Gyomor bypass lefogyásra (beszélgetés)
Nekem annó az elsö itt töltött évemben volt durva a "tájszólás". Még az irodalmi némettel sem bírtam igazán, így csak egyes szavakat, mondatokat tanultam meg amelyek fontosak voltak. Ilyen volt pl a falu neve, ahol a munkahelyem volt, hogy tudjak venni buszjegyet.
A falu neve Freienbach, németül kiejtve: Frájenbah, svájci némettel: Friebah. Marhára nem értettem, hogy hova a fenébe akar vinni a busz :-D
2 dolgot szeretek nagyon olyankor amikor hajnalig melózok...
1. valamelyik ország hisztis helpdeskjének a hívását
2. ha arra ébredek, hogy Kangooval bontják a házat alattam
Ma reggel a 2. lehetöségre ébredtem :-(
Ezt azért kicsit megmagyarázom.
A sors egyszer azt dobta, hogy ott a jó ízes, "palócos" tájszólású vidéken kaptam munkát. Mondja nekem, még úgy az első időkben a vállalati sofőr, hogy ákkor holnáp ményünk Tárjónbe! Nézek hülyén, mint a vettmalac. Mondom: hovaafészkesfenébe??? Hát Tárjónbe! Sááálgótárjón... Némismeri, hunván?
Hát mondom nemtom, olvastam már ilyet, de azt nálunk nem úgy mondják...
Nagyon viccesek vagytok...:-(
A képen "a" Győzike látható latexben és Michaeljacksonos pózban. Elhiszem, hogy a látvánnyal járó kultúrsokk lebénított mindenkit, és a kép örökre beleégett a retinába, de én mindenkit figyelmeztettem előre...
Héééé ezt most nem értem???? Nome, Te az vagy aki a képen????????
Ha igen, akkor milyen műtétről beszélsz itt hónapok óta? Hol van Neked arra szükséged? Jó kis kábítás volt!!!:(
Hát jólvan! Kard ki, kard!
Simán csak szeretnénk látni, hogy miként megy neked majd gyakorlatban az elméleti tudásod :-)
Föleg mivel anno nekem volt "hú de sok" az elméleti tudásom, de gyakorlatból már sokadjára buktam meg :-D
????????????????????????
Szerintem nem mondtunk (gondoltunk) semmi olyat amiindokolná a " :-( " jelet.
Végülis te tudod...
Akkor meg jó volt a beállítás.
Egyébként már írtál te is magadról ebben a témakörben,de ezt nem idézem...
Én csak úgy értettem először, h a kövér gyerekkor a műtét mellett szól,és úgy értettem,h te úgy értetted, h inkább ellene,ezért próbáltam megerősíteni...
Érted?!
Nekem az 80-83kg
A 110 nagyon sok
Most nem az a lényeg,nem? Mér,szerinted nem azon néztél ki jól?:-o
Mindenkinek van egy kinézetileg optimális súlya,és az nem feltétlen a legalacsonyabb,ami csak lehetne...
Nekem is, de nem "cseszték el" hanem "csesztem el".
Nálam csak sok volt egyszerre abbahagyni a rendszeres sportolást, a dohányzást és a munkába járást
A gyerekkort azért kérdezik,mert a túlsúlyossãg szokásos útja,hogy a szülő rossz étkeztetéssel elcseszi a gyereket, ami nyílegyenes út a felnőttkori elhízáshoz.
Amúgymeg sztem bárkit megműtenek,akinek nincs olyan baja,hogy nagy eséllyel ottmaradhat a műtőasztalon.
További ajánlott fórumok:
- Kb. 1, 5 hónapja tartó szűnni nem nagyon akaró gyomorfájásra milyen nem orvosi alkalmazások léteznek amitől jól de legalábbis jobban leszek?
- Voltál-e már gyomortükrözésen a gastroenterológián?
- Volt már v.kinek gyomor vagy végbél tükrözése?Tapasztalatok?
- Ha már végképp semmi nem segít, végeztetnél gyomorgyűrű műtétet?
- Az én gyomor bypassom
- Bypass és Sleeve gyomorműtét tapasztalatok