Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Gyülölöm a testvéremet mit tegyek? fórum

Gyülölöm a testvéremet mit tegyek? (beszélgetés)

1 2 3 4
40. Molyka (válaszként erre: 1. - Anika31)
2011. júl. 6. 12:32

Eléggé fura ez a kérdés számomra. Ha ez lenne a testvéreddel az utolsó nap, amit eltölthetsz, akkor is így vélekednél, hogy gyűlölöd? Mondjuk tudnád, hogy holnap lezuhan a repülőgép amin utazik és meghal???

Vigyázz a szavakkal, és ezt gondold át még egyszer szerintem.

39. Kalomoira (válaszként erre: 33. - Mamcili)
2011. júl. 6. 12:32

Én azt tudom, hogy nagyon szeretem a nővérem :-)

Voltak eget verő vitáink, beszéltünk egymással elég csúnyán (amióta tényleg felnőttünk nem) és még is ha baj van egyből hívjuka másikat és ha öröm akkor is.....ő nekem nagyon fontos ember..

38. 47c83fb9f3 (válaszként erre: 29. - Bnedora)
2011. júl. 6. 12:31
A gyűlölet alapjáraton is rombol...olyan árat fizet érte, amihez képest elörpül az 50 rugó:)
2011. júl. 6. 12:30
Mamcili, 50 ezer FT a mai világban semmi, lósz.t sem ér! De ha neked az egy vagyon , akkor érthető :) Holmi 50 ezer Ft-ért nem kéne a testvérünket gyűlölni!
36. 47c83fb9f3 (válaszként erre: 29. - Bnedora)
2011. júl. 6. 12:28
ugyan. 50eFt-ért akkor sem csinálok problémát, ha egy fikllérem nincs.Ráadásul saját testvérrel.
35. anyuccci (válaszként erre: 32. - Kalomoira)

Nem mondanám egészen normálisnak.Azt hiszi hogy ő a család szeme fénye és Neki mindent lehet,mert ő az idősebb....

Nekem nem hiányzik,mert ha találkozunk állandóan csak panaszkodik.de mindenkinek.Szereti ha sajnálják...

gondolom, a testvéred nem a játékteremben félkarú rablózza el a pénzt, szóval talán gondold át, mennyire van rászorulva, meg hogy te mennyire vagy rászorulva.

amikor az ember kölcsönad, azt csak úgy szabad, ha el tudja fogadni, hogy esetleg nem kapja vissza. ellenkező esetben nem kell kölcsönadni

2011. júl. 6. 12:26

de miért nem szeretik egymást a testvérek?

ti beszélgettetek már erről a testvérekkel?

Én igen és meglepő dolgokra jöttem rá...

azóta elfogadom őket olyannak amilyenek...

Nem bántjuk azóta egymást, ha kell és tudunk segítünk egymásnak...

Egyébként mindenki éli az életét.

32. Kalomoira (válaszként erre: 30. - Anyuccci)
2011. júl. 6. 12:25
Mondjuk az ilyennek az agyával baj van...
2011. júl. 6. 12:24

Szerintem az emberek amikor ilyet hallanak szeretnek elszörnyűlködni, holott miért lenne törvény szerű, hogy aki a rokonunk azt szeretni kell?

Én szerencsésnek mondhatom magam, szüleim, nővérem, nagyon szeretnek és én is őket + persze nagyszüleim is ide tartoznak. De vanna más rokonok akiket ugyan nem gyűlölök de nem szeretek. Miért ne lehetne sajnálatos módon az embernek rossz és igen ennyire rossz a kapcsolata a tesójával? Ez nem vér függő.....persze nem jó dolog de nem lehetetlen...

Apukám szegény azt is megélte, hogy rá köszönt a tesójára és az meg elment mellette...szörnyű de van ilyen hozzá teszem köztük nem volt vita vagy ilyesmi, egyszerűen ez egy ilyen ember lett.

A párom családjában meg az egyik nagymama az aki igaz nem gyűlöl elvileg senkit, de voltak már olyan kijelentései és tettei amik vérlázítóak és gyálöletről árulkodnak. Nem hiszem, hogy minden esetben túl kell misztifikálni a rokoni szálakat, ez az amit nem tudunk megválogatni sajnos.

2011. júl. 6. 12:21

Pénzért gyűlölködni??

Na azért én tutira nem tudnám utálni a tesómat.Viszont én sem szeretem,de Nekem meg is van az okom rá.A nővérem kiskorom óta utál engem.Ezt nem is tagadja és tesz is ellenem rendesen.Csak hogy egy igazán durvát mondjak,most volt apukám temetése és anyum mellett álltam.Ő oda jött és egész egyszerűen arrébb lökött engem...

Plusz tudta nagyon jól hogy én csak egy éjszakát töltök anyunál ő meg 2 hete.Még sem engedte hogy anyuval aludjak.Közölte az az ő helye...

Én nem azt mondom hogy gyűlölöm.De nem szeretem és tudomást sem veszek Róla.Hál Istennek ő az ország másik végében lakik.

29. bnedora (válaszként erre: 28. - 47c83fb9f3)
2011. júl. 6. 12:20
Lehet, hogy ez az utolsó csepp a pohárban. Honnan tudod, hogy még mi történt köztünk.
28. 47c83fb9f3 (válaszként erre: 20. - Anika31)
2011. júl. 6. 12:19

50eFt-ért csinálod, és érzed ezt?:XDDDDDDDD

na hagyjuk...

2011. júl. 6. 12:18
Én az öcsémnek nagyon sokszor adtam pénzt és soha nem kértem vissza. Persze volt olyan is, amikor meg voltam szorulva, ő adott és nem kérte vissza. Szerintem ez így természetes. Ő egy olyan ember az életemben, akire bármikor, bármilyen körülmények között vakon számíthatok.
2011. júl. 6. 12:16

ohóó tudnád az én bátyám nekem mennyivel tartozik..:D

de mit mondjak, ezen nem érdemes gyülölködni. komolyan.

2011. júl. 6. 12:15
Pedig lehet gyűlölni....
2011. júl. 6. 12:14

hát nekem 50 ezer egy vagyon...

de jó hogy neked nem az

ne gondolj rá haraggal, kérd meg ha másként nem megy adja meg havi részletekbe...

Mond el hogy kölcsön kérte, és neked arra szükséged van, ezt meg kell hogy értse...

Ne haragudj rá mert az nem jó tanácsadó...

Bocsájts meg neki, mert lehet úgy van vele, ahogy te nem is gondolod, próbáld meg a szeretet erejével hatni rá...

2011. júl. 6. 12:09
azt is fogom csinálni már nem érdekel legyen vele boldog!
2011. júl. 6. 12:08
50 ezer???? Az lópikula! Azt hittem sokkal többel tartozik! Hagyd a fenébe, hiszen a testvéred!
21. c3e28a071f (válaszként erre: 16. - Anyuci macuci)
2011. júl. 6. 12:07
:)))
2011. júl. 6. 12:06
50000ft al tartozik! és azt alkarja 1000ft al megadni!
2011. júl. 6. 12:05
Ja, hogy ilyen kis összegről van szó! Ha a testvérem több mint 1 millióval tartozna, az sem érdekelne, mivel a testvérem!
2011. júl. 6. 12:02
már azt is mondtam neki és ö azt mondtam ,hogy 1000ft al adja meg jó jó ha nem akkor nem ! nem is alkarja megadni szerintem!
2011. júl. 6. 12:01
És mennyivel tartozik, hogy ennyire haragszol rá? Ha nekem tartozna, én csak legyintenék egyet, hiszen tudom, hogy jó helyen van a pénzem, nem idegennél!
16. Anyuci macuci (válaszként erre: 11. - C3e28a071f)
2011. júl. 6. 12:00

Biztos nem gondoltad komolyan,de akkor sem volt valami szép. Mondjuk egy smiley-t tehettél volna utána. :)

Persze a kérdés sem túl szép.

15. 4fbd4b2862 (válaszként erre: 12. - Anika31)
2011. júl. 6. 11:59
Mond neki,hogy akkor legalább,ha nem is egy összegben,de részletenként próbálja megadni!
2011. júl. 6. 11:57
Én a szomszédomat gyűlölöm, de nagyon! :D Megis fogom egyszer mérgezni! Megkínálom kajával, amiben kőkemény méreg lesz XD
Én sem mindig vagyok jóba a tesómmal,de gyűlölni...mármaga szó is gonosz....Mi az oka ennek a gyűlöletnek?
na jó nem gyűlölöm csak nagyon haragszom rá, mert tartozik fél éve pénzemmel és még most sem adta meg! és még ö van megsértődve! és tudja hogy nekem is szükségem van a pénzre 3 gyerek mellet!
11. c3e28a071f (válaszként erre: 8. - Anyuci macuci)
2011. júl. 6. 11:56

gondolod komolyan írtam???

miért a kérdés nem durva??

1 2 3 4

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook