Gyötrődöm, mert szerelmes vagyok... (beszélgetés)
A lányom, lakás, hitel stb mind csak kifogás...
Lépj akkor nem fogsz gyötrődni...
Előzmény:
férj, gyerek, szerető.. a sorrend stimmel..
2 éve tart a viszonyom a szeretőmmel, előtte 8 évig ismertük egymást, kisebb nagyobb megszakításokkal. Tavaly újra felbukkant bevallotta hogy belémszeretett, ekkor jöttem rá én is hogy mióta megláttam belezúgtam :-)
A férjem nem tud semmit. Viszont nem vagyok benne biztos hogy neki nincs valakije, de nem érdekel.
Már a szeretőm újboli felbukkanása előtt (kb 3-4 éve) megromlott a viszonyunk, sokat veszekszünk, gyakorlatilag semmiben nem értünk egyet. (azért írom ezt le, mert nem a szeretőm miatt változott meg a helyzet).
minden nap van apróbb összeveszés, nagyon megváltoztunk, kihűlt a tűz kettőnk között. Lépni NEM tudok, a lányom, (előtte SOSE veszekszünk!!), lakás, hitel, stb miatt se.
Folyamatosan örlődök magamban, tudom h a kapcsolatunk romlásának én is oka vagyok, de úgy gondolom hogy ehhez két fél kell. Kihűlt a kapcsolatunk, és talán nem is akarom felmelegíteni. A férjem szerint a szex köztünk lapos mint az alföld. De tényleg nem kívánom (ő se engem kíván szerintem, csak az élvezetet..??), nem kívánom a testét, elhanyagolta magát, meghízott, nem figyel magára sajnos. Persze ez csak egy ok, ha szerelmes lennék nem zavarna.
A kedves hozzászólók válaszát már előre tudom, fogok kapni kioktatást, stb, de mégis ki kell írnom magamból.
Valaki volt/van ilyen helyzetben?
ui: sajnos elég ritkán vagyok netközelben, így azonnal nem mindig tudok reagálni a hozzászólásokra.
További ajánlott fórumok:
- Segítség! Szerelmes vagyok!
- Szerelmes vagyok egy nős férfiba...
- 22 évesen szerelmes vagyok egy 40 éves férfibe
- Teljesen kétségbe vagyok esve. Mit tennétek a helyemben? A lányom szerelmes egy nála 15 évvel idősebb férfibe.
- A feleségem szeretője vagyok, mert másba szerelmes, de engem sem tud elengedni
- Nem voltam képes lefeküdni egy fiúval, mert nem vagyok szerelmes