rólam is írsz:) Egyáltalán nem volt, és nem is lesz bennem kétkedés az oltást illetően. Nem bújom a cikkeket, nem kérdezek meg 1000 embert..egyszerűen beoltattam magam, és a családom, és ennyi!-:) Én maximálisan nyugodt vagyok! Ha nem lennék, az én írásaimmal lenne tele ez a fórum-:)
Üdv:BJ
Nekem meg az az érzésem, mintha az "oltáspártiknak" fizetnének a kampányért.
Ezen a fórumon a nem oltottak voltak már ostobák, felelőtlenek...stb.
Ami viszont tény, hogy az Európa Tanács vizsgálatot indít, mert felmerült a gyanú, hogy felesleges pánikkeltés volt az egész.
Én ennek a vizsgálatnak az eredményét várom.
Nem baj, Tündér...ezen ne aggódj! Ha nem, hát nem..ők tudják, mit csinálnak, ezen aztán felesleges lovagolni:)
Önmagukat nyugtatják, ezért mindenhonnan önigazolást várnak..s abba kapaszkodnak bele, aki egy véleményen van velük.Egy időre megnyugszanak, aztán újból fellángol bennük a félelem..ezért tovább kutakodnak!
Röviden ennyi!:)
Kókuszdió ellen sajnos nincs védőoltás.
"MÉLYVÍZ CSAK ÚSZÓKNAK" tábla és úszómester viszont van, végül is teljesen feleslegesen, elvégre "csak" ezer áldozat van évente.
Már ne haragudj, de ezt miből következtetted ki?
Hol olvastál hasonlót?
én is csodálom, teljesen felesleges, bármit is bizonygatni...
Most igen morbid lesz amit kérdezek:
Most vajon mit szeretnének az ellenzők? Hogy akik beadatták az oltást, azok fetrengjenek borzalmas mellákhatásoktól??? Vagy legyenek nyomorékok, bénuljanak le???? Akkor mi lesz, elégedetten hátradöltök, "mi megmondtuk " felkiáltással????
Hello,
POTEMIX című férfierő növelő gyógyszer mellékhatásaként több mint 200 férfi halt meg 2009-ben. Hallottál erről? Persze, hogy nem.
No comment.
FT
"* a WHO hiteles adatai szerint madárinfluenzában eddig összesen 262 fő halt meg a világon!
* kb. 4000 fő hal meg évente a világon abban, hogy kókuszdió esik a fejére!
* kb. 1000 ember fullad bele évente a saját úszómedencéjébe!
* a sertésinfluenzába eddig összesen 600-an haltak meg a világon (hozzávetőleges adat - WHO)
* szezonális influenzában és annak szövődményeiben évente átlagosan 8000 fő hal meg a világon!
* orvosi műhibákban, gyógyszertúladagolásban, gyógyszerek mellékhatásaiban és védőoltások mellékhatásaiban évente csak az Egyesült Államokban 250 000 (kettőszázötvenezer!!!) ember hal meg!
forrás:
A fentit szöveget úgy tettem ide egy másik fórumból, hogy ellenőriztem az eredeti, angolnyelvű forrást szóról szóra.
Akinek van füle, hallja! - nem kissebb ember mondta, mint Jézus.
Aki ezek után is a a fórum témán agyal, az vessen magára.
----------
Picit más, de ugyan ott vagyunk: éppen most mondja a TV, hogy lenyúlják az internetes vásárlók bankszámláját.
Nem értitek meg, hogy csak azért nincs még a te bankszámlád lenyúlva - ha egyszer is feltetted a netre -, mert éppen nem akarják?
FT
Pontosan mostanra, január közepére jelezték a H1N1 második óriási hullámát. (az elsőt múlt december közepére jelezték - nem jött be, hál' Isten)
Falus Úr mondja, hogy lesz egy harmadik és negyedik hulláma is, és már dolgoznak az új vakcinán. (Abszulút nem zavarja, hogy eddig soha nem volt igaza.)
Annyi havi fizetésért én is kijelenteném, Totya2, hogy lesz egy 5. hullám 2011 Húsvétkor. Lehet ijedezni!
Ne legyetek már gyerekek!!
FT
"Ez a saját szégyened, hogy próbálsz mindenre valamit kitalálni, a magad megnyugtatására, semmiféle hozzáértéssel."
IGSZ-hez irányult hsz-ed pontosan olyan, mintha magadról írtál volna.
Mért beszélgetsz órákon át orvosokkal az oltásról, s főleg egy oltóközpontban..mért mentél oda?:)
Mért kell neked folyamatosan a megerősítés, hogy nem jó az oltás? Hány szakembert kérdeztél már ki? Nem fáradtál még bele?-:)
Komolyan mondom, ez már valamiféle fanatizmus.
Állandóan önmagadat kell igazolnod, hogy jól döntöttél-e-:) Fárasztó lehet!-:)