Gyomor bypass lefogyásra (beszélgetés)
De jò lett volna ezt előbb tudni!😔
Nekem már mindjárt eljön az idő!😀
Sziasztok!
Szerintem ez egy nagyon szuper dolog. Ajánlom én is mindenkinek, aki még műtét előtt áll.
Én sajnos nem vettem részt ilyenen, persze az én műtétem nagyon gyorsan is jött, és ezért én elég nehezen viseltem. Sokat számított volna, ha részt tudtam volna venni egy ilyen felkészítésen.
Egy tag a csoportból :)
A műtéti időponttal rendelkezőknek ajánlom a következő eseményt:
Itt egyszerre 10 fővel beszélgetünk, és készítjük fel őket a műtétre.
Sziasztok!
Pár napja elég sok megkeresést kapok. Mindenkinek válaszolni fogok, azonban fontos megemlíteni, hogy a támogató csoport a műtéten már átesettek csoportja, aki még nem esett át a beavatkozáson, ne lepődjön meg, ha még nem adom hozzá. Ha a műtét előtt állsz a nyilvános facebook oldalunkon tudsz kérdezni, és információt kérni.
Nem tudom kommentálni 😄
Negyedet sem eszem súly meg marad egyelőre. Mikit haza érek hajnal 3tol délután 5ig melóból utána ki dőlök és a 10 km kerékpározás el marad 😄
Sokkoljalak benneteket? Leírom,hogy ma mit ettem :
Reggeli ( 6:00 ) 150 g sültcsülök 1 db graham kiflivel....dupla feherjeturmix
Délben ( 11:00 ) 1 egész sültcsirkecomb rizzsel és barackbefőttel
Uzsonna ( 14:00 ) : 3 szelet alakoros kenyér füstöltpulykacombbal
Uzsonna 2 (16:00 ): joghurtital
Korai bacsora (17:00 ): sültcsirkefelsőcom, rizs
Vacsora ( 19:00 ) : vajbabfözelek pörköltel - kis adag
Vacsora 2( 21:20 ) : görögdinnye
Folyadék bevitel : 0,5l magnéziumos ital, 2 x 0,5 l alkoholmentes radler,kb 1 l tiszta víz.
Mozgás : 10 km biciklizés, 1 óra séta, napi teendők+ 200 km levezetése, 10 x felhúztam magamat...súlyom 102.3 kg :-D
Időpontok a reggelin és a vacsora 2 kívül csak körülbeliek
Hamár ugyis el vagyok maradva,akkor most kérdeznék :)
A vitaminokat,hogy veszitek be? Van rengeteg,egyik nagyobb szem mint a másik,ráadásul a centrum kék tabletta halál savanyű 2 óráig rossz izű a szűm tőle. Mert ugye én ezeket most össze töröm darabokra teljesen. Mikortol lehet ezeket másképpen ? Köszönöm,
Szia Chefúr2,
próbáljátok a Czernon Szász Orsolyát megkeresni, ő is admin ott.
Andi
nekem is kulfoldon volt a mutétem ( szlovákiában lakok és magyarországon volt a mutétem ) tehát ez nemlehet probléma igaz megcsinálhattam volna csehországban is még nyelvi nehézség sem lett volna.
velem minden ok...talán csak annyi,hogy most nincs kedvem edzeni járni vagy a meleg miatt vagy kicsit szabadabra engedtem magamat. mától 4 x adagot fehérjét fogok bevinni ( kb 150 g fehérjepor most gymbeanos )a szervezetben mert megált az izomnovekedés és jobban oda kell figyelnem,hogy mit is fogok enni...nincs pacal és koromporkolt meg sult húsok...szigorúan csibemell, fehérjedús kaják, zoldségek és rengetek gyumolcs...beletudnék fulladni a dinnyébe és az oszibarackba.napi 10 km biciklizés azért megvan de tényleg lusta vagyok....
További ajánlott fórumok:
- Kb. 1, 5 hónapja tartó szűnni nem nagyon akaró gyomorfájásra milyen nem orvosi alkalmazások léteznek amitől jól de legalábbis jobban leszek?
- Voltál-e már gyomortükrözésen a gastroenterológián?
- Volt már v.kinek gyomor vagy végbél tükrözése?Tapasztalatok?
- Ha már végképp semmi nem segít, végeztetnél gyomorgyűrű műtétet?
- Az én gyomor bypassom
- Bypass és Sleeve gyomorműtét tapasztalatok