Gyomor bypass lefogyásra (beszélgetés)
sziasztok!
en is jo hirrel szolgalhatok..megjott a gyomrombol vett szovetminta eredmenye es NINCS heliko baki a gyomromban.mar csak arra kell vigyazni,hogy ne legyek beteg..beszeltem a ballo Anikoval telcsin,es ma utaztak M.O-ra muteni egy csoportot,aztan jovunk mi 3-an!neveket meg nem tudom...postan kuldenek nekem recepted a gyomorvedot,mert a merckformint meg kell szednem,csak mar a le kell szoktatnom magam a szerrol..meg persze a vitaminokat szedem duppla dozsisban
valaki?akit mutottek?allapotjelentes?
huuu en is megneztem a kepeidet....nagyon jol nezel ki szinten csak gratulalni tudok hozza! es nagyon jo,hogy a hegeket is megmutattad..ezek nekunk a mindjart en jovosoknek sokat szamit!
meg 1x koszike
Szia,
Koszi a kepet, jol megneztem a tobbit is...hogy te milyen klassz csaj lettel! Gratulalok! Jo latni a sikeredet, remelem karacsonyra en is lathato eredmenyekkel buszkelkedhetem! Szep ajandek lenne!
Eva
Sziasztok,
Ket oromhirrel is szolgalhatok, ma voltam mutet elotti egyeztetesen es minden rendben, zold lampat kaptam, kezemben a szuri, immar majdnem 100%, hogy 7en reggel mutenek.
Menet kozben beneztem Ancsara is, akit tegnap delutan mutottek, kicsit bagyadtan, de mar osztalyon van, estere probalkozhat a setaval 😀!
Szep napot mindenkinek, rolam elszallt a stressz, hatradoltem es mar csak gyoztes vigyorral a kepemen varom az en idomet
Eva
Hat ha jól emlekszem kb 3-4 hónap után mert azért a hasfalat nemlehet megerőltetni. Kardio ami sok sétából biciklizésből állt az ok. Személyes tapasztalat ami mostanra ért meg a nagysúlyokkal vigyazni kell mert komoly hmkhm aranyares panaszokat okozhatnak :-) tehát finoman.
Feherjeben nekem az iztelen nem jöt be és az sem,hogy pl káveba rakom..dupla csoki,fehercsoki,csoki banán ezek ok...ha mást hasznaltok kiscsomagolás!!! mert megundorodtok az ízétől
Tudom, hogy jó dolog alaposan megszervezni mindent, de annak is megvan az előnye, ha gyorsan viszik az embert a műtőbe:) Most már akárhogy is, gyorsan-lassan de eljön az időd-időtök, a legjobb kezekben lesztek, ez a legfontosabb. Aztán sokan drukkolunk értetek, ez is számít, és hát a család, az minden.... szóval kitartást, mindjárt túl lesztek a műtéten és a kellemetlenségek huss elszállnak:)
Andi
Koszi Csaba, jelentem a heten erkezik a feherje csomag, vegul izesitetlent rendeltem, arra jutottam, hogy igy elso talan ez praktikusabb es kedvemre szorakoztathatom magam, ahogy haladok elore az idoben hogy milyen izt teszek melle.
Koszi a segitseget meg egyszer!
Koszi Andi,
Sokat segitettel, megnyugtattal.
Az a baj, hogy azon tul, hogy egyre zizibb vagyok a mutet kozeledtevel, nehezen kezelem a bizonytalansagot es csak akkor tudok hatradolni, ha minden apro reszletet a helyere raktam, mint egy puzzle kirakoban. A jo hir, hogy mar csak a szerdai talalkozo van hatra a dokival es esetlegesen az altato orvossal, mindent leszerveztem korulottem, ami tervezheto, megvettem, elokeszitettem, amit fontosnak gondoltam, szoval ha Mohos doki is rabolint, kesz vagyok testben-lelekben a mutetre.
Koszonom meg egyszer a sok jo gondolatot!
Eva
Szia Éva,
egyáltalán nem macerás. Nem tudom szakszerűen elmondani, de röviden: a műtétkor 5 db kb. 1 cm szélesnyi kis hegvonal marad, amiket leragasztanak vízhatlan csíkokkal is; lehet mosakodni, óvatosan zuhanyozni. Ha nagyon átvizesedett, akkor a nővérek kicserélték. 1 hét után otthon leszedhetőek, onnantól kezdve már csak egész kicsi sebtapaszt kell a hegekre tenni - szükség szerint, a gyógyulás függvényében.
Szerintem az öltözködésben sem okozott semmi zavart, bár én a műtét előtt is általában lazább nadrágokat hordtam kényelmi szempontból.
Andi
A vitamincsomagot a fitforme.de vagy at vagy holland oldalon lehet megrendelni. Kimondottan bypasosoknak van kifejlesutve wls forte és wls ferro.
Feherje : mindenkinel más jön be én a profit ajanlom ( semmi dm drogeria vagy más noname márka ) nekem a sciteches vagy a gymbeamos jött be de ajanlom kis kiszerelest venni és semmi egzotikus ízt
Kedves Éva,
...nem értem a 9 lyukat, rajtam csak 5 volt.
(Bypass a DMC-ben, 1 éve)
Nem hallottam még 6-nál többröl.
sziasztok
kicsit eltuntem... magyarorszagon voltam kivizsgalason a DMC-ben!!
hala az egnek minden eredmenyem naggggyyyon jo,se majnagyobbodas,se ko,se tagulat sehol.egy kis pirossagot talaltak a gyomromban a tukrozesnel,nagyon izgalmas volt latni belulrol a gyomrot,miegymast..en mosolyogva jottem ki.
meg nem jott eredmeny a heliko bakirol,meg varom a test eredmenyet!
a mutetem november 13.-a lessz!most keszulnek egy turnusra elottem,nekik nagyon szoritok.most dolgozom 2 napig,aztan ismet vagyok...jobbulast mindenkinek
Telefon, zene, ujsag, vagy jo konyv legyen nalad, hogy legyen mivel elterelni a nehez pillanatokat!
Veled vagyok! Eva
Még 3 éjszaka...és elkezdődik az új életem. Jó lenne a műtétet követő pár napot átugrani, hogy a fájdalmat ne érezzem...
megpróbálok majd sokat aludni, hogy hamar túl legyek a nehéz napokon. 😁
Szia, drukkolok erted is, persze onzo modon csak azert, hogy az elottemjarokat buszken kovetni tudjam! 😉 Most is sombat leven azert ulok itt 6ora ota, mert csak ratok gondolok! 😪
Nem lesz semmi gond egyikunknel sem, szilajul alljuk majd az elso par napot, mosollyal elutjuk a demonokat es par honap mulva karcsun, egeszsegesen belekialltjuk a felhokbe, hogy igen, megcsinaltam... es utanna csak ugy konnyeden elkoltjuk az osszes penzunket feherjere, meg vitaminra, na meg uj ruhara es szukebb kotenyre, de akarhogy is a vigyor ott marad az arcunkon...en legalabbis igy tervezem! Es piszok sok erot ad, hogy mind sikeresen elottem jartok 😀
További ajánlott fórumok:
- Kb. 1, 5 hónapja tartó szűnni nem nagyon akaró gyomorfájásra milyen nem orvosi alkalmazások léteznek amitől jól de legalábbis jobban leszek?
- Voltál-e már gyomortükrözésen a gastroenterológián?
- Volt már v.kinek gyomor vagy végbél tükrözése?Tapasztalatok?
- Ha már végképp semmi nem segít, végeztetnél gyomorgyűrű műtétet?
- Az én gyomor bypassom
- Bypass és Sleeve gyomorműtét tapasztalatok