Gyomor bypass lefogyásra (beszélgetés)
Most kéne elkezdeni gyúrni, nem? És az integetőizomból szép kis tricepsz lenne...
Azt kamázzák a csajok, tudom.
Csak persze ahhoz kell fehérjebevitel is, mert anélkül csak méginkább leépíti magát a szervezet.
De ő fiu:-)
Neki szabad.
Most hogy nézne ki, ha az egyforma magas férfiak és nők egyforma súlyúak is lennének?!
Ennyivel magasabb lennél nálam?
Nem vettem észre :-)
Nekem az ideális (BMI 22) az 76 kg. Ma még 80 vagyok, holnap már nem biztos :-P
Jelenleg 126-128 kiló között mozog.. Hétfőre meglesz a 126 is.. :-) ez az induló 185-höz képest majdnem 60 kiló! Persze BMI szerint még ez is nagyon kövér, de esküszöm nem emlékszem, mikor voltam ekkora eddigi életemben.
Júniusban megyünk nyaralni, remélem addigra a 110-et elérem. A bőröm elég jól bírta, csak a karom lóg nagyon látványosan.
Morgok. Már így is jóval többet eszek mint amennyi jólesik. Utálom az állandó pocakfájást meg a höhullámokat a sok szénhidráttól és még ez sem elég a súlytartáshoz.
Majd kíváncsi leszek, hogy Gakocsis meg fog-e tudni állni azon a súlyon amit ö tervezett. Ugyanis kb egymagasak vagyunk.
Sziasztok!
Zzr,úgy látszik a tested halgat a dokira:)meg mutatja magát hogy milyen 76kg-san!
GaKocsis,Elvi,nagyon ügyesek vagytok,gratulálok,csak így tovább:)
Szia :)
Hogy vagy? Hol tartasz?
Köszönöm szépen, dolgozok rajta!!
A tiéd is nagyon szép, gratulálok! :)
Pocak? Az mi? Olyan már szinte nincs is.. :-)
Ok van még rajtam kiló, van hasam.. de már nincs meg a kilenc hónapos hasam.. alig van mellem.. :-)
További ajánlott fórumok:
- Kb. 1, 5 hónapja tartó szűnni nem nagyon akaró gyomorfájásra milyen nem orvosi alkalmazások léteznek amitől jól de legalábbis jobban leszek?
- Voltál-e már gyomortükrözésen a gastroenterológián?
- Volt már v.kinek gyomor vagy végbél tükrözése?Tapasztalatok?
- Ha már végképp semmi nem segít, végeztetnél gyomorgyűrű műtétet?
- Az én gyomor bypassom
- Bypass és Sleeve gyomorműtét tapasztalatok