Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Gyötrődöm, mert szerelmes vagyok... fórum

Gyötrődöm, mert szerelmes vagyok... (beszélgetés)

1 2 3
2013. szept. 24. 12:27
BOLDOGSÁG!? Számomra már csak álom. Tiszta szívből még mindig szeretem,nem tudom magamban lezárni,nem tudom gyűlölni,talán okkal választotta a feleségét és a gyerekét,nem tudom,de borzasztóan fáj. És igen kedves KatJudit lehet így élni,le lehet mondani minden boldogságról,a gyerekért vagy az anyagi problémák miatt,vagy a másik fél sajnálata miatt.Melyik szülő szeretné ha a gyereke nélkülözné az alapvető dolgokat?
2013. szept. 24. 12:27
A lakásunkon hitel ezért Ő ezt törlesztette gyerektartás helyett. Minimálbérből albérletben gyerekkel semmi segítség nélkül,itt kezdet már összeomlani a világ körülöttem. Az égből csőpánt nagy szerelmemnek hitt férfival közöltem válaszon a családja vagy köztem. Persze én voltam a nagy ő,de nem tett semmit.Ügy alakítottam a dolgokat,hogy a felesége megtudja mi van köztünk. Amikor kiderült,mindent tagadott az elején,ettől még inkább dühbe kerültem és bizonyítékokkal bombáztam a feleségét. Aminek az lett a vége,hogy feljelentettek,így egy per van most a nyakamban.Ez az idő alatt a férjem napi szinten könyörgőt,sírt és kért hogy térjek vissza mert gyökerestől megváltozik,ebből egy életre tanult és folyton a fejemhez vágta,,látod a másik,hogy el bánt veled,,Összeomoltam,depressziós lettem,3 öngyilkossággal,elvesztettem a munkám,de nem kértem hogy visszajöhessek.De visszaköltöztem,semmi nem változott ugyan az az ember maradt,ami még rosszabb most van amit a szememre dobjon minden vitánál. A gyávaságomnak köszönhetem tovább szenvedek.
2013. szept. 24. 12:26
18 évesen mentem férjhez és 19 voltam a lányom születésekor.Rendesen elcsesztem az életem.Minden kívülálló szerint boldog család voltunk,de ez nem messze nem így volt.Soha nem voltam boldog.igen,úgy éreztem ezt a kapcsolatot mint két idegen. Míg felnőttem azt hittem talán ez így van rendjén,ilyen egy házasság. Mindig hiányzott valami....a lányom,a lakás volt a mindenem,de álmaimban mindig vártam valakire akinek fontos vagyok,szeret,és boldoga tesz. Találkoztam vkivel,elsőre a szavai,a szemme megragadott,összejöttünk.Lehet rólam bármit mondani,gondolni,tudtam nem helyes,de gyáva voltam válni felvállalni,hagytam magam sodródni és úgy éreztem végre a sors legszebb ajándékát kaptam. Ő is családos volt. Tudtam szerint az Ő házassága sem volt különb az enyémnél.3 és fél év után kiderült minden,a férjem megtalált egy smst. Elkésve de be ismertem mindent. Sírva,veszekedve mindent megpróbálva marasztalt,de én elköltöztem a lányommal. folytatom
2013. szept. 24. 12:20
Szerintem az egy normális élethelyzet, hogy kihűl egy kapcsolat, vagy hasonló történik. De azt gondolom, hogy ha annyira rossz a kapcsolatotok a férjeddel, akkor ezt ő is érzi. Üljetek le, beszéljétek meg, hogy itt a vége. Van neked más. Lehet, h neki is van. Mindenkinek kényelmesebb, ha legálisan folynak a dolgok..
3. pf01
2013. szept. 24. 12:20
Egyetlen percet se várj, cselekedj. Mindenre van megoldás! Egy életed van, légy boldog!
2013. szept. 24. 12:16

A lányom, lakás, hitel stb mind csak kifogás...

Lépj akkor nem fogsz gyötrődni...

2013. szept. 24. 12:11

Előzmény:

férj, gyerek, szerető.. a sorrend stimmel..

2 éve tart a viszonyom a szeretőmmel, előtte 8 évig ismertük egymást, kisebb nagyobb megszakításokkal. Tavaly újra felbukkant bevallotta hogy belémszeretett, ekkor jöttem rá én is hogy mióta megláttam belezúgtam :-)

A férjem nem tud semmit. Viszont nem vagyok benne biztos hogy neki nincs valakije, de nem érdekel.

Már a szeretőm újboli felbukkanása előtt (kb 3-4 éve) megromlott a viszonyunk, sokat veszekszünk, gyakorlatilag semmiben nem értünk egyet. (azért írom ezt le, mert nem a szeretőm miatt változott meg a helyzet).

minden nap van apróbb összeveszés, nagyon megváltoztunk, kihűlt a tűz kettőnk között. Lépni NEM tudok, a lányom, (előtte SOSE veszekszünk!!), lakás, hitel, stb miatt se.

Folyamatosan örlődök magamban, tudom h a kapcsolatunk romlásának én is oka vagyok, de úgy gondolom hogy ehhez két fél kell. Kihűlt a kapcsolatunk, és talán nem is akarom felmelegíteni. A férjem szerint a szex köztünk lapos mint az alföld. De tényleg nem kívánom (ő se engem kíván szerintem, csak az élvezetet..??), nem kívánom a testét, elhanyagolta magát, meghízott, nem figyel magára sajnos. Persze ez csak egy ok, ha szerelmes lennék nem zavarna.

A kedves hozzászólók válaszát már előre tudom, fogok kapni kioktatást, stb, de mégis ki kell írnom magamból.

Valaki volt/van ilyen helyzetben?

ui: sajnos elég ritkán vagyok netközelben, így azonnal nem mindig tudok reagálni a hozzászólásokra.

1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook