Gyomor bypass lefogyásra (beszélgetés)
Van egy téma ami nagyon érdekelne. Fehérje porok/készítmények.
Angol és amerikai bypass fórumokban azt olvasom, hogy napi minimum 80g fehérjét kellene fogyasztani a műtét után.
Ehhez sokan fehérjeporokból készült italokat fogyasztanak.
Ti akik már átestek a műtéten; van ifótok erről?
A többieknek ötlete, infója?
Tervezitek ,hogy a fehérjét majd így pótoljátok? Ha igen, akkor körülnéztetek már, hogy mi jöhetne szóba?
Berni (Bea)
Nos szerintem amíg valakit mind a két orvos meg nem operált és nem végzett rajta mindkettő gyomor bypass műtétet (ami persze lehetetlen) addig laikusként senki nem dönthet hitelesen arról hogy egyik jobb e mint a másik.
Persze a félelem és hogy a hozott döntés mellett kitartsunk mindenképpen azt kell hinnie mindenkinek, hogy megfelelően döntött. Úgy látszik ezt mindenki másképp éli meg és éri el.
Amit én gondolok az az ,hogy mindkét orvos megfelelően el tudja végezni a feladatot. Mindketten azt választották hivatásuknak, hogy segítenek az embereknek. Ezenkívül még a mi kis országunkban sem engednék neves kórházak , hogy alkalmatlan embereket ilyen beavatkozást végezni.
Még egy kis adalék. Ha minden igaz Pécsen is végeztek, végeznek vagy végezni fognak gyomor bypass-t. :)
Szép estét és egészséges, karcsú, örömteli jövőt mindenkinek. :)
Puszi
Berni (Bea)
Senki nem beszélt le a Mohos dokiról,vagy igen????
Rosszat róla senki nem írt ,azok sem akik a Tanyira esküsznek!
Mi a problémád ??
Sziasztok! Épp most néztem meg Tanyi doktor honlapját. Egy-két új rész feltűnően hasonlít a fogyasmutettel.hu egyes részeire.
Elolvastam a leírást az orvosról, és itt végre pontos számok is olvashatóak az elvégzett műtétekre vonatkozóan. De ezek a számok olyan mértékben túlzottak, hogy egy laikus is egyszerűen átgondolhatja, hogy nem igazak. Gyomor bypassra 50 feletti számot ír. Ez pedig úgy gondolom teljesen irreális. Ha átgondolja akárki, ez valójában maximum 15, de inkább kevesebb. Egy régebbi hozzászólásomban le is írtam, hogy miért gondolom ezt.
( [link] )
(Ugyanezt gondolom a gyűrűs műtétek számáról is, de annak nem jártam utána, mert bypassban gondolkodom.)
Ezek után lehet szép a debreceni kórház, lehetnek kedvesek a nővérek, lehet kedves velem Tanyi doktor úr, de nekem emiatt az egész debreceni központ elvesztette a hitelességét.
Ez a debreceni holnapfrissítés segített meghozni a döntésemet. Ma fel is hívtam Mohos doktor oldalán lévő telefonszámot, és kértem időpontot konzultációra. :)
SziA, köszönöm , kezdem magam összeszedni. Ma a családommal szeretnék lesétálni ide a kórház parkjába :)
Epeköveim nem voltak szerencsére.
Nagyon örülök, hogy túl vagyok rajta :)
Prod!
Hány kilónál tartasz?
Nagyon köszönöm az elmondhatatlanul sok bíztatást, amit itt kaptam:) külön köszönet Nyuszitappancsnak, hogy bejött személyesen is meglátogatni :):)
Ha bárkinek van kérdése, szívesen válaszolok :)
Megcsináltad,most már kezdődhet az új életed!!:):)Vigyázz magadra,gyógyulj meg minnél előbb!:):)
Puszi.
Kösz, jól.
Írom, csak most már nem olyan sűrű a történés. Magyarul: nem történik semmi.
Azért pár naponta írok a blogra is.
2-án megyek varratszedésre és kontrollra, akkor arról biztosan írok.
Hol vagy Prod?
Nem írod a blogodat?Minket minden érdekel, ami veletek "műtöttekkel" történik!
Peti! Számomra csalódás, hogy eltűntél innen, mióta Tanyi neve felmerült:(((
Azt hittem, mindenkit bátorítani és támogatni akarsz, nem csak Mohos doki leendő betegeit. De ne feledd el, hogy itt mindenki ugyanazt szeretné, függetlenül attól, hogy ki és hol fogja operálni, és a saját dolga mellett neked is szurkolt/örült mindenki.
Azt írtad segítő vagy, mégis, mintha az ittenieket, mindenkit, cserbenhagytad volna:((
Üdv.
Sziasztok!
Petiről tud valaki valamit?Miért nem jön fel a fórumra?:-(
További ajánlott fórumok:
- Kb. 1, 5 hónapja tartó szűnni nem nagyon akaró gyomorfájásra milyen nem orvosi alkalmazások léteznek amitől jól de legalábbis jobban leszek?
- Voltál-e már gyomortükrözésen a gastroenterológián?
- Volt már v.kinek gyomor vagy végbél tükrözése?Tapasztalatok?
- Ha már végképp semmi nem segít, végeztetnél gyomorgyűrű műtétet?
- Az én gyomor bypassom
- Bypass és Sleeve gyomorműtét tapasztalatok