Gusztustalan vagyok mert....... (beszélgetés)
:DDDD Úgy bírom, ahogy fogalmazol, annyit vihogok magamban!:DDDDD
Miért nem tetszett, ez nem derült ki számomra, nem illet a fejformáshoz, vagy te nem tudtál vele azonosulni? A 2mm-es azért jó, mert nem állhat szét, nem lesz torzonborz, egyszerűen csak vagányan szexi annak, akinek jól áll!
Másnak sem tetszett?
GRT!!!
nem a terüléshez :DDD a kétszázhoz!! :D
Tied a 200. :))
Grat:)
Remélem az enyém ennél széjjelebb már nem megy :) Így is hatalmas :)
Egyébként maga a rés pont olyan mint Madonnáé. Olyan üres.
Basszus, hasonlítok Madonnára :))
Rögtön beképzelt leszek:)
Ja nem, már az vagyok.
Úristen. Szó szerint megőrülnék, ha ilyen rövid lenne, habzó szájjal őrjöngenék, be kéne vinni a zártosztályra! Ez viccnek is nagyon-nagyon rossz.
Sok-sok évvel ezelőtt egy jópofa frufrut akartam magamnak vágni, hogy olyan kis rendezetlen, vagány frizkóm legyen. Vizesen jól levágtam, aztán jött a meglepetés, mikor megszáradt: tök rövid lett. Azt hittem megőrülök. Hónapokig hullámcsatokkal lefogott hajjal járkáltam, állati hülyén néztem ki.
De jó :D nekem már nem kell gugliznom :DD
Olyan mint Madonnáé??? :D
A pár mm-es haj neked nem állna jól? Esküszöm nem viccelek!!!
Pár éve lenyírattam 2mm-esre, és ha nem lenne ennyi ritka növésű, állandóan úgy hordanám, mert annyira jól állt a fejformámhoz, stílusomhoz, de így marad a hosszú, háromszálas verzió. Lassan én is oldalra átfésülöm, mint a kopaszodó férfiak szokták. Biztos ismeritek ezt a fazont!:DD
További ajánlott fórumok:
- Adnál nekem 5 forintot?/CSAK játék, mert kiváncsi vagyok mennyi gyűlne össze..:)../
- Szomorú vagyok, mert...
- Jogos, ha a férjem azt mondja, hogy rossz anya vagyok, mert nem tudok finomakat főzni?
- Mit tegyek az alábbi helyzetben? El vagyok keseredve nagyon, mert úgy érzem, nem tudok már megbízni állítólag istenhívő emberekben...
- Boldog vagyok, mert.......
- Lefogyok!! Mert édesanya és feleség vagyok!