H1N1 oltás - pro és kontra (beszélgetés)
Szia Talian35.
Meglehet tudni hol a blogja, hogy lehet oda jutni.
Segítségével csökkenthetők azok a milliárdos költségek, amelyek az elmulasztott gyógyszerszedés kísérőjelenségeként évente jelentkeznek"
De legalább megmenekül a gyógyszer mellékhatásaitól :-)
A kormánytisztviselőkről szóló törvény hatályba lépése után elsőként az országos tiszti főorvost menesztették. Az új jogszabály szerint Falus Ferencnek kéthavi felmentési idő jár, ha egy nappal korábban küldik el, akkor nyolchavi illette volna meg. Így bruttó 16 millió forint helyett közel 10 millióval kell beérnie.
ikszdé...
És ugye anno jött a chippes elmélet mindenki lehuzta mekkora baromság az egész -nos én ebben sem lennék biztos a mai technikai tudással már simán megoldható -
És ki tudja még mire képes a mai tudás -itt olyan dolgokra gondolok amit nem árulnak el ,csak kiszivárog innen -onnan majd ebből összeesküvés elméleteket gyártanak -de pár éven belül már valosággá vállik .....
Á, ez semmi. Nekem az tetszett, amikor amatőrnek nevezte saját meg :-D
Ilyen erővel Te vagy én is beülhetünk az ANTSZ élére, elvégre mi is amatőrök vagyunk :-DDDD
Nem ő nem távozott :)
Falus el is mehet...hitelét vesztette, épp ezért dobnak be egy másikat, talán vele még lehet kaszálni. Jajj, megint ez :D
Szia!
IGSZ nem távozott, itt van, csak más néven!
Nem engedik, legalábbis itthon biztosan nem :-)
Olvass(unk) külföldi oldalakat! :-)
Amúgy kiváncsi leszek hogy ősszel jön-e az új kampány Falus utódjával :-D Persze most más van teritéken, lehet, nincs is idejük a virussal foglalkozni :-)))))
6 hónapra börtönbe zárták a professzort, aki meghamisította a Pfizer gyógyszerkutatási eredményeit.....
Az jó. Nekem elsejétől bárányhimlős a gyerek és pont egy másik gyerek is ott volt amikor mentünk be oldalt, ez a kisfiú amúgy csoporttárs az oviban.
Szóval együtt hívott be minket és a kislányom testén a lábán kívül elég sok, a hátán 100 körüli pötty volt, a kisfiúén pedig nagyon kevés, bár rajta csak épp akkor jelentkeztek, nekünk is úgy kezdődött.
Szóval a kisfiú korábban megkapta a bárányhimlő elleni védőoltást, erre a doki elkezdte dícsérni, hogy neki csak ennyi lesz az egész, nem lesz durvább mivel megkapták az oltást.
Könyörgöm?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! Egyáltalán, ha megkapta az oltást, hogy lehetett bárányhimlős?! Ennyit azokról a szutykokról, itt írtam, hogy csak 50-70%-ban védenek, hivatalosan! Csak ezt nem mondják, vagy elferdítik! Erre csak azt mondta a doki, hogy pechesek mert pont benne voltak abban a 10%-ban. Persze, 10%-ban...jó az 30-50-nek is.