Gyomor bypass lefogyásra (beszélgetés)
Itt vagyok én a háttérben 😄 az egyik hogy szépen lassan de vezetek autót. A heten kb 1200 km.t 😄
De stabil vagyok. Nem jövök fel olyan sürun. A másik láttam most teljesen a prágai műtétek körül volt az érdeklődés és a téma amihez én nem sokat tudok hozza tenni. Maximum annyit hogy én nem tudom be vállalnám e nem a dm. Miatt hanem alapból hogy külföldön csináljak. Nem ertem mit mondanak stb... De persze megértem hogy van aki be vállalja mert tudom mikor nagyon szeretne az ember akkor mi a helyzet. A másik hogy egyelőre nem szaladnak a kg.ok lefele. 156 voltam műtéten 153.5 mikor ki jöttem s ma reggel voltam 152.5 . Annyi a különbség hogy kórházból kijöttem gyenge voltam ennyi súllyal most ugyanennyivel stabilabb és érősebb vagyok. De várom hogy induljon le fele addig nem tudok nagy hirről be számolni 😄
Köszi Csaba!
Ez fontos infó volt,mert pont ezt a hülyeséget csináltam.Előtte 5x ettem a kicsit,azután áll a súlyom akkor csak 4x fogok.Ezzel meg nem tettem jót,ezek szerint.
További ajánlott fórumok:
- Kb. 1, 5 hónapja tartó szűnni nem nagyon akaró gyomorfájásra milyen nem orvosi alkalmazások léteznek amitől jól de legalábbis jobban leszek?
- Voltál-e már gyomortükrözésen a gastroenterológián?
- Volt már v.kinek gyomor vagy végbél tükrözése?Tapasztalatok?
- Ha már végképp semmi nem segít, végeztetnél gyomorgyűrű műtétet?
- Az én gyomor bypassom
- Bypass és Sleeve gyomorműtét tapasztalatok