Gyomor bypass lefogyásra (beszélgetés)
Ugyanaz a doki csinálja, aki a múltkorit és az nagyon jó lett. Meg különben is, engem felöltözve érdekel, hogy jó legyen. Túlélem, hogy vénasszonyként nem veszek fel többet bikinit (bár marhára nem érdekel, hogy ki mit mondana a sebhelyekre).
Felvettem bikinit anno 120 kilósan is :-P
Hááát... sztem te se csináltass ilyet:-(
És ha rosszul raknak össze?:-o
Nektek nem ilyen lesz :-) Csak a sima lefelé feszítös. Nekem az már volt, ezért kell oldalról behúzni.
A köldök nincs ketté vágva. Azt mindíg körbevágják és majd a börön csinálnak neki egy picike vágást, ahol kivezetik.
Nekem a régi mütéti hegem alig látszik és nagyon szép. Ami a képen van egy kb 2-3 hetes varrat. Pár hónapon belül szinte semmi nem fog látszódni belöle.
ANYÁM!!!:-(((((
Hát én ilyet biztos nem csináltatok...:-( Még a köldökét is kettévágták...
Hááát én speciel csak nem jártam itt egy napig, de mások nevében nem nyilatkozhatok...
Mondjuk az ezelőtti hsz-odnál bennem is meghűlt a vér egy pillanatra, de aztán rájöttem,h csak félreolvastam:-)
Viszont az is biztos, hogy Riácska nem igazán fogja mutogatni a pociját a mütét után. Ezt az adagot nem lehet fentröl lefelé megfeszíteni, ahogy múltkor, hanem 2 oldalról kell behúzni.
Ez annyit jelent, hogy nem csak ágyékvonalban lesz egy vágásom, hanem mell alatt is és a köldök vonalában függölegesen is (plusz még kettö a hátamon melltartóvonalban).
Szerintem decemberben igen nagyon nyafis leszek :-P
Ejnye ;-)
Nálam a plasztikai sebész igen döbbenten állapította meg, hogy majdhogynem kockás (de legalábbis betonkemény) a hasizmom a fedöréteg alatt :-)
A súlyzós edzés izmot épít és az izom több energiát fogyaszt nyugalmi állapotban is mint a zsír (kb 5x annyit).
Ráadásul nekem 186cm / 84kg nem igazán kell már fogynom :-D Inkább csak formázni és kicsit erösíteni (szinten tartani). Bár az egy év lustálkodás ellenére az utolsó ellenörzésen nem volt változás a zsír / izom mennyiségemben azért jó lenne nem teljesen eltunyulni :-)
A futás is kb 2x3-400 méter volt csak :-( Miután nem kicsit vagyok nyomoronc akármennyit edzek az eddigi maxom 3.5km volt folyamatosan 7km/h tempóval és ez is csak egyszer sikerült. Ezt szeretném elérni megint, hogy minden nap le tudjam futni a futópadon naponta egyszer.
Sajnos ennek eléggé ellenáll az, hogy ma is a második menetnél sejtelmem sem volt néha, hogy hol a fenében van a bal lábam :-( Ha tehetném a hasplasztika helyett inkább a gerincemet müttetném meg. Még a lógó börömnél is jobban gyülölöm azt, hogy lassan 27 éve nyomoronckodok.
A súlyzótól nem lehet úgy fogyni, mint a futástól, nem?
Sztem teljesen jól tetted:-)
És izé... autogramot is tudnál szerezni tőle?:-o olyat, hogy Nome havernak szeretettel?
Nem lennék hálátlan! Van egy csomó mindenféle lekvárom a mamától... csak írd meg, milyet szerecc.
Nagyüveges is van.
További ajánlott fórumok:
- Kb. 1, 5 hónapja tartó szűnni nem nagyon akaró gyomorfájásra milyen nem orvosi alkalmazások léteznek amitől jól de legalábbis jobban leszek?
- Voltál-e már gyomortükrözésen a gastroenterológián?
- Volt már v.kinek gyomor vagy végbél tükrözése?Tapasztalatok?
- Ha már végképp semmi nem segít, végeztetnél gyomorgyűrű műtétet?
- Az én gyomor bypassom
- Bypass és Sleeve gyomorműtét tapasztalatok