Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Gyerek elhelyezés fórum

Gyerek elhelyezés (beszélgetős fórum)


19. rudina
2012. nov. 11. 08:10
köszönöm a válaszokat
18. bowie (válaszként erre: 17. - Rudina)
2012. nov. 10. 21:46
Na de régen nem dolgoztak a nők...vagy ő ezt nem tudja? Nem tudom hol él...
17. rudina (válaszként erre: 16. - Kriemhild)
2012. nov. 10. 21:38
sajnos ő még abban a világban él hogy a nő csináljon mindent mennt is ez addig még nem lett gyerek nem jött hozzánk az anyja csak nem vette észre hogy nem bírom egyedül és ba...ni könnyebb volt mint segíteni hibás vagyok én is elismerem. :(
2012. nov. 10. 21:35
Nehez ügy. De a 12esben van a pont. Valahogy meg kell egyezzetek. Vagy tenyleg väläs, de akkor nagyon fontos hogy ne maradj ott. Szüleidnhez nem tudsz pl menni mig rednezödnek a sorok? A lakäsbol majd kapsz nyilvän, de egy fedel alatt nem maradhattok ha ugy gondolod (joggal) hogy ebböl nem kersz többet. Borzaszto lehet. En is dolgozom, eltartom a csalädot, häztartäs, 2 gyerek, de a ferjem legaläbb tudja, hogy kuss a neve. A te embered mäs teszta, en nem ällnek neki veszekedni mert sztem simän eljäratja a notädat... en csöndben harcolnék. A tudta nelkül elökeszitenek mindent, egy szot se szolnek sose mig nincs rajt, aztän eccercsak elkölteznek es a väloper idöpontjät otthagynäm az asztalon... vmi ilyesmi. Hät mit kepzel az ilyen??!!
2012. nov. 10. 21:33
Szerintem mióta a nők is ugyanúgy dolgoznak, a férfiaknak is be kell segíteniük a háztartásba. Az egyenjogúság ebben is áll! De most a lényeg! Ne is menj ki a lakásból! Eszedbe ne jusson. Tűrni kell és egy jó ügyvédet keresni!
14. rudina (válaszként erre: 12. - Michelle.r)
2012. nov. 10. 21:32
én is úgy gondolom hogy hiszti nála bár amikor mondtam neki hogy a gyereket nem hagyom akkor szó szerint nekem esett és meg is fenyegetett hogy.. és inkább nem írom le miket mondott.
13. temmp
2012. nov. 10. 21:30

Ha nagyon eldurvul a helyzet, vedd fel diktafonra. Jól jöhet még, mert ha bírságra mentek akkor ma született bárány lesz.

Menjen ő a házból, ha annyira nem jó neki veled.

Ha azt monjda megveszi a részedet és menj vagy menjetek el és majd fizetgeti, akkor ügyvéd nélkül semmit ne írj alá, őst, ne is menj bele. Egy anyuka hasonlóan járt itt a hoxán.

12. michelle.r (válaszként erre: 9. - Rudina)
2012. nov. 10. 21:29

Egyelőre nem fenyeget a veszély, valószínűleg csak hisztizik, mert változott a helyzet, már nincs terülj-terülj asztalkám, ezt nehezen viseli.


Válás, vagyonmegosztás esetén az a fél maradhat a lakásban, amelyik ki tudja a másikat vásárolni.


Jó lenne, ha elérnéd nála, hogy ne viselkedjen állat módra :(

2012. nov. 10. 21:25

A lakásból nem rakhat ki, a gyereket is valószínűleg nálad helyezi el a bíróság, ő pedig tartásdíjat fog fizetni. Am. bocs, hogy ezt írom, de sztem nem normális, összetehetné a kezét, hogy

1. világra hoztad a gyermekét

2. ápolod az édesanyját

3. nem várod el tőle, hogy ő teremtsen meg mindent és te otthon vagy, hanem törődsz azzal is, hogy a hiteleteket mihamarabb rendezzétek.

10. somogyizome (válaszként erre: 1. - Rudina)
2012. nov. 10. 21:25

:D Vicces a párod.:)3 műszak+gyerek+háztartás. Hogyhogy nem tudsz mindenben 100%-os lenni??? Nahát!:D:D:D

Talán kipróbálhatná ő is. Én is megmondanám neki hogy ha valami nem tetszik akkor vegye fel a férfi jelmezt és keressen annyi pénzt hogy eltartson titeket.

Egyébként nem tud semmit tenni azon kívül hogy bánt téged a csesztetésével. A gyereket nem ítélik csak úgy az apának és a helyzetét az is nehezíti hogy nem is voltatok házasok. Tényleg drogoznod kéne és innod és minden nap hülyére verni a gyereket hogy neki ítéljék. A házból meg nem tud kitenni, hiszen a fele a tiéd. De ha a helyzet elfajul akkor egy jó ügyvéddel te őt igen ha kiskorú még a gyerek!:D Úgyhogy csavarja magát a szőnyegbe és ott vergődjön!:D

2012. nov. 10. 21:20

a lakásból semmiféleképpen nem akarok kimenni,

csak szegény gyereket sajnálom hogy ezt át kell élnie.

2012. nov. 10. 21:18
mellesleg az anyukáját is é ápolom aki velünk lakik
7. michelle.r (válaszként erre: 1. - Rudina)
2012. nov. 10. 21:18
Nagy levegő, laza izom :). És nyugi, a közös tulajdonból max. akkor rakhat ki, ha kifizette a részedet. A gyerek meg marad annál, akinek a bíróság ítéli.
2012. nov. 10. 21:13
Egyébként meg megmondanám neki, hogy keressen ő olyan melót, amivel el tud benneteket lazán tartani, és akkor neked nem kell dolgozni..s akkor tudsz teljes mértékben háziasszonykodni.
2012. nov. 10. 21:12
Gyorsan keress meg egy ügyvédet, komolyan. A kedves apuka meg főzzön magára.
2012. nov. 10. 21:12
Továbbá ahhoz, hogy a bíróság ne az anyánál helyezze el a gyereket, nagyon nyomós érv kell..olyan, ami veszélyezteti a gyereket. Tehát drogosnak, alkesznek kellene lenned, vagy bizonyítottan agresszív baromnak..stb.
2012. nov. 10. 21:11
Ráadásul, ha a ház közös tulajdonban van, ki sem rakhat..nincs hozzá joga. Megteszi? És? Visszamész rendőrrel.
2012. nov. 10. 21:10
Ahhoz, hogy a gyerek nála maradhasson, pert kellene nyernie...
2012. nov. 10. 21:05

Tudom van egy pár ilyen téma de mindegyik alapja más.

Nálunk élettársi viszony volt a gyermek 3,5 éves most mentem vissza dolgozni gyes után (lakáshitelünk van és nem maradhattam volna otthon) azóta a párom szerint elhanyagolom a háztartást és idézem nem vagyok háziasszony teljes mértékben. 3műszakba dolgozom. ha itthon vagyok hétvégén vagy azért ordított mert nem játszom a gyerekkel vagy mert ha éppen játszottam vele miért nem takarítok vagy főzök stb . aztán kiborult és azt mondta kirak a lakásból (ami kettőnk nevén van) és a gyerek marad nála

mit tehetek ilyen esetben?

köszönöm a válaszokat

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook