Gyomor bypass lefogyásra (beszélgetés)
December 19.-én mütöttek, 18.-án még próbált lebeszélni, elijeszteni. Február végén bocsánatot kért mert nem gondolta volna, hogy ennyire hasznos lesz (nem csak lefogytam, de kb a mütét napjától megszünt az asztmám). Szóval szeptember végéig nyugi volt. Akkor elkezdödött a "Jó lenne ha lassan már abbahagynád a fogyást" :-) Ez ment október végéig. November eleje óta a "Nem kéne ennyit enned" és a "Már 4 kilót voisszahíztál" megy :-( :-D
Mondjuk ez utóbbi engem is idegesít, úgyhogy nagyjavítás lesz sürgösen :-)
Es most mar orul anyukad, hogy latja, milyen sikeres a dolog?
Tenyleg, milyen otthon? Jol erzed magad?
Szia,
nekem a körzeti orvosom vett vért, és vizsgált meg mindent, amire szükség van, holnapra lesz kész a B12 eredményem. Tök ingyen volt, sőt, azt is felajánlotta hogy szükséges időközönként injekcióban beadja a B12 vitamint, és amit lehet kiír receptre, hogy olcsóbb legyen. Bár az én dokim tényleg egy tündér.
Én úgy be voltam ijedve, hogy ha anyám nincs ott az utolsó 5 napon, hogy még egyszer lebeszéljen a mütétröl akkor lehet, hogy ijedtemben elszaladok :-D
Mondjuk én attól féltem, hogy éhen fogok halni a mütét után, mert nem igaz, hogy ennyi kajával túl lehet élni :-D
Engem December 14 Kén Műtenek Debrecenben
Tanyik Fog Meg Műtenni De Félek A Műtétől
De Remélem Tul Leszek Rajta
Itt valami nem stimmel.... Nekem csak akkor nem hisztizik a gyomrom ha húst eszek salátával / nektek csak akkor nem ha minimális (vagy semmi) húst esztek.
Mindenki csak hideget iszik / rosszul leszek ha hideg az innivalóm.
Nyaff :-D
Szia Orsi,
Üdv itt, kérdezz bátran ha kíváncsi vagy valamire :)
Én sajnos még mindig azon agyalok, honnan tudnék anyagi segitséget kérni...
nehéz ügy ez mint én, de ha beledöglök is meglesz előbb utóbb :)
Sziasztok!
Peti es Kinga példáján felbuzdulva kertem időpontot Mohos doktorhoz. Műtetem időpontja, február 13.,mar alig várom . Két pici gyermekem van, régen sportoló voltam, de hülye fejjel befejeztem 20 éves korom környékén es a mai napon az akkori versenysúlyom kétszeresét nyomom. 163 kg 184 cm.
Szültem két gyermeket, de ez nem mentsegkent mondom.
Hülyén érkezem, ez tuti, bár nem zabalok, igaz mar magam se tudom mit csinálok :))))
20-30 kg simán lemegy, de ha 5 percig nem figyelek, jön a duplája . Ebből elég volt. Anyukám anyagi segítsége nélkül nem tudnék menni a műtétre , ezért (is) örökké halas leszek nekik( Apukám idén ment el es ez a szörnyűség is hozzasegitett, hogy meglepjem. Boldog lenne, ha megint karcsú lennék:)))
Röviden ennyit rólam. Nagyon kíváncsi vagyok a tapasztalaitokra:))
Jó ejt!
További ajánlott fórumok:
- Kb. 1, 5 hónapja tartó szűnni nem nagyon akaró gyomorfájásra milyen nem orvosi alkalmazások léteznek amitől jól de legalábbis jobban leszek?
- Voltál-e már gyomortükrözésen a gastroenterológián?
- Volt már v.kinek gyomor vagy végbél tükrözése?Tapasztalatok?
- Ha már végképp semmi nem segít, végeztetnél gyomorgyűrű műtétet?
- Az én gyomor bypassom
- Bypass és Sleeve gyomorműtét tapasztalatok